Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω παιχνιδια της lyra(συγκεκριμενα τα pin pon)![]()
Για ενημέρωση και όσους ασχολούνται με το μοντελισμό, η Lyra διέθετε στη αγορά και συναρμολογούμενα της Heller με ελληνικές οδηγίες μάλιστα, εκτός από τα playmobil που τα έχουν κληρονομήσει πλέον οι δύο πιτσιρικάδες μου, έπεσαν πρόσφατα στα χέρια μου 2 κιτ που βρήκα σε ένα πανάρχαιο βιβλιοπωλείο με τιμή 1.02 Δρχ το ένα, αλλά μέχρι να τυπωθούν πάλι δραχμές τα τσίμπησα με 5Ε και τα δύο.
Τελευταία τροποποίηση από apostolos72; 09/04/2013 στις 22:10.
TENERE XTZ 660 '91
ΠΜ me διεύθυνση Πανάρχαιου βιβλιοπωλείου ? Ακόμα μετανιώνω που δεν άδειασα ένα παιχνιδάδικο που έκλεισε πριν 5 χρόνια και είχε παιχνίδια 70'ς και 80'ς ...
Πού πάτε και τα βρίσκετε ρε σεις... Ζηλεύω.
Ούτε εγώ είχα ιδέα ότι η Λύρα είχε σχέση με τη Heller, έχω ακόμα 2-3 72άρια της άφτιαχτα στο πατάρι, μαζί με ένα μισοτελειωμένο Renault 5 Turbo εδώ και 20+ χρόνια.
Όπως φαίνεται με το μοντελισμό είχαμε σχοληθεί κάμποσοι εδώ μέσα ως πιτσιρικάδες.