το πολυ πολυ(αν δεν βρω την κρεμασμενη γιατι μπορει να την εδωσα αλλου)να σου στειλω αυτην που κρατησα για το glx γιατι ειναι καπως too much,που την εχω στα 10 μετρα,στην εδω αποθηκη ενω τα αλλα πραγματα ειναι στο πατρικο μου
το πολυ πολυ(αν δεν βρω την κρεμασμενη γιατι μπορει να την εδωσα αλλου)να σου στειλω αυτην που κρατησα για το glx γιατι ειναι καπως too much,που την εχω στα 10 μετρα,στην εδω αποθηκη ενω τα αλλα πραγματα ειναι στο πατρικο μου
στειλε μου και τηλ γιατι θα στην στειλω με κτελ,αν προλαβω να παω στο πατρικο μου(10χλμ απο εδω που ειμαι-δεν ειναι η αποσταση κανω και μπειμπι σιτιγκ)και την στειλω ως το μεσημερι το βραδυ θα την εχεις
Να γιατί οι μοτοσυκλετιστές είναι τα καλύτερα παιδιά, γιατί υπάρχει ακόμα αλληλεγγύη μεταξυ μας. Ευγε ρε μαν!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Τελευταία τροποποίηση από Voulgaros4; 09/04/2013 στις 09:20.
Όντως , κακως κράζω μιας και ουδεις αναμάρτητος (myself included) , αλλα αυτη η κουτοπονηριά του Ελληνα ειναι που με στεναχωρει και
που επιβεβαιώνει με τρανταχτό τροπο πως τίποτα και ποτέ δεν θα αλλάξει στα οσα δεινά τραβαμε.
Υ.Γ.
Αλλο μη-καταλυτικο αυτοκίνητο που καιει Super , κι αλλο αυτοκίνητο που καιει αμόλυβδη χωρις καταλύτη.
Ξαναπάς στο ΚΤΕΟ χωρις να κάνεις τίποτα, λες οτι πηγες και στην ισιόσανε και στο περνάνε...
aleaxzafeir
εμενα μετα τον ελεγχο μου βρηκαν λεει οβαλ στην εμπρος δισκοπλακα ( TDM 900) οταν ρωτησα σε ποια απο τις 2 με κοιταξε με βλεμα αγελαδας και με ρωτησε " δυο εχει εμπρος;" τοτε μου λεει ακυρο το θεμα εχει λαθος η μετρηση.Πηρα την μηχανη και εφυγα.Συμπερασματα δικα σας για το ειδος τν ποιοτητα του ελεγχου αλλα και κατα ποσο ειναι σε θεση να κανουν σωστο ελεγχο.![]()
Οταν περνουσα το δικο μου, εκαναν μετρηση καυσαεριων σε μια βεσπα διχρονη σαν να ηταν τετραχρονο, ολες οι μετρησεις ηταν στα κοκκινα, και μετα περιμενα μια ωρα σχεδον μεχρι να βριστουν μεταξυ τους, να το διορθωσουν, και να πανε στους επωμενους... σκεψου οτι ειχα και ραντεβου, 20 λεπτα μου ειπαν θα κανουν, ωρες ημουν εκει...
Φευγοντας μαλλιστα, μετα απο 1-2 χιλιομετρα, εσπασε το ενα ρουλεμαν στην πισω ζαντα!??! Η ηταν ετοιμο να παρει δρομο και οπως σφιγκει τη ροδα το μηχανημα την επιασε στραβα και το αποτελειωσε (δεν νομιζω, λαστιχο πιανει), ή απλα διαβολικη συμπτωση...
Πέρασα ! (Με ειλικρίνεια, και εστιάζοντας στο φιλότιμό του )
"Καλημέρα, προχθές με παρέπεμψες για επανέλεγχο δισκόπλακας.
3 χρόνια άνεργος, δεν παίζει φράγκο, ούτε για καινούριες, ούτε και για πρεσσάρισμα !
ή με περνάς, ή με βουλιάζεις..." (χωρίς "υπόγειο" 5ευρο ή 10ευρο)
-----------------------------------
Να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν,
και φυσικά τον SHOOTER(και ας μην έγινε η φτιάξη τελικά) , για μένα είναι σαν να έγινε
Νά 'σαι καλά μεγάλε SHOOTER, και όλοι σας
Τελευταία τροποποίηση από Voulgaros4; 10/04/2013 στις 11:18.