Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Κόψιμο ΚΤΕΟ (στραβή δισκόπλακα)

Banned
    το πολυ πολυ(αν δεν βρω την κρεμασμενη γιατι μπορει να την εδωσα αλλου)να σου στειλω αυτην που κρατησα για το glx γιατι ειναι καπως too much ,που την εχω στα 10 μετρα,στην εδω αποθηκη ενω τα αλλα πραγματα ειναι στο πατρικο μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makaros33 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα

εαν παει σε αλλο ιδιωτικό κτεο θα δουνε μεσα απο το συστημα που συνεργάζονται τα περισσότερα οτι κόπηκε για συγκεκριμένο λογο και μπορεί να μπλέξει,ειναι προτιμότερο να παει στο ιδιο και να του εξηγηθεί στα ισα (δεν πεζουν φράγκα αρα δεν το φτιάχνω - το περνας εσυ ??) και να τελείωση το θεμα εκει .
    και το λεω αυτο γιατι το 2011 πέρασα το αμαξι της γυναικάς μου (ΑΤΟS PRIME ΜΟΝΤΕΛΟ 2000 ) χωρίς καταλύτη . η ένδειξη στα καυσαέρια χτύπησε κόκκινο πριν ακομα μπει μέσα στην εξάτμιση .ο τυπος τρελάθηκε και του λεω απλα 500€ για μεταχειρισμένο δεν εχω να δώσω μου το περνάς να τελειώνουμε ναι η οχι .και αφου το σκεφτικέ για λιγο , μου το πέρασε με άπλα πειραγμένες ένδειξης και μου έγραψε στα δευτερεύοντα οτι θέλει λίγο ρυθμισμα το αμάξι στον τομέα καυσαέρια ,φετος τον οκτωμβριο ειναι να ξανα περαση και ειδη εχω παει και του εχω μιληση και μου ειπε οκ θα το περάσουμε παλι με το ιδιο κολπακι
    Σε ευχαριστουμε που για άλλη μια χρονια θα μας γεμίζεις τον αέρα με ακαυστους υδρογονάνθρακες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστουμε που για άλλη μια χρονια θα μας γεμίζεις τον αέρα με ακαυστους υδρογονάνθρακες.
    Είπα να το σχολιάσω αλλά με πρόλαβες, χοντρό να το κάνεις και χοντρύτερο να το ομολογείς (το ότι μολύνεις).

Banned
    στειλε μου και τηλ γιατι θα στην στειλω με κτελ,αν προλαβω να παω στο πατρικο μου(10χλμ απο εδω που ειμαι-δεν ειναι η αποσταση κανω και μπειμπι σιτιγκ)και την στειλω ως το μεσημερι το βραδυ θα την εχεις

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Να γιατί οι μοτοσυκλετιστές είναι τα καλύτερα παιδιά, γιατί υπάρχει ακόμα αλληλεγγύη μεταξυ μας. Ευγε ρε μαν!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    στειλε μου και τηλ γιατι θα στην στειλω με κτελ,αν προλαβω να παω στο πατρικο μου(10χλμ απο εδω που ειμαι-δεν ειναι η αποσταση κανω και μπειμπι σιτιγκ)και την στειλω ως το μεσημερι το βραδυ θα την εχεις
    Ναι, σορυ, τα ξέχασα τα τηλέφωνα ο μπαγλαμάς. Τα έστειλα.

Δεν βιάζομαι αδερφέ, με την ησυχία σου. Όποτε ευκαιρήσεις, μην αναβάλλεις κάποια δουλειά σου για την εξυπηρέτησή μου...
    Και πάλι ευχαριστώ

Υ.Γ. Αλήθεια, τι πατέντα έχεις κάνει στη δισκόπλακα για το glx ;
    Τελευταία τροποποίηση από Voulgaros4; 09/04/2013 στις 09:20.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Είπα να το σχολιάσω αλλά με πρόλαβες, χοντρό να το κάνεις και χοντρύτερο να το ομολογείς (το ότι μολύνεις).
    Στο 2000 νομίζω υπήρχαν ακόμη στο εμπόριο και στην παραγωγή μη-καταλυτικά αυτοκίνητα, οπότε δεν φταίει ο φίλος αν αυτή είναι η περίπτωση.

Αν από την άλλη, είναι από αυτούς που είχε καταλύτη το όχημα και πάνε και τον βγάζουνε, κράχτε ελεύθερα.

Oρισμένους δε σας καταλαβαίνω ...........Καθόλου όμως .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Στο 2000 νομίζω υπήρχαν ακόμη στο εμπόριο και στην παραγωγή μη-καταλυτικά αυτοκίνητα, οπότε δεν φταίει ο φίλος αν αυτή είναι η περίπτωση.

Αν από την άλλη, είναι από αυτούς που είχε καταλύτη το όχημα και πάνε και τον βγάζουνε, κράχτε ελεύθερα.
    Όντως , κακως κράζω μιας και ουδεις αναμάρτητος (myself included) , αλλα αυτη η κουτοπονηριά του Ελληνα ειναι που με στεναχωρει και
    που επιβεβαιώνει με τρανταχτό τροπο πως τίποτα και ποτέ δεν θα αλλάξει στα οσα δεινά τραβαμε.

Υ.Γ.
    Αλλο μη-καταλυτικο αυτοκίνητο που καιει Super , κι αλλο αυτοκίνητο που καιει αμόλυβδη χωρις καταλύτη.

Ξαναπάς στο ΚΤΕΟ χωρις να κάνεις τίποτα, λες οτι πηγες και στην ισιόσανε και στο περνάνε...
    aleaxzafeir

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    εμενα μετα τον ελεγχο μου βρηκαν λεει οβαλ στην εμπρος δισκοπλακα ( TDM 900) οταν ρωτησα σε ποια απο τις 2 με κοιταξε με βλεμα αγελαδας και με ρωτησε " δυο εχει εμπρος;" τοτε μου λεει ακυρο το θεμα εχει λαθος η μετρηση.Πηρα την μηχανη και εφυγα.Συμπερασματα δικα σας για το ειδος τν ποιοτητα του ελεγχου αλλα και κατα ποσο ειναι σε θεση να κανουν σωστο ελεγχο.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    οταν ρωτησα σε ποια απο τις 2 με κοιταξε με βλεμα αγελαδας και με ρωτησε " δυο εχει εμπρος;"

Give me fuel, Give me fire

Νέο μέλος Το avatar του/της Whiteyez
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makaros33 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα

εαν παει σε αλλο ιδιωτικό κτεο θα δουνε μεσα απο το συστημα που συνεργάζονται τα περισσότερα οτι κόπηκε για συγκεκριμένο λογο και μπορεί να μπλέξει,ειναι προτιμότερο να παει στο ιδιο και να του εξηγηθεί στα ισα (δεν πεζουν φράγκα αρα δεν το φτιάχνω - το περνας εσυ ??) και να τελείωση το θεμα εκει .
    και το λεω αυτο γιατι το 2011 πέρασα το αμαξι της γυναικάς μου (ΑΤΟS PRIME ΜΟΝΤΕΛΟ 2000 ) χωρίς καταλύτη . η ένδειξη στα καυσαέρια χτύπησε κόκκινο πριν ακομα μπει μέσα στην εξάτμιση .ο τυπος τρελάθηκε και του λεω απλα 500€ για μεταχειρισμένο δεν εχω να δώσω μου το περνάς να τελειώνουμε ναι η οχι .και αφου το σκεφτικέ για λιγο , μου το πέρασε με άπλα πειραγμένες ένδειξης και μου έγραψε στα δευτερεύοντα οτι θέλει λίγο ρυθμισμα το αμάξι στον τομέα καυσαέρια ,φετος τον οκτωμβριο ειναι να ξανα περαση και ειδη εχω παει και του εχω μιληση και μου ειπε οκ θα το περάσουμε παλι με το ιδιο κολπακι
    Ελλαδάρα αθάνατη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Οταν περνουσα το δικο μου, εκαναν μετρηση καυσαεριων σε μια βεσπα διχρονη σαν να ηταν τετραχρονο, ολες οι μετρησεις ηταν στα κοκκινα, και μετα περιμενα μια ωρα σχεδον μεχρι να βριστουν μεταξυ τους, να το διορθωσουν, και να πανε στους επωμενους... σκεψου οτι ειχα και ραντεβου, 20 λεπτα μου ειπαν θα κανουν, ωρες ημουν εκει...
    Φευγοντας μαλλιστα, μετα απο 1-2 χιλιομετρα, εσπασε το ενα ρουλεμαν στην πισω ζαντα!??! Η ηταν ετοιμο να παρει δρομο και οπως σφιγκει τη ροδα το μηχανημα την επιασε στραβα και το αποτελειωσε (δεν νομιζω, λαστιχο πιανει), ή απλα διαβολικη συμπτωση...

Νέο μέλος
    Πέρασα ! (Με ειλικρίνεια, και εστιάζοντας στο φιλότιμό του )

"Καλημέρα, προχθές με παρέπεμψες για επανέλεγχο δισκόπλακας.
    3 χρόνια άνεργος, δεν παίζει φράγκο, ούτε για καινούριες, ούτε και για πρεσσάρισμα !
    ή με περνάς, ή με βουλιάζεις..."
    (χωρίς "υπόγειο" 5ευρο ή 10ευρο)
    -----------------------------------
    Να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν,
    και φυσικά τον SHOOTER (και ας μην έγινε η φτιάξη τελικά) , για μένα είναι σαν να έγινε

Νά 'σαι καλά μεγάλε SHOOTER , και όλοι σας
    Τελευταία τροποποίηση από Voulgaros4; 10/04/2013 στις 11:18.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εργαλειο για κοψιμο αλυσιδας..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2025, 08:04
  2. επαφη δισκοπλακα-τακακι ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2009, 19:46
  3. στραβη δισκοπλακα
    από nikforos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks