Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

το μεγαλειο της τροχαιας

καλησπέρα παιδιά...

στις 9 του μηνός με γράψανε για κρανος στο κολυμβητήριο άνω λιοσίων και είμαι έξω φρενων γιατί το φοράω (μεταφορικά) και στον ύπνο μου !

σταματάω στα goodies και λέω... ας το βάλω λίγο στο χέρι για 400 μετρα που ήταν ο τερματικός μου σταθμός !

και ΜΠΑΜ !! 350 euro 5 bonus και 10 μέρες το δυπλομα !!!
    -μα, βρε καλή μου βρε χρυση μου ! ΔΕΝ ΕΧΩ ! γράψε με για κάτι άλλο !

τιιιιιποτα !

-αφού το έχετε το κράνος γιατί δεν το φοράτε !?!
    -λέτε να είμαι με μπουγάϊ,στολή,γάντια και να μην το φοράω !?

και τα γυφτάκια περνάγανε με τις εξατμίσεις και τα μαλλιά "φραχτες" !!!

καλαααααα

πήγα και έκανα ένσταση και του πήγα το εκκαθαριστικό μου , τον γονιών μου (που και τα 2 είναι για κλαμματα)
    και μου έδωσε το δυπλομα μονο !!
    -μα δεν μπορώ να την πληρώσω !!!
    τιιιιποτα και εκείνος !

έκανα δεύτερη ένσταση και τους πήγα μέχρι και το δικαιολογητικό από την επιτροπή πολύ σοβαρής ασθενειας τις μητέρας μου !
    τιιιποτα πάλι !!!

του πήγα μέχρι και δικαιολογητικό από δημόσιο νοσοκομείο ότι έχω ασθένεια και "απαλαζομαι" από το κράνος για 6 μήνες....

τιιιιποτα πάλι !!!

ε, τα έχω πάρει τώρα και θα τους γράψω και εγώ

ας μου έρθει στην εφορία και θα κάνω διακανονισμό.....50 δόσεις θα βάλω και θα τους δίνω 5 euro τον μηνα !

αι σιχτίρ !

καμια συμβουλη ?!?!?!
    Τελευταία τροποποίηση από alkis1990; 18/04/2013 στις 17:40.
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Εμπλεξες και θα πληρωσεις τωρα..
    Αστο να παει στην εφορια, αλλα θα χασεις την ΄εκπτωση' και παιζει να παρει και προσαυξηση

ξέρει κανένας αν πάω σε συνήγορο του πολίτη ...... τι θα παίξει !?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Συγγνώμη, μικρή παρατήρηση... οι φράσεις "το κράνος το φοράω ακόμα και στον ύπνο μου" και "400 μέτρα είναι ας το βάλω στο χέρι" είναι παράταιρες. Κάθε μέρα σχεδόν ακούω για ατυχήματα και περιστατικά χωρίς κράνος που γίνανε όχι σε 400 μέτρα αλλά στα 4 μέτρα απόσταση. Όσο για το περιστατικό με την τροχαία, από τη στιγμή που ενώ αρχικά υποστηρίζεις ότι είσαι φούλ αρματωμένος και το έχεις βγάλει για λίγο και μετά τους σκας με πλάγιο τρόπο χαρτί από νοσοκομείο ότι είσαι ελεύθερος κράνους που λέγαμε και στο στρατό, κάπου έχασες το όποιο δίκιο σου για μένα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Όσο για το περιστατικό με την τροχαία, από τη στιγμή που ενώ αρχικά υποστηρίζεις ότι είσαι φούλ αρματωμένος και το έχεις βγάλει για λίγο και μετά τους σκας με πλάγιο τρόπο χαρτί από νοσοκομείο ότι είσαι ελεύθερος κράνους που λέγαμε και στο στρατό, κάπου έχασες το όποιο δίκιο σου για μένα...
    Απ'οσο καταλαβα το πρωτο το ειπε στη μανδαμ την ωρα που του εκοβε την κληση μπας και την "προλαβει". Δε θα το σημειωσε καπου σαν ελαφρυντικο εκτος απο τα παλια της παπουτσια. Μια που θα το ακουσε και μια που θα το ξεχασε.
    Το δικαιολογητικο απο το νοσοκομειο το πηγε στον αξιωματικο whatever ο οποιος δεν ηξερε την κουβεντα που ειχε γινει.

Τεσπα. Ο,τι και να πει κανεις.... Κι εγω αμα δεν ειχα να φαω μπορει να της δαγκωνα και το λαρυγγι την ωρα που εγραφε την κληση. Εδω που εχουμε φτασει χαιρετισματα. Καληνυχτα και καλη τυχη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Συγγνώμη, μικρή παρατήρηση... οι φράσεις "το κράνος το φοράω ακόμα και στον ύπνο μου" και "400 μέτρα είναι ας το βάλω στο χέρι" είναι παράταιρες. Κάθε μέρα σχεδόν ακούω για ατυχήματα και περιστατικά χωρίς κράνος που γίνανε όχι σε 400 μέτρα αλλά στα 4 μέτρα απόσταση. Όσο για το περιστατικό με την τροχαία, από τη στιγμή που ενώ αρχικά υποστηρίζεις ότι είσαι φούλ αρματωμένος και το έχεις βγάλει για λίγο και μετά τους σκας με πλάγιο τρόπο χαρτί από νοσοκομείο ότι είσαι ελεύθερος κράνους που λέγαμε και στο στρατό, κάπου έχασες το όποιο δίκιο σου για μένα...

όσο αφορά με την από στάση 400 μετρα !!!...... σε όλους έχει συμβεί να έχεις ανάψει από 3 τέταρτα τις ώρας σπαστική οδήγηση μέσα στην κίνηση και να θέλεις να ανασάνεις λίγο !!
    μην με κρεμάτε ενώ όλοι τα έχουμε κάνει ! το ότι οδηγαμε όλοι μηχανή δεν σημαίνει ότι έχουμε κάθε δευτερόλεπτο την εσθιση του κινδύνου ! αλλιώς θα είχα πεθάνει από άγχος !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Το θεμα ειναι οτι οταν σου την καρφωσε δεν το φορουσες

και το θεμα ειναι επισης οτι καθε φορα που σταματανε καποιον για κρανος παντα μα παντα "Να εδω κοντα παω", "Να τωρα το εβγαλα γιατι σταματησα", "Να εχω παθηση" κλπ κλπ

οταν τα εχεις ακουσει καμια πεντακοσαρια φορες τοτε ακομα και δικιο να εχει ο "επομενος" δεν το βρισκει........

Που στην παρουσα περιπτωση δεν εχεις δικιο γιατι απλα δεν φορουσες κρανος.....

Ασε τωρα αν ολοι τα κανουμε κλπ κλπ...... ολοι τα κανουμε και ολοι κλαιμε οταν την φαμε...

φιλος: γωνια περιπτερο σταματαει για τσιγαρα (περνει αποδειξη).
    Μολις στριβει μλοκο τον σταματανε γιατι το κρανος προστατευε αγκωνα. περιπτερο-σπιτι 100μ ΜΑΧ.
    Τι και αν εδειχνε αποδειξη...την εφαγε.

Το λοιπον...

Τραβα πληρωσε την αν εχεις μπας και γλυτωσεις τα μισα.
    Δεν καταλαβαινουν. Θελουν να γραψουν και ΘΑ γραψουν.

Kαι πόσες χιλιάδες φορές να το έχουν ακούσει αυτό το παραμύθι οι τροχονόμοι , άλλο αν για κάποιους δεν είναι παραμύθι αλλά η αλήθεια .

Αλλά και αλήθεια να είναι , δεν κατάλαβα ρε παιδιά ....την ώρα που σας έγραφε φόραγατε ή δεν φόραγατε κράνος ?

(μην απαντήσει κανείς ρητορικό είναι )

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    την πληρώνεις εντός 10 ημερών, που είναι τα μισά και ησυχάζεις. αν δεν έχεις, δανείζεσαι και ου μπλέκεις.

μου έχει τύχει κι εμένα αυτό και πλήρωσα γιατί δεν γίνεται αλλιώς. όλοι μας τώρα έχουμε δικαιολογία.. την οικονομική κρίση. αλλά κάποιοι από εμάς έχουμε πάθει και ατομικές οικονομικές κρίσεις πριν την πάθουμε εθνικώς, τον καιρό που όλοι τα έπαιρναν από παντού..

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι τους λείπουν φράγκα και τις τελευταίες μέρες έχουν βγεί με το "καλαθάκι" και μαζεύουν. Την περασμένη βδομάδα μου πήραν πινακίδες για παρκάρισμα που η αφαίρεσή τους ήταν υπερβολή. Από εκείνη τη μέρα τους βλέπω κάθημερινά σε διάφορα σημεία να γράφουν και βγάζουν πινακίδες. Στο τμήμα που πήγα η ουρά ήταν μέχρι έξω το δρόμο. Χιλιοπαρακάλεσα για να μου τις δώσουν λέγοντας οτι η δουλειά μου έχει να κάνει με ασθενείς με σοβαρές παθήσεις. Δεν συγκινήθηκαν. Απλά με έβρισαν με το γάντι. Μ@λ@κ@ δεν με είπαν, αλλά αρκούν τα υπόλοιπα. Την ξέρετε τη συμπεριφορά των περισσοτερων. Είναι γλυκιά η εξουσία. Δεν είχα άλλη επιλογή. Απλά πλήρωσα την κλήση αμέσως για να μειωθεί το ποσό. Αυτό θα σου συνιστούσα κι εγώ. Δεν θα κάνεις κάτι σε αυτούς. Σε σένα θα κάνεις. Αυτοί και 5-5 ευρώ που λες, θα τα πάρουν. Εσύ θα δώσεις τσάμπα 350. Καλύτερα 175, ησυχάζεις και μαθαίνεις οτι από δω και πέρα και μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο, κράνος για πολλούς και διάφορους λόγους.

ΔΕΝ φοραγες κράνος και καλά να πάθεις ...Να πληρώσεις και ας μην έχεις .. Να κόψεις τον Κ@λ@ σου να τα βρεις . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ .

Στο λέω εγώ που...

Προχθες με σταματήσανε με το ΚΤΜ για αλκοτεστ και με γράψανε στην χαμηλότερη ευτυχως κλίμακα 200 ευρώ

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ...ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΝΑ ...

Μου είπαν βέβαια πως με την ποσότητα που είχα καταναλώσει , εάν ήμουνα με αμάξι δεν θα με έπιανε στο όριο ,μιας και για αυτ/τα το όριο είναι παραπάνω . Αυτό δεν αλλάζει όμως κάτι για μένα ....ούτε για σένα .

Αν κάναμε αυτά που λέει ο νόμος , τώρα δεν θα συζητάγαμε . Τα παθήματα ας γίνονται μαθήματα μαν .
    Ειληκρηνα , δεν καταλαβαίνω με ποιο σκεπτικό θες να βγεις και από πάνω !!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sandra4 Προβολή μηνύματος
    [...]μου πήραν πινακίδες για παρκάρισμα που η αφαίρεσή τους ήταν υπερβολή.[...]
    Τις πινακίδες τις παίρνουν με βάση το τι προβλέπει το εκάστοτε άρθρο του ΚΟΚ για συγκεκριμένη παράβαση, όχι με δικιά τους κρίση για το αν υπάρχει υπερβολή στην παράβαση ...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jo.Da. Προβολή μηνύματος
    Τις πινακίδες τις παίρνουν με βάση το τι προβλέπει το εκάστοτε άρθρο του ΚΟΚ για συγκεκριμένη παράβαση, όχι με δικιά τους κρίση για το αν υπάρχει υπερβολή στην παράβαση ...
    Έστω οτι είμαι λάθος. Το πρόστιμο όταν έχεις παρκάρει παράνομα και σου αφαιρούν τις πινακίδες ποιό είναι σύμφωνα με τον ΚΟΚ?

Banned
    80 και πληρωνεις τα μισα,20 μερες αφαιρεση ολα

Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε