Γεια σε όλους! Στα πλαίσια μιας εργασίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο κάνουμε μια έρευνα σχετικά με τα εδώδιμα μανιτάρια. Όποιος μπορεί ας μπει στο κόπο να απαντήσει!! Ευχαριστώ!!!
Το link είναι : https://docs.google.com/forms/d/129N...viewform?pli=1
Γεια σε όλους! Στα πλαίσια μιας εργασίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο κάνουμε μια έρευνα σχετικά με τα εδώδιμα μανιτάρια. Όποιος μπορεί ας μπει στο κόπο να απαντήσει!! Ευχαριστώ!!!
Το link είναι : https://docs.google.com/forms/d/129N...viewform?pli=1
Μy response has been recorded.
Δοκιμάστε τα ...μαριναρισμένα σε σαλάτα .
Φτιάξτε το ντρέσινγκ που θα χρησιμοποιήσετε στη σαλάτα σας .
Ξεφλουδίστε και κόψτε τα μανιτάρια (μην τα πλύνετε) και ρίξτε τα μέσα στο ντρέσινγκ .
Στο χρόνο που θα χρειαστείτε για να κόψετε και να βάλετε τη σαλάτα στο μπόλ που θα την σερβίρετε , τα μανιτάρια είναι έτοιμα .
Απλά ρίξτε τα μαζί με το ντρέσινγκ από πάνω στη σαλάτα σας και ανακατέψτε .
Καλή σας όρεξη .
![]()
ok...
παρεπιπτοντως, τα μανιταρια ειναι εξαιρετικη τροφη και πεντανοστιμη...
![]()
μαστερ σεφ γιναμε...![]()
done!![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Σας ευχαριστώ όλους!!
done
done και απο μένα.
Πληροφοριακά όμως το shiitake δεν είναι εδώδιμο μανιτάρι,είναι απο τα πιο ακριβά και φυσικά απο τα πιο νόστιμα.
στην σχάρα,είναι σαν να τρως μπριζόλα.
έχουν γίνει εδώ στην Ήπειρο κάποιες προσπάθειες παραγωγής του συγκεκριμένου μανιταριού,αλλά είναι δύσκολο και είναι αρκετά ψηλό το κόστος επένδυσης.
ο συνήθης τρόπος παραγωγής,είναι με την τοποθέτηση του μύκητα σε κορμούς απο δέντρα (Δρυς).
OK!