Μήπως να τα έβαφες με αυτό το κρέμ που έχεις κάνει τα σηρίτια?
Yamaha XT 600 2003
Yamaha Fzs 600 2003
Aprilia Atlantic 250 2006.......Όλα με τα χεράκια μου...γράσο BP και φαντασία!
Πολυ ψυχοβγαλτης εισαι ρε κυριος
Εμενα παντως μου αρεσε ο συνδυασμος των χρωματων ετσι..... αλλα μια αγωνια να δω τι θα αλλαξεις την εχω
μπράβο για τα μαύρα κομμάτια! Τώρα για τα υπόλοιπα, ποιός ξέρει τι σκέφτηκες πάλι![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
ηρθε η ωρα να ξεκινησει η ιστορια του λογοτυπου μας λοιπον.
και λεω ιστορια γιατι οπως θα δειτε θα τραβηξει μακρυα αυτη η βαλιτσα,αλλα σε μερη που δεν εχουμε ξαναπατησει μεχρι στιγμης...
αρχικα λοιπον εφτιαξα σε αυτοκολλητο το αρνητικο ενος σταυρου που μοιαζει με αυτον που ειχε η γερμανικη αεροπορια σε Α και Β παγκοσμιο πολεμο.στο πιο ευρωπαικο-βυζαντινο του ομως για να μην εχουμε παρεξηγησεις...
τοποθετηση λοιπον πανω στο ρεζερβουαρ
![]()
Ακυρος ο σταυρος κατα την αποψη μου...για πολλους λογους...
Ειναι για αλλα μηχανακια...επισης εχει καταντησει αηδια η μοδα με τους σταυρους που ειναι σε πολλα ρουχα που φοραει ο καθε χαζος...
Να μην πω και τι αλλο σκεφτηκα...
Η ιδεα της παλαιωσης ωραια...βρες αλλο σχεδιο...
εισαγωγη για την κατανοηση μονοπατιων που πρωτη φορα βαδιζαμε...
η κα Τζεβελεκου...
η κα Τζεβελεκου (θα αναφαιρεται ως μαιρη απο δω και στο εξης)ηταν καθηγητρια καλλιτεχνικων στο γυμνασιο.
ανθρωπος ξεχωριστος στο χωριο μιας και ποτε δεν πηρε μερος σε αντιπαραθεσεις που συνηθιζοντε σε κλειστες κοινωνιες(κοινωτικα κτλ κτλ).
εμενε σε ενα σπιτι στην ακρη του χωριου και η παρουσια της περνουσε απαρατηρητη.κοντο μαλι,καλλιτεχνικα ρουχα(φαρδυα με ζακετες πλεκτες κτλ)και συμπεριφορα φοιτητριας που ειχε ζησει τον περιφημο μαη στη γαλλια.
το σπιτι της απο μονο του ενα ταξιδι τεχνης μιας και οι τοιχοι του ειναι γεματοι ελαιογραφιες,τεμπερες,καρβουνο κτλ κτλ.μικροι πηγαιναμε στο υπογειο της για κανα θελημα και στους τοιχους ειχε ζωγραφησει μια μεταπολεμικη γειτονια,με τις γριες να μαζευοντε το απογευμα στα σκαλοπατια των αυλων για πλεξιμο,κουτσομπολιο και καφε.ηταν τοσο ζωντανα ολα αυτα που μια φορα πηγα να ανεβω μια ζωγραφιστη σκαλα
τακ τακ...
ποιος ειναι?
ο σπυρος ο λιτσας κυρια τζεβελεκου...
keep watching guys![]()
ωραιο αλλα καντο κατι σαν 3D να χανεται στο βαθος γνωμη μου.κανε οτι σου αρεση εσενα
Ρε Σπύρο τη σου κάναμε, μας κ@...νης και μας παρατάς.![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Πολύ καλο το σβησιμο με τη μπατονετα ΑΛΛΑ με ολο το θάρρος ενα μοναδικο μηχανακι πρεπει να έχει και μοναδικο εμβλημα τον συγκεκριμένο σταυρο τον βλεπουμε παντου νομιζω οτι χανει την μοναδικοτητα του...
και πάλι συγνωμη γιατι ξέρω οτι επενδυεις χρονο εργατοωρες και φαια ουσια και ερχομαστε και σου κανουμε κριτικη και σου την σπάμε...
aleaxzafeir