Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ...SHARK!!!

Παλαιό μέλος

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ...SHARK!!!

Είμαι ανάμεσα στο RSI και στο RSX. Απ' ότι ξέρω το RSX είναι παμπάλεο μοντέλο και μόνο σε κανένα μαγαζί που να έχει stock μπορείς να το βρεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι και πολύ προς τα εκεί, όπως και το S800(καμία σχέση βέβαια το ένα με το άλλο). Πιο πολύ τείνω προς το RSI. Τιμή γύρο στα 200€.
    Όποιος έχει γνώμη και μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει !!
    Ακόμα αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει τα θετικά και τα αρνητικά τους.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

προσωπικα μονο αρνητικα ξερω να σου πω..

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    προσωπικα μονο αρνητικα ξερω να σου πω..
    για πες,τυχαινει να εχω το rsi carbon και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

δεν αμφιβαλλω,γι'αυτο και ειπα προσωπικα.ειχα δυο,τα ειχα παρει μαζι απο μοτοδυναμικη και δεν μου εκατσε κανενα καλα,θορυβο αρκετο,κακη ποιοτητα,γενικως απογοητευση για τα χρηματα τους.μετα πηρα ενα KBC,και ησυχασα.και γενικως ακουω αρνητικα σχολια για τα shark.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    δεν αμφιβαλλω,γι'αυτο και ειπα προσωπικα.ειχα δυο,τα ειχα παρει μαζι απο μοτοδυναμικη και δεν μου εκατσε κανενα καλα,θορυβο αρκετο,κακη ποιοτητα,γενικως απογοητευση για τα χρηματα τους.μετα πηρα ενα KBC,και ησυχασα.και γενικως ακουω αρνητικα σχολια για τα shark.
    ποια μοντελα?υποψιν ο κουνιαδος μου εχει κανει test drive μετωπικη σε βραχο με ενα rsr.μονο τα ματια μαυρισανε και το κρανος το κοιταμε αρκετες φορες το πως εχει απλωσει την προσκρουση σε ολη την επιφανεια.μιλαμε για σοβαρη συγκρουση.επισης εχουν αρκετα αστερια στο sharp.απο την αλλη ολα τα κεφαλια δεν ειναι ιδια και ενα κρανος που δεν κουμπωνει καλα στο κεφαλι,περισσοτερα προβληματα δημιουργει.φανταζομαι οτι σε αυτο αναφερεσαι.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

δεν αμφιβαλλω για τα λεγομενα σου.απλα σε μενα προσωπικα δεν....

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή να το πάρω ή να μην.................Πιστεύω για τα λεφτά του ότι είναι αρκετά καλό!!!

Παλαιό μέλος
    Τελικά το παράγγειλα. 170€ μαζί με τα μεταφορικά. Πιστεύω ότι είναι καλή τιμή. Εδώ Κρήτη, 290€ από 320€ αν θυμάμαι καλά. Προηγούμενο μοντέλο είναι λογικά, αλλά η διαφορά είναι μόνο στα γραφικά :a12: . Και ήταν και το τελευταίο!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	54441865_640.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	32,9 KB 
ID:	287493

Παλαιό μέλος
    Πείτε μου ρε παιδιά τη γνώμη σας!!!
    Κανένας????
    Τόσο μάπα είναι και δεν καταδέχεστε να εκφέρεται γνώμη??
    Προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία μέχρι την δευτέρα!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μια χαρα ειναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ωραιότατο κράνος είναι... το έχει η γυναίκα μου και είναι καθόλα ευχαριστημένη. Πολύ καλή ποιότητα γραφικών & άριστη ζελατίνα. Βέβαια από τη φωτογραφία το δικό σου φαίνεται να είναι ΜΑΤ χρωματισμού... αν είναι όντως έτσι πολύ απλά θα το μετανιώσεις, εκτός και αν είσαι πολύ προσεκτικός και το έχεις μόνιμα στη θήκη του όταν το βγάζεις, μια που ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις γρατσουνιές.
    ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Το έχει ο αδερφός μου μια ρέπλικα του Ντρπουνιέ από τότε που ήταν στην KAWASAKI .Πάρτο με κλειστά τα μάτια , αθόρυβο σε σχέση με το RSR2 που έχω εγώ , ακόμα και σε σχέση με το XR1000 που έχω , χωρίς κανένα πρόβλημα , ζελατίνα τέλεια καλύτερες από τα shark δεν έχω δει,με εύκολο μηχανισμό αλλαγής , αεροδυναμική από τις καλύτερες και μερικά από τα πιο όμορφα χρώματα και σχέδια που υπάρχουν .Γενικά αρκετά τίμιο σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στα ίδια χρήματα . Αυτά !!!! Και κάτι που ξέχασα , αρκετά καλό οπτικό πεδίο !
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από shadowhunter Προβολή μηνύματος
    Ωραιότατο κράνος είναι... το έχει η γυναίκα μου και είναι καθόλα ευχαριστημένη. Πολύ καλή ποιότητα γραφικών & άριστη ζελατίνα. Βέβαια από τη φωτογραφία το δικό σου φαίνεται να είναι ΜΑΤ χρωματισμού... αν είναι όντως έτσι πολύ απλά θα το μετανιώσεις, εκτός και αν είσαι πολύ προσεκτικός και το έχεις μόνιμα στη θήκη του όταν το βγάζεις, μια που ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις γρατσουνιές.
    Ναι, ματ είναι. Να πω την αλήθεια, θα έπαιρνα κάποιο άλλο σχέδιο(αν και μου αρέσει αυτό) αλλά σε αυτή την τιμή έχει μόνο αυτό και είναι και το τελευταίο. Τα υπόλοιπα κοντά στα 300€ +-.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Το έχει ο αδερφός μου μια ρέπλικα του Ντρπουνιέ από τότε που ήταν στην KAWASAKI .Πάρτο με κλειστά τα μάτια , αθόρυβο σε σχέση με το RSR2 που έχω εγώ , ακόμα και σε σχέση με το XR1000 που έχω , χωρίς κανένα πρόβλημα , ζελατίνα τέλεια καλύτερες από τα shark δεν έχω δει,με εύκολο μηχανισμό αλλαγής , αεροδυναμική από τις καλύτερες και μερικά από τα πιο όμορφα χρώματα και σχέδια που υπάρχουν .Γενικά αρκετά τίμιο σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στα ίδια χρήματα . Αυτά !!!! Και κάτι που ξέχασα , αρκετά καλό οπτικό πεδίο !
    Για το οπτικό πεδίο είχα δει ένα βιντεάκι στο youtube και έκανε κάποιος κάτι σαν παρουσίαση στο συγκεκριμένο κράνος και έλεγε ακριβώς το αντίθετο. Ότι δεν έχει καθόλου καλό οπτικό πεδίο!!
    Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες!!

Παλαιό μέλος
    Μήπως να πάω σε κανένα s800 ή σε rsx(το λέω μόνο και μόνο για τα γραφικά)?? Αλλά το rsx απ' ότι μου έχουν πει είναι αρχαίο αλλά καλό κράνος(το έχει σταματήσει κάτι χρόνια), και το s800 εκτός από παλιό δεν έχει και καμία σχέση με τα άλλα δύο, αλλά έχω βρει ένα γαμάτο σχέδιο. Μπα ε??

Ρίξε καμιά ματιά έξω... π.χ HelmetCity
    ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ???
    από WALL στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2008, 00:10
  2. Βοηθεια για αγορα H/y
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 11:32
  3. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2007, 19:23