Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΑNΙΣΙΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.......

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ

ΜΑNΙΣΙΑ ΤΡΙΠΛΕΤΑ Η ΜΕ 600ε ΑΛΛΕΣ??

ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ,ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ

ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Exo tis nonfango kai eime poly eyxaristimenos.Re patrida kala poy mpikes sto forum kai grafeis tipota giati poly nekra

και εγω μαμα και δεν το εχω μετανιωσει ...εαν δεις με givi θα καταλαβεις

ειδα πλαινες givi το καλοκαιρι σε κοκκινο VFR

Όταν η πόλη κοιμάται.......

και οπως ξαναειπα
    μια πολυ καλη λυση ειναι να βρεις 3πλετα μαμισια μεταχειρισμενη

οι περισσοτερες εξαλλου ειναι σα καινουργιες μιας και λογικα χρησιμοποιουνται μονο σε ταξιδια και οχι καθημερινα, εφοσον δεν εχουν πεσει
    και απο τιμη το παζαρευεις....

προς αυτην την κατευθηνση κινουμαι μιας και 3πλετα καινουργια απο κοστος ειναι απαγορευτικη

ναι και οι nonfago πολυ καλες ,γερες αλλα εμαθα καηκε το εργοστασιο οταν εψαχνα να αγορασω

ειχα βρει μεταχειρισμενες πλαινες(nonfago) αλλα τις ειχε καταγδαρει ο τυπος με 400Ε οποτε αστο

οκ η πισω με χαλαει λιγο αλλα ειμαι της γερμανικης σχολης....δηλ κουβαλαω παντα μαζι μου οτι δεν φανταζesai

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    και οπως ξαναειπα

οι περισσοτερες εξαλλου ειναι σα καινουργιες μιας και λογικα χρησιμοποιουνται μονο σε ταξιδια και οχι καθημερινα, εφοσον δεν εχουν πεσει

προς αυτην την κατευθηνση κινουμαι μιας και 3πλετα καινουργια απο κοστος ειναι απαγορευτικη
    ψαξτην απο γερμανια σε κανα γνωστο σου
    οταν εψαχνα για την VFR πηγα και σε εμπορο που φερνει απο γερμανια...λοιπον την μηχανη μου την εφερνε 10500 και πακετο τριπλετα μανισια 11000...και abs.......alla ...χτυπημενη στο ντεποζητο ελεγε ...και καλα επεσε απο σταντ.....το αφησα το θεμα και πηρα αυτη που τουλαχιστον την ειδα και ηξερα και το παιδι.

παντως δεν θα ελεγα και οχι για μεταχειρισμενες ..και λιγα σημαδακια να εχουν οκ φυσιολογικο ειναι(τα πετραδακια) αλλα κατω απο 1000Ε να τις εβρισκα χλωμο το κοβω

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    και οπως ξαναειπα

για μενα καλυτερα σαμαρια ,σακιδιο πλατης και tank-bag παρα οι βαλιτσες τυπου givi

οσο κανουν οι μανισιες αγοραζεις νεο μηχανακι αλλα και πριν παρεις την μηχανη θα τα ηξερες οτι βαρανε στο ψαχνο για εξοπλισμο
    προσωπικα τα ειχα υπολογισει ολα ,το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχω abs

σκεψου το αλλιως........
    θες να φορας τις βαλιτσες μονιμα?????παρε τις οριτζιναλ και θα καμαρωνεις

θες να φορτωνεις πραμα αλλα το γουσταρεις γυμνο? tank-bag kaι σακιδιο πλατης(νομιζω και τα σαμαρια φορανε σιδερα οποτε γ@μησε τα)

παντως η μηχανη χωρις αποθηκευτικο χωρο ειναι για μενα μιση μηχανη....αλλωστε αν δεν ηθελα τετοια κολπα θα επαιρνα ενα 600αρι το CBR600RR ας πουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Exo tis nonfango kai eime poly eyxaristimenos.Re patrida kala poy mpikes sto forum kai grafeis tipota giati poly nekra
    ναι επανηλθα ,ειμαι απο πιο παλια στο φορουμ αλλα εχω καταστρεψει κατα καιρους τα pc και δεν εμπαινα ,μια η γκομενα οποτε σκ@τ@.

αλλα τωρα κολλημενος λεμε

πατριδα ειναι ολα τα παιδια ,συντοπιτες (ετσι γραφεται??) εμεις,να κανουμε κανα club VFR να γουσταρουμε (δυσκολο ε) η καμια συναντηση VFR

τα περισσοτερα παιδια απο αθηνα ειναι μαλλον

σαμαρια κλπ ειναι θεμα!
    Εαν κανεις ενα ταξιδι το καλοκαιρακι εχει καλως..εαν ομως θες να κανεις και ταξιδακια το χειμωνα κλπ η να ταξιδεψεις στο εξωτερικο οπου ο καιρος ακομα και το καλοκαιρι ειναι αστατος ειναι προβλημα...κανενα σαμαρι και καμια τσαντα πλατης δεν ειναι αδιαβροχη πληρως ασε που θες να σταματησεις καπου για μερικες ωρες να φας που λεει ο λογος και θα σκεφτεσαι κανα κλεφτρονι μην σου σκισει τα σαμαρια..ενω με τις βαλιστες τελος κλειδωνεις και τερμα ουτε βροχες ουτε τιποτα

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    σαμαρια κλπ ειναι θεμα!
    Εαν κανεις ενα ταξιδι το καλοκαιρακι εχει καλως..εαν ομως θες να κανεις και ταξιδακια το χειμωνα κλπ η να ταξιδεψεις στο εξωτερικο οπου ο καιρος ακομα και το καλοκαιρι ειναι αστατος ειναι προβλημα...κανενα σαμαρι και καμια τσαντα πλατης δεν ειναι αδιαβροχη πληρως ασε που θες να σταματησεις καπου για μερικες ωρες να φας που λεει ο λογος και θα σκεφτεσαι κανα κλεφτρονι μην σου σκισει τα σαμαρια..ενω με τις βαλιστες τελος κλειδωνεις και τερμα ουτε βροχες ουτε τιποτα
    Για τα σαμάρια της Oxford δέν παιζει αυτό που λές με την βροχή γιατί έχει κουκούλες και τις καλύπτει πλήρως.
    Με ένα λουκετάκι μικρό καλύπτεσαι οσον αφορα κλοπή (εν μερη)
    και τα σαμάρια έχουν και αποσπόμενα εξωτερικά τσαντάκια που μπορείς να βάλεις πορτοφόλια και μικροαντικείμενα εάν σταματήσεις αντί να τα κουβαλάς επάνω σου + ότι είναι μεταβλητου όγκου , τα πλαινά που συζυτάτε δέν ξέρω έαν έχουν αυτή την δυνατότητα.
    Α τα σαμάρια έχουν και 160 ευρώπουλα τα άλλα μάλλον ακριβότερα.

Δείτε και λίγο τα Honda VFR accessories

επειδη οπως ειπε και ο Γιωργος, μηχανη χωρις αποθηκευτικο χωρο ειναι μιση μηχανη, γι αυτο κι εγω δε πηρα κανα 600αρι και πηρα Βεφα.
    Και την εχω ψαξει απο αποψη σαμαριων (εχω και αναλογο ποστ - "Ερωτήσεις-Απορίες" )
    Λογω εξατμισεων τα oxford σαμαρια που ειχα βρει, κατι 55αρια, θελανε υποχρεωτικα καγκελακια, και απο κινδυνο να καουν και για να ειναι και πιο σταθερα στο ταξιδι.
    Σαμαρια 120€ + 130€ καγκελα = 250€
    Απο βαλιτσες ΜΟΝΟ μαμισιες!!!

Αυτο που ειπες για σακιδιο πλατης διαφωνω!
    Σε ταξιδι το παραμικρο βαρος στην πλατη δημιουργει κουραση ακομα κι αν δε το καταλαβαινεις.

Για την ωρα βαζω ενα σακιδιο πισω και το δενω με χταποδια και φευγω!
    Και ψαχνω και για το ριμαδι το τανκ-μπαγκ τησ bagster το 30λιτρο το Α.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Για τα σαμάρια της Oxford δέν παιζει αυτό που λές με την βροχή γιατί έχει κουκούλες και τις καλύπτει πλήρως.
    Με ένα λουκετάκι μικρό καλύπτεσαι οσον αφορα κλοπή (εν μερη)
    και τα σαμάρια έχουν και αποσπόμενα εξωτερικά τσαντάκια που μπορείς να βάλεις πορτοφόλια και μικροαντικείμενα εάν σταματήσεις αντί να τα κουβαλάς επάνω σου + ότι είναι μεταβλητου όγκου , τα πλαινά που συζυτάτε δέν ξέρω έαν έχουν αυτή την δυνατότητα.
    Α τα σαμάρια έχουν και 160 ευρώπουλα τα άλλα μάλλον ακριβότερα.

Δείτε και λίγο τα Honda VFR accessories
    Οπως και να εχει σταυρο με τις βαλιτσες εισαι πιο καλα..τα εχω δει τα ονειρα...οι σακουλες που λες ειναι για βροχουλα και γενικοτερα φιφες αμα θες να κανεις δουλεια σωστη πας με βαλιτσες.
    Πχ εισαι ταξιδι μεγαλο και σε πιανει βροχη και μιλαμε καλοκαιρι παντα...σταματα βρες τις σακουλες βαλτες δεν εφαρμοζουν καλα τις παιρνει ο αερας υγροποιουνται απο κατω ...αστα ειναι λυση για κει που δεν υπαρχει βαλιτσα

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Με εκφράζετε απόλυτα , συνεχίστε...

Ναι βαλίτσες , μαμα,
    μηχανη + χώροι = ταξίδι

έστω και εγκεφαλικά....

Για καλοκαιρακι εν εχεις τα oxford με τα αδιαβροχα καλυματα πιστευω εισαι οκ!
    Αν τωρα θες ταξιδι εξωτερικο τοτε για τους λογους που ειπε ο Σταθης ειναι καλυτερα να εχεις βαλιτσες.

Αλλα ειπαμε, στη Βεφα ΜΟΝΟ μαμισιες!!!!!

Ρωτησα ενα παιδι που πουλουσε Βεφα με τριπλετα και μου ειπε 1000€ για την τριπλετα.
    Ειναι πιο οικονομικα αλλα δε θα εδινα τοσα, αν ειμουνα ψημενος θα το παζαρευα παντως

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    από hector στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας