Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Chopper ή Supersport

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Η συντριπτική πλειοψηφία όσων ρωτάνε τι μοτό να πάρουν είναι αρχάριοι. Τα περισσότερα τσοπεροειδή έχουν απαράδεκτη οδική συμπεριφορά και είναι τόσο αντιεργονομικά που υπάρχει κίνδυνος κάποιος αρχάριος να νομίσει ότι όλες οι μοτό είναι περίπου τόσο μ@λακισμένες και να του κοπεί η όρεξη πριν δοκιμάσει κάτι άλλο.

Όταν ήμουν 17 ο πατέρας μου είχε μια Virago 250. Την πήρα μία φορά για μια βόλτα στο τετράγωνο. Δεν ήθελε να στρίψει με τίποτα και στο πρώτο φρενάρισμα κόντεψα να πέσω. Δεν την ξανάγγιξα ποτέ και ο πατέρας μου τελικά την πούλησε μετά την πέμπτη χαζοπτώση που έφαγε (σημείωση: φταίγαν και τα μαμά κωλολάστιχα).

Μπορεί αυτός που ξέρει να είναι διατεθειμένος να υποστεί τους συμβιβασμούς που χρειάζονται για να ζήσεις με ένα "τσόπερ", από δυναμικής απόψεως όμως είναι απαράδεκτες μηχανές και ακατάλληλες για αρχάριους αφού ούτε σωστά συμπεριφέρονται, ούτε άνετες είναι, ούτε λάθη συγχωρούν. Εκτός κι αν μιλάμε για κανένα Guzzi ή Ducati, αλλά αυτά τσούζουν στο πορτοφόλι, ή ζεις στη Νεβάδα όπου δεν βρίσκεις στροφή πριν αλλάξεις πολιτεία.

Παλαιό μέλος
    Μην το ψάχνετε, ο καθένας καβαλάει ότι γουστάρει.
    Του αρέσει? Τέλος! Και βλέπει όλους τους άλλους για τα @@ του. Όλα τα άλλα κλαιν μαιν.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Γιατί τόσο "μίσος", "απέχθεια", "αντιπάθεια" (βάλτε εσείς τη λέξη που σας ταιριάζει) προς την κατηγορία των chopper/bobber/custom κλπ???
    εμένα μου αρέσουν μερικές cruiser, ειδικά οι Indian είναι γαμάτες σε εμφάνιση και πολύ καλλίτερες από τις harley. αν μιλάμε για "cruiser παραγωγής" και όχι για αυθαίρετο chopping/customizing (το οποίο για εμένα είναι πια κατηγορίας rat-bike, δεν έχει να κάνει με μοτό, αλλά με κινητό σούργελο τύπου lada με turbo/nitro/downforce), είναι καθαρά θέμα στυλ, εμφάνισης και άποψης.

δεν θα ανέβαινα σε μια "chopper" με αγωνιστική φόρμα/κράνος/γάντια/μπότες, αλλά ούτε και θα φορούσα ποτέ την κατσαρόλα, τα τατού, τα χαϊμαλιά, τη μουστάκα και τα λοιπά γκεϊλίκια των τσοπεράδων, ούτε για καρναβάλι.

είναι όπως με τους πουστ..gέηδες. υπάρχουν παντού, αλλά μακριά απ'τον κώλο μας

κάγκουρες με λεφτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    @pipe_smoker

ειχα περιπου τις ιδιες αποψεις με εσενα μεχρι που οδηγησα ενα steed 400

Πληρης απογοητευση. Μισο χλμ εκανα με τη μιση ταχυτητα απο οτι με το steet μηχανακι μου και φοβηθηκα. Αλλο να σου λενε δε στριβει-φρεναρει κι αλλο να το ζεις! Και σκεψου οτι αυτο που οδηγησα ηταν καλοσυντηρημενο. Μονο ο v-2 ηχος ηταν ωραιος (πολυ ωραιος) και η θεση ηταν οντως ανετη για μενα.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Εγώ από την άλλη μεριά, όταν οδήγησα ένα sportster 883, (πιάνεται; ), καραγούσταρα. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι οι εξατμίσεις βρίσκουν κάτω ακόμα και στη στροφή Πατησίων & Αλεξάνδρας, είναι ιδιαίτερα αγχολυτικό μηχανάκι!
    Think faster than you ride

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Εγώ από την άλλη μεριά, όταν οδήγησα ένα sportster 883, (πιάνεται; ), καραγούσταρα. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι οι εξατμίσεις βρίσκουν κάτω ακόμα και στη στροφή Πατησίων & Αλεξάνδρας, είναι ιδιαίτερα αγχολυτικό μηχανάκι!
    Τώρα εμένα μου αρέσει εκείνη η αμαξοστοιχία που λέγεται Vrod (όχι, δεν στρίβει σαν τρένο - μακρυά σαν τρένο είναι) πειράζει; :shrugs:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος Το avatar του/της bikgolf3
    Εγώ οδηγησα intruder και είδα αυτα που λένε τα παιδιά...
    Δεν στρίβει,δεν φρενάρει...και ένοιωθα μόνιμη ανασφάλεια...!
    Τώρα βέβαια σέβομαι και τα γούστα κάποιων!
    Για μένα η λύση για τη σχέση άνεση/απόδοση είναι 1!
    Street μηχανή...
    Είτε λέγεται tdm είτε λέγεται zrx 1200...
    Οι 2 κατηγορίες που έχεις βάλει χάνουν σε 1 απ'αυτα...σε μεγάλο βαθμό!

Φιλικα Γιώργος.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    οι εξατμίσεις βρίσκουν κάτω ακόμα και στη στροφή Πατησίων & Αλεξάνδρας
    Έβρεχε ε;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Έβρεχε ε;
    Αλήθεια είναι.

Πριν καν σκεφτείς να της δώσεις κλίση, ακούς το... χρρρρτσσσ!

Δε λες καλά που ήταν test-ride και δε χρειάστηκε να πληρώσω;

Μη ρωτήσει κανείς για ποιο λόγο το πήρα δοκιμή...
    Think faster than you ride

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Αλήθεια είναι.

Πριν καν σκεφτείς να της δώσεις κλίση, ακούς το... χρρρρτσσσ!

Δε λες καλά που ήταν test-ride και δε χρειάστηκε να πληρώσω;

Μη ρωτήσει κανείς για ποιο λόγο το πήρα δοκιμή...
    Σαν να λες ρωτήστε
    Aν κρίνω απο το τι στυλ αναβάτης είσαι, εκτιμώ πως χρειαζόσουν όχημα γιατί το δικό σου είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχες μια για ταξί και άδραξες την ευκαιρία του test ride να κάνεις τη δουλειά σου. Ή εναλλακτικά ήσουν σκνίπα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τώρα εμένα μου αρέσει εκείνη η αμαξοστοιχία που λέγεται Vrod (όχι, δεν στρίβει σαν τρένο - μακρυά σαν τρένο είναι) πειράζει; :shrugs:
    Αντε μπραβο σιγα σιγα να βγαινουμε απο τη ντουλαπα. Δε'ν'ντροπη

Περαν της πλακας νομιζω ο blade χρησιμοποιησε μια σωστη λεξη. ¨Αγχολυτικο¨. Καπως ετσι φανταζομαι κι εγω την οδηγηση μιας τετοιας μηχανης. (Ξαναλεω οχι απο αυτες που κρεμιεσαι σαν πιθηκας απο το τιμονι)
    Τωρα βεβαια αν αυτα περι φρενων κλπ ισχυουν στο ακεραιο μαλλον μονο αγχολυτικο δεν ειναι αλλα τεσπα.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παλια ειχαμε αλλαξει μηχανακια με τον κολητο μου.Εκεινος ειχε ενα Virago 750 και εγω ενα Zxr 400.
    Αυτος νομιζε οτι σε καθε στροφη θα επεφτε και εγω απλα δεν εστριβα ολα ευθειαααα!!!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Ολοι εδω μεσα ειναι "γρηγοροι" και "χεραδες" και οτι το να μπαινουν με 200 στην στροφη το θεωρουν οτι ξερουν να οδηγουν κι ολας... και ειναι "μαγκια" αυτο... φιλαρακι μην ακους κανεναν ! παρε οτι σου αρεσει!!! και εγω Ζ750 ειχα και με 200 πηγαινα κλπ...ωραιο μηχανακι πολυ γκαζι κλπ...το βαρεθηκα ομως... ειναι αναλογος και στον ανθρωπο ετσι???πλεον με το bobber που εχω απλα απολαμβανω την βολτα μου ! και οταν λεω την απολαμβανω με ΟΛΗ την σημασια της λεξης... αλλα οπως ειπα και πριν...μην ακους κανεναν ! παρε αυτο που γουσταρεις !!!! γιατι μετα θα το μετανιωσεις...

φιλικα παντα ετσι... δεν εχω να χωρισω με κανενα τπτ μια παρεα ειμαστε ολοι μαζι !
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Μέλος
    Δεν είμαι τόσο αρχάριος ρε παιδιά...είχα ένα πιστιάρικο yzf 125,του πατέρα μου το honda nx 250 έχω οδηγήσει r6,έχω οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα τσοπεράκι 125,έχω πάει endurada με crf 450 και με crm 250,έχω οδηγήσει 1400cc custom με moter harley(με τρόμαξε στην αρχή και μου φαινόταν πολύ βαρύ άλλα μια βολτίτσα χαλαρή το πήγα και ένιωσα τί πάει να πει μηχανή)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Να προσθέσω κι εγώ άλλο ένα συν στα «τσοπερ» και ειδικά σε κάνα steed 400 η κάνα shadow 600 ... (τη θέση του Ρεμπελ της φωτογραφίας μου πήρε ένα v Strom, καλό χρυσό δεν λέω αλλά ακόμα μου λείπουν οι βόλτες με το πρώτο και μετανιώνω που δεν το κράτησα σαν δεύτερο έστω)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1000αρια SuperSport
    από Polifer στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 18:26
  2. Επιλογή Supersport ελαστικών
    από Dean στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 19:53
  3. ΛαστιΧα Για Supersport
    από tzanismille στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 16:19
  4. SuperSport σ/κ - Β. Εύβοια - Αρχές Οκτώβρη
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες