ωραια πραματα,βουρ για φανοποιια![]()
ωραια πραματα,βουρ για φανοποιια![]()
Ωραία πράγματα.![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
και το 2ο χερι ασταρι (εδω ο Παναγιωτης αναλαμβανει την ουρα)
αυριο συνεχιζουμε με πολυ τριψιμο και βαψιμο
τα χρωματα θα ειναι μαυρο -κοκκινο και θα ειναι μονης. Κοστος θα ξερω αυριο για τα χρωματα που θα τα παραλαβω κιολας. Απο οτι μου ειπε ο Πανος ο Βαφιας θα χρειαστουμε 300γρ κοκκινο και 500γρ μαυρο. Αφησα μια ζαντα για να μου βρουνε το χρωμα καθοτι οι ζαντες δεν θα βαφτουν λογω χρηματων και χρονου.
Μεχρι τωρα πηρα στοκο με τον σκληρυντη του-1κιλο ασταρι με τον καταλυτη του- 2κιλα διαλυτικο νιτρου- μερικα ντουκοχαρτα και μερικα για περιστροφικο τριβειο ολα μαζι (χωρις τα χρωματα εννοειτε) 48 ευρα μεχρι στιγμης.
Να δω που θα βρουμε τα φραγκα να γινει και το RVF![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Μπραβο μαστορια...μια χαρα παει...
Αντε να δουμε χρωματακι...
γιατι μονης ρε μαστορη?
αυτοκολλητα δεν θα βαλεις για να τα βερνικαρεις?
μπας και θυμαται κανεις απο τι ειναι το ψαλιδι? τιμες για χρωματα μιας και ρωτησα για μενα. τα χρωματα ειναι της body, υπηρχαν και πολυ καλυτερα αλλα οι τιμες παραπανω απο διπλασιες. απο τον εναν χρωματοπωλη.
65ε/λιτρο το χρωμα
15ε/λιτρο βερνικι
9,5/ 0,5 λιτρο σκληρυντης
5,8 το διαλυτικο
και απο τον αλλο χρωματοπωλη που οι τιμες αφορουν ποσοτητες 300γρ
χρωμα 16,5ε
βερνικι 200γρ με σκληρυντη 100γρ 8ε συνολο
7ε το μαυρο 100γρ
και 5,5 το αντισιλ που θελω.
οπως καταλαβες θα τα παρω απο τον 2ο. αλλα το συνολο δεν ειναι απαγορευτικο. δεν θα σου προτεινα μονης με τετοιες τιμες.
(μιλαω κι εγω που βαφω το αμαξι μας με μονης...)
ο μαστορης μου ειπε οτι θα ταιριαξει καλυτερα με το μονης η διαφορα των ζαντων με το τεποζιτο-ουρα γιατι εδω πανω σε διπλης δυσκολα. Ειμαι και στην εσχατια της Ελλαδος βλεπετε. Δεν εχουμε εδω πολυτελειες...
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
γιαννη για τα μαυρα ανησυχεις? 1ον δεν ειναι τοσο κοντα ωστε να φανει η διαφορα τους. και δευτερον, ποιες ζαντες βρε γιαννη αφου στην πρωτη βολτα θα γινουν σκατα...!!!!