το fg-15 ειναι κατα την γνωμη μου ΤΟ value for money!!!!μια χαρα κρανακι σε πολυ καλη τιμη...και αν σου κανει το xs στην τιμη που το δινει το λινκ,παρτο χωρις δευτερη σκεψη!(εφοσον το εχεις δοκιμασει και σου καθεται κομπλε στο κεφαλι).
το fg-15 ειναι κατα την γνωμη μου ΤΟ value for money!!!!μια χαρα κρανακι σε πολυ καλη τιμη...και αν σου κανει το xs στην τιμη που το δινει το λινκ,παρτο χωρις δευτερη σκεψη!(εφοσον το εχεις δοκιμασει και σου καθεται κομπλε στο κεφαλι).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Λοιπον...Αυτο το συγκεκριμενο ηθελα να παρω απο την αρχη αλλα για μια μερα εχασα το Μ μεγεθος οποτε πηγα σε αυτο που υπηρχε τοτε σε Μ http://www.lidsdirect.co.uk/hjc-fg-15-kynee-blue-1.html .Μονο το σχεδιο αλλαζει βεβαια.
Εντυπωσεις τωρα..Το πηρα εις γνωση μου οτι δεν ειναι κρανος ανταξιο των 500-600Ε που εχω για τις βολτες μου, το πηρα για δευτερο αλλα τελικα ειναι πολυ τιμιο κρανακι!
Σε βροχη δεν το εχω δοκιμασει και δεν νομιζω να το κανω συντομα.
Θορυβος σε πολυ καλα επιπεδα, ακουγεται λιγοτερο απο πολλα ακριβοτερα που εχω δοκιμασει
Αεροδυναμικη σχετικα καλη, μετα τα 180-200 αρχισε να ψιλοκουναει.
Εσωτερικο αρκετα ποιοτικο, πληρως αφαιρουμενο, εγω το εβγαλα και το επλυνα ηδη μια φορα
Αψογη ζελατινα που βγαινει πανευκολα, θολωνει σχετικα ευκολα, αλλα με την αντιθαμβωτικη που μου εστειλε δωρο δεν θολωνει ποτε! (προσοχη η αντιθαμβωτικη δεν περιλαμβανεται, εμενα μου την εστειλε δωρο μετεπειτα γιατι του την ειπα διοτι βρηκα 3-4 τριχες μεσα στο κρανος-το ειχανε δοκιμασει πελατες στο μαγαζι)
Το μονο μειον που του καταλογιζω ειναι οτι στο μετωπο μου δεξια και αριστερα σκαει ενα αερακι με κλειστους τους αεραγωγους και δεν βρισκω απο που εισχωρει...
Η επιλογη του παντως απο εμενα κυριως εγινε γιατι ειναι απο τα πιο οικονομικα που βρηκα απο Fiberglass. Σε τετοιες τιμες ειναι σχεδον ολα θερμοπλαστικα.
Να ξερεις οτι το lidsdirect θελει 25 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα οποτε πας 89+25 λιρες = περιπου 133Ε και πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασεις γιατι τα hjc ειναι λιγο ευρυχωρα στα νουμερα τους σε σχεση με αλλα.
Αυτα τα λιγα αν θελεις κατι αλλο ρωτα!
Σε ευχαριστώ πολύ Foler. Αυτό με το αεράκι που λες το γραφουν κ σε άλλα φόρουμ (ως καλό εξαερισμό βέβαια αυτοί.)
Να σαι καλά κ ευχαριστώ κ πάλι.
:a34:
Καλησπέρα! Κορίτσια για τα Nolan λένε οτι είναι καλά και φθηνά. Βέβαια οι πιο έμπειροι θα σας κατατοπίσουν καλύτερα.
Αγόρια...μια που τα λέτε εδώ στα κορίτσια περί κράνους, μήπως μπορείτε να μου πείτε κι εμένα που έχω φάει τον Internet-ικο κόσμο, πού θα βρω το Arai Chaser V Nakano Sakura (του 2012 είναι)?
OGK Kabuto.
Πρέπει να βρω τρόπο να "βάψω" το συγκεκριμένο thread ροζουλί.
Δεν θα επαιρνα Nolan αλλα ουτε και Agv, laser, ntrex και κατι αλλες παρακμιακες μαρκες που βγαινουν τωρα τελευταια! Και την hjc την προτιμησα γιατι μονο καλα λογια ακουω απο πολλους, σε λιγο θα ειναι ισαξια με arai, shoei, ogk και xlite που ειναι απο τις καλυτερες για μενα...
Το Xlite X801R (άλλη μάρκα αλλά ανήκει στην Nolan) μου έχει σώσει τη ζωή σε πτώση με 170+ - εξωτερικά έσπασε παντου αλλά εσωτερικά δεν έπαθα τίποτα (σε αντίθεση με τι λένε κάποιοι ανόητοι).
+1 για τα απλά Nolan
(Ο Στόνερ με Nolan έτρεχες στα GP - έτσι έγραφε το κράνος βεβαια)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.