Αλανια τελικα ηταν καμμενο μπουζι και εδινε πολυ βενζινη και λιγοτερο αερα και ετσι ανοιξα και την κατω τρυπα στον λαιμο και ειναι μια χαρα μονο ενα προβλημα εχω τωρα,το παλιο το μπουζι μπαινει και σφιγκει κανονικα ομως το καινουργιο μολις παω να το σφιξω παει να (πηδειξει)τι μπορω να κανω?
![]()
μαλλον στραβωβιδωσες το παλιο μπουζι και αρπαξε,και ταιριαζει με την στραβη πατουρα,γι αυτο<μαλλον>το καινουργιο παει να πηδηξει,εγω θα λεγα να κοιταξεις τα πασα του παλιου αν ειναι οκ,και του κυλινδρου σου(αν φαινονται)
Εδινε πολυ βενζίνη και λιγότερο αερα στην ρύθμιση του μιγματος του ρελαντι
και για να δωσει περισοτερο αερα για να μην εχω πολυ πλουσιο μιγμα και μπουκώνει ανοιξα την τρυπα που εχει ο λαιμος που στηριζεται το καρμυλατερ.(ενοω την τρυπα που εχει για οταν θες να βαλεις ''βανακι'' στο μηχανακι σου,εκεινη η τρυπα λειτουργει σαν υποπίεση) if you know what i mean![]()
Τελευταία τροποποίηση από kostas-hyosung; 19/04/2013 στις 13:03.
Επειδή στο "τσεκάρισμα" καλό θα είναι να μην περιλαμβάνεται η εξόρυξη του σπινθηριστή από την ελαιολεκάνη, καλύτερα να το βιδώσει με το χερι όσο πάει και μετά με το μπουζόκλειδο κατά μισή ΜΟΝΟ στροφή (αρκεί να είναι εντελώς καινούριο και απάτητη η ροδέλα) αλλιώς κατά 1/4 της στροφής ...
Τελευταία τροποποίηση από OldMan; 12/04/2013 στις 13:05.
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...