Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Περι suomy

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από desmokon Προβολή μηνύματος
    Πηρα το πακετο με free μεταφορικα και εκανε η 6 η7 εργασιμες μερρες

Παλαιό μέλος
    Να σε ρωτήσω κάτι άλλο.....η ζελατίνα είναι φιμέ ή μόνο στην φώτο φαίνεται έτσι??

Παλαιό μέλος
    Το pinlock τι είναι ρε παιδιά??

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antonis_a Προβολή μηνύματος
    Το pinlock τι είναι ρε παιδιά??
    μεσα απο τη ζελατινα προσαρμοζεται η αντιθαμβωτικη (η οποια ειναι σιλικονουχα) και η οποια τοποθετειτε σε κατι ''καρφιτσες'' αυτο ονομαζεται πιν λοκ (και ουδεμια σΚεση εχει με τον τζον λοκ )

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antonis_a Προβολή μηνύματος
    Να σε ρωτήσω κάτι άλλο.....η ζελατίνα είναι φιμέ ή μόνο στην φώτο φαίνεται έτσι??
    Μονο στην φωτο

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν έκανα την παραγγελία http://www.helmetcity.co.uk/products...52d-Chain.html . Είδα όμως ότι με το που έκανα το τελευταίο βήμα και ολοκληρώθηκε, μου χρέωσε στο τέλος περίπου 10€ παραπάνω ενώ ήταν 0€ μεταφορικά!! Χρεώνει το PAYPAL τίποτα παραπάνω?? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Πρώτη φορά αγοράζω κάτι μ' αυτό τον τρόπο.
    Τελευταία τροποποίηση από antonis_a; 17/04/2013 στις 02:01.

Παλαιό μέλος
    Δεν έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό?? Δεν υπάρχει εδώ κανένας τρελός χάκερ να λύση το μυστήριο?!!
    Εντωμεταξύ, στο email που μου έστειλαν και φαινόταν αναλυτικά η παραγγελία που έκανα, φαινόταν κανονικά το ποσό που έγραφε στο site και ανέφερε και 0 μεταφορικά!!! Δηλαδή μείον δέκα ευρώ από αυτό που μου έχουν χρεώσει!!! Τι σκατά γίνεται???
    Τελευταία τροποποίηση από antonis_a; 17/04/2013 στις 16:01.

Αντωνη μην ανησυχεις το ιδιο ακριβως εγινε και σε μενα,μολις θα φυγει απο κει θα σου στειλουν μειλ με ενα κωδικο νομιζω το οποιο θα μπορεις να
    παρακολουθεις που βρισκετε το δεμα σου και οσο θα περνανε οι μερρες και το κρανος θα φτανει ολο και πιο κοντα στην ελλαδα θα βλεπεις οτι το ποσο
    ολο και πεφτει

Παλαιό μέλος
    Αντωνη μην ανησυχεις το ιδιο ακριβως εγινε και σε μενα,μολις θα φυγει απο κει θα σου στειλουν μειλ με ενα κωδικο νομιζω το οποιο θα μπορεις να
    παρακολουθεις που βρισκετε το δεμα σου και οσο θα περνανε οι μερρες και το κρανος θα φτανει ολο και πιο κοντα στην ελλαδα θα βλεπεις οτι το ποσο
    ολο και πεφτει
    Ε πως θα πέφτει?? Αφού πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να δω αν τράβηξαν τα λεφτά για να προχωρήσει η παραγγελία, τους ρώτησα πόσα έχουν πάρει και μου είπαν......... . Πως θα πέσει το ποσό? Θα μου ξανακάνουν κατάθεση την διαφορά??!!! . Δεν είναι τα 10€, αλλά το γαμώτο!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το paypal έχει κόστος για τον πωλητή και πολλές εταιρίες μετακυλίουν το κόστος αυτό στον αγοραστή. Όμως θα έπρεπε να το αναφέρει κάπου ο πωλητής, πιθανά δεν το πρόσεξες. Συνήθως το κόστος αυτό αναγράφεται μετά την επιλογή τρόπου πληρωμής.

Από Γερμανία αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα και παρέλαβα χθες προϊόν αξίας 235 μαζί με το φπα και πλήρωσα τελικά 244. Προτιμώ όμως αυτή τη μέθοδο μιας και διατηρώ το δικαίωμα να πάρω πίσω τα χρήματά μου (εντός μηνός νομίζω) σε περίπτωση που το προϊόν που μου έστειλαν δεν είναι εκείνο που παρήγγειλα ή δεν είναι στην κατάσταση που περιγράφει ο πωλητής.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το paypal έχει κόστος για τον πωλητή και πολλές εταιρίες μετακυλίουν το κόστος αυτό στον αγοραστή. Όμως θα έπρεπε να το αναφέρει κάπου ο πωλητής, πιθανά δεν το πρόσεξες. Συνήθως το κόστος αυτό αναγράφεται μετά την επιλογή τρόπου πληρωμής.

Από Γερμανία αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα και παρέλαβα χθες προϊόν αξίας 235 μαζί με το φπα και πλήρωσα τελικά 244. Προτιμώ όμως αυτή τη μέθοδο μιας και διατηρώ το δικαίωμα να πάρω πίσω τα χρήματά μου (εντός μηνός νομίζω) σε περίπτωση που το προϊόν που μου έστειλαν δεν είναι εκείνο που παρήγγειλα ή δεν είναι στην κατάσταση που περιγράφει ο πωλητής.
    Δεν ξέρω, ίσως και να είναι έτσι γιατί κι εμένα 10€ είναι περίπου η διαφορά. Αλλά και ο desmokon που ψώνισε από το ίδιο κατάστημα πριν λίγο καιρό, δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.
    Desmokon σωστά μιλάω??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Ρε παιδια μηπως ειναι η μετατροπη του νομισματος? Εγω σε αγορα 400Ε εφαγα καπελο περιπου 15Ε διοτι αγορασα σε λιρες Αγγλιας και πληρωσα σε Ε.

Αντωνη στο γραφω και πιο πανω οτι ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα,μολις ολοκληρωσα την παραγγελια μου ζητηθηκαν 10 ευρω τα εβαλα
    και οταν παρακολουθουσα το δεμα και ηταν πχ ιταλια αυτα τα 10 ευρω ειχαν γινει 6 και οσο πιο κοντα ερχονταν το δεμα στην ελλδα τοσο επεφτε
    το ποσον,μην ανησυχεις δεν σε εκλεψαν πουθενα

Παλαιό μέλος
    Αντωνη στο γραφω και πιο πανω οτι ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα,μολις ολοκληρωσα την παραγγελια μου ζητηθηκαν 10 ευρω τα εβαλα
    και οταν παρακολουθουσα το δεμα και ηταν πχ ιταλια αυτα τα 10 ευρω ειχαν γινει 6 και οσο πιο κοντα ερχονταν το δεμα στην ελλδα τοσο επεφτε
    το ποσον,μην ανησυχεις δεν σε εκλεψαν πουθενα
    Ok, αλλά πως έβλεπες το ποσό? εμένα μου δείχνει μόνο την πορεία της παραγγελίας μου.........

Barking, United Kingdom 04/18/2013 3:51 A.M. Departure Scan
    Barking, United Kingdom 04/17/2013 9:40 P.M. Arrival Scan
    Dartford, United Kingdom 04/17/2013 9:00 P.M. Departure Scan
    04/17/2013 6:58 P.M. Origin Scan
    United Kingdom 04/17/2013 11:42 A.M. Order Processed: Ready for UPS

Δεν μου δείχνει τίποτα άλλο.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    το "free shipping" στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται στις εσωτερικές αποστολές. εγώ ποτέ δεν έχω πάρει κάτι με δωρεάν μεταφορικά, κάπου στις σελίδες γράφει τι παίζει με τις παραγγελίες εξωτερικού και υπάρχει υπολογισμός εξόδων που προστίθενται στην τελική τιμή πριν ολοκληρώσω την παραγγελία.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks