Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Εχει δοκιμασει κανεις αυτες τις μανετες????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεν ενοχλώ, εεε..??
    πες κάτι γιατί δεν πάμε καλά.....κινεζιές σε κάτι που έχει άμμεση σχέση με την ασφάλεια και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας???!!!
    δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε/είδαμε ατυχήματα λόγω κολλημένης κινεζομανέτας φρένου...μην παίζετε μ'αυτά..αν θες σώνει και καλά να βάλεις μανέτες βάλε επώνυμες που έχουν ανθεκτικά κράματα αλουμινίου και ελατήρια καδμίου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...αλλιώς μείνε με τις εργοστασιακές...γνώμη μου...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    όντως πολύ πιο φθηνά , έχει στο ebay εξαρτάται τι ζητάς.

Εγώ παρότι έχω Rizoma Πχ θα τις βγάλω να βάλω RSV κάποια στιγμή κοντές...
    μάλλον ASV θέλεις να πεις...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    μάλλον ASV θέλεις να πεις...

οτι ναναι κουμπί πάτησα! Σωστός!

.......... και ελατήρια καδμίου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...αλλιώς μείνε με τις εργοστασιακές...γνώμη μου...
    σεβαστή αλλά που ακριβώς έχουν τα ελατήρια???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σεβαστή αλλά που ακριβώς έχουν τα ελατήρια???
    στην επαναφορά (όταν θέτεις τους ρυθμιστήρες στην πιο κοντινή στα grip θέση...)

εμ, είναι μανέτες νέτες σκέτες.... δεν άλλαξε τίποτα αλλο εκτός από την αλουμινένια λαβή ....
    όλα τα άλλα (τρόμπα κλπ) είναι μαμα.....

ΕΔΙΤ

το πιασα.....
    η ρύθμιση δεν γίνεται με ελατήρια.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εμ, είναι μανέτες νέτες σκέτες.... δεν άλλαξε τίποτα αλλο εκτός από την αλουμινένια λαβή ....
    όλα τα άλλα (τρόμπα κλπ) είναι μαμα.....

έχω την ετύπωση πως δε με κατάλαβες...όπως και να'χει πάντως δεν εμπιστευόμαστε το φρένο μας σε κινεζιά...
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 05/04/2013 στις 21:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    εγω αγορασα titax με 200ευρω και εχασαν το χρωμα τους... μου αλλαξαν στην εγγυηση τα διακοπτακια που απο κοκκινα εγιναν ροζ, με χρυσαφενια, τα οποια και αυτα τα μισα ειναι χρυσαφι και τα αλλα μισα κιτρινα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Προσωπικά έχω CRG που είναι ποιοτικά απ΄τις καλύτερες. Το σετ βγαίνει κανένα 160-170άρι, αλλά δεν έχουν πάθει τίποτα εδώ και 6 χρόνια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    για το ξεθωριασμα δοκιμαστε απο καινουργιες ακομα 2-3 χερια βερνικι πιστευω πως θα αντεξουν πολυυυυυ περισσοτερο εως για...........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά έχω CRG που είναι ποιοτικά απ΄τις καλύτερες. Το σετ βγαίνει κανένα 160-170άρι, αλλά δεν έχουν πάθει τίποτα εδώ και 6 χρόνια.
    κανενα μαγαζι στν αθηνα που να τις εχει ξερουμε?

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thomas tuning Προβολή μηνύματος
    για το ξεθωριασμα δοκιμαστε απο καινουργιες ακομα 2-3 χερια βερνικι πιστευω πως θα αντεξουν πολυυυυυ περισσοτερο εως για...........
    Ωπα ώπα, αυτό δεν το ήξερα δάσκαλε. Εννοείς πως το έχεις κάνει και πιάνει; Αν ναι παραγγέλνω εκείνες τις σπαστές τις μαύρες απο Κίνα ΤΩΡΑ.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    πες κάτι γιατί δεν πάμε καλά.....κινεζιές σε κάτι που έχει άμμεση σχέση με την ασφάλεια και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας???!!!
    δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε/είδαμε ατυχήματα λόγω κολλημένης κινεζομανέτας φρένου...μην παίζετε μ'αυτά..αν θες σώνει και καλά να βάλεις μανέτες βάλε επώνυμες που έχουν ανθεκτικά κράματα αλουμινίου και ελατήρια καδμίου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...αλλιώς μείνε με τις εργοστασιακές...γνώμη μου...
    Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω...

Κινέζικα, φθηνά αλλά φανταχτερά προϊόντα όπως μανέτες/clipon/ποδοστήρια και δε θα εμπιστευόμουν και όχι γιατί ξεβάφουν.
    Παράδειγμα αποτελεί το πάθημα αναβάτη του Πανελληνίου πρωταθλήματος που εμπιστεύθηκε στο αγωνιστικό του κινέζικα clipon, μέσα σε ελάχιστους γύρους κατά τη διάρκεια φρεναρίσματος έσπασε το δεξί clipon...στα Μέγαρα φέτος...

Οι κινέζικες μανέτες παθαίνουν τα εξής:χαλάνε στα σημεία έδρασης,'εχουν φθορά έως και ρωγμές,κακή γωνία με τον κύλινδρο της τρόμπας με αποτέλεσμα να χειροτερεύουν τα φρένα, λάθο σχεδιασμό/μήκος και πολλά άλλα...

Άκου τι μπορεί να πάθεις από μάπα μανέτες..... η μανέτα ίσα που ακουμπάει το έμβολο της τρόμπας του φρένου ... πας φρεναριστός, τόσο λίγο ώστε δεν το καταλαβαίνεις αλλά αρκετά ώστε να "ανάψουν" τα φρένα ...τρώς τούμπα από μπλοκαρισμένο μπροστινό..

Μείνε μ'αυτές που έχεις,βάψτες και τα 200αρια που θέλουν οι titax,κράτα τα για βόλτες...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Άκου τι μπορεί να πάθεις από μάπα μανέτες..... η μανέτα ίσα που ακουμπάει το έμβολο της τρόμπας του φρένου ... πας φρεναριστός, τόσο λίγο ώστε δεν το καταλαβαίνεις αλλά αρκετά ώστε να "ανάψουν" τα φρένα ...τρώς τούμπα από μπλοκαρισμένο μπροστινό..
    Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό φίλε.

Οι κινέζικες μανέτες παθαίνουν τα εξής:χαλάνε στα σημεία έδρασης,'εχουν φθορά έως και ρωγμές,κακή γωνία με τον κύλινδρο της τρόμπας με αποτέλεσμα να χειροτερεύουν τα φρένα, λάθο σχεδιασμό/μήκος και πολλά άλλα...
    Αν υπάρχουν κάποιες φωτό ή έστω link απο άλλα φόρουμς θα βοηθούσε.
    Κατά τα άλλα και κάποιες ακριβές στην Κίνα φτιάχνονται. Η διαφορά φυσικά είναι οι προδιαγραφές. Αν λοιπόν τεκμηριωμένα το αλουμίνιο των titax (πχ) είναι ανώτερο των noname Κινέζικων ναι... θα προτιμήσω να βάψω τις μαμά γιατί δουλεύουν μια χαρά Αν όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρει κάποιος τις Κινέζικες κούκλες με 45 γιούρα
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Σίγουρα όλα πλέον φτιάχνονται στην Κίνα...σίγουρα αν έχει υψηλές προδιαγραφές θα'ναι καλό...αλλά εγώ δεν παίζω για κανένα λόγο με την ασφάλεια μου...όσο για το αν θα εμπιστευόμουν κάτι φτηνό...όποιος ήταν εκείνη την ημέρα Μέγαρο τα είδε όλα μ'αυτό που ανέφερα...νομίζαμε ότι το κλιπόν ήταν στραβωμένο και "ζεσταμένο" και γι'αυτό έσπασε,αλλά τελικά ήταν κινέζος...

Όσο για το αν έχει λογική,αυτό που έγραψα συνέβη μπροστά μου καθώς πηγαίναμε μαζί με φίλο (με κινέζικες μανέτες),ήμουν από πίσω, βόλτα...εξήγησε μου εσύ πως αλλιώς μπορεί να μπλόκαρε το μπροστινό;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έχει δοκιμάσει κανεις τα Revit AIR & Airwave jacket?
    από fz6man στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2013, 16:15
  2. το εχει δοκιμασει κανεις?
    από DrBig στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2009, 19:37
  3. Dunlop Qualifier 120/60/17 & 160/60/17 έχει δοκιμάσει κανείς?
    από Tropeas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 23:08
  4. εχει δοκιμασει κανεις αυτα?
    από edie στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2006, 14:49
  5. Εχει δοκιμάσει κανείς αυτά ????
    από wizzy στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2005, 15:30

Κανόνες δημοσιεύσεων