Εδώ κοντεύετε να με πείσετε εμένα ν'απαρνηθώ το λατρεμένο φαγητό ρε, αν είναι δυνατόν...
Εδώ κοντεύετε να με πείσετε εμένα ν'απαρνηθώ το λατρεμένο φαγητό ρε, αν είναι δυνατόν...
Έχοντας το poseidon σαν σημείο αναφοράς, προβλέπονται βροχοπτώσεις κατα το απόγευμα στον Παρνασσό για αυτή την Κυριακή. Και για να μην έχουμε τίποτα κόντρες( σαν μια άλλη φορά...), ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ, ΕΊΤΕ ΒΡΈΞΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
δεν κάνουμε και ενα φακελωματάκι να δουμε που βρισκόμαστε???
1. spyrakos35
2. ........
3. .........
4. .........
(απαντάτε με παράθεση για να συμπληρώσετε συμμετοχή)
Αν ειναι για το αλλο Σ/Κ ειμαι μεσα...(αυτο δεν θα μπορεσω...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
1. spyrakos35
2. sotostzav
3. .........
4. .........
1. spyrakos35
2. sotostzav
3. Manalishi
4.
Επίσης έχει και το Ράλι Ρέιντ με έδρα Ναύπακτο, λέτε να πετύχουμε καμμιά ειδική;![]()
Πικνικ και αγώνας εν ειν κακό. Λέμε τώρα καμμιά χαζομάρα...
1. spyrakos35
2. sotostzav
3. Manalishi
4. amyroukai
5.
Κοίτα το "απόγευμα" είναι σχετικό. Διότι αν τα πράγματα είναι σοβαρά και η παρέα κινηθεί σε κατά npat αυστηρά τουριστικούς ρυθμούς, καφέ θα πίνουμε 10:30 το πολύ. Οπότε πες μιά ώρα εκεί, να φεύγουμε για Αθανάσιο Διάκο στις 11:30, άφιξη ΑΔ σε καμμιά ώρα άντε λίγο παραπάνω, θέλεις 13:30 να φεύγουμε από εκεί (γιατί είπατε ότι δεν θα κάτσουμε πολύ πες ένα μισαωράκι) Κατά τις 17:00 το αργότερο είμαστε πίσω Αθήνα.
Και παρά το γεγονός ότι χρεωνόμαστε ένα διόδιο ακόμη, ίσως να είναι καλύτερα να βγούμε ΕΟ από Κάστρο και να γλιτώσουμε τα χωριά ανάμεσα σε Λιβαδειά και Θήβα, δεν προσφέρουν κάτι οδηγικά και τρακτέρ/διπλοκάμπινα/νυσταγμένοι από παϊδάκια και κραΣα κουτάκηδες καραδοκούν.
1. spyrakos35
2. sotostzav
3. Manalishi
4. amyroukai
5. spyro (ο καιρός υπο παρακολούθηση)
Κατά τις 17:00 το αργότερο είμαστε πίσω Αθήνα...![]()
![]()
![]()
Με βλέπω να το κόβω απο εκεί μόνος μου .... άκου απο τις 5...αμα δεν βραδιάσει εγω δεν γυρναώ...το πολύ πολύ να κόβω βόλτες γύρω γύρω απο το σπίτι σπίτι..![]()
1. spyrakos35
2. sotostzav
3. Manalishi
4. amyroukai
5. spyro (ο καιρός υπο παρακολούθηση)
6. peter86
Mέσα και γω!!!!!
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
- spyrakos35
- sotostzav
- Manalishi
- amyroukai
- spyro (ο καιρός υπο παρακολούθηση)
- peter86
- mesastou (κατά 80%)
με αυτόματη html αρίθμηση (παίζουμε και λίγο)
Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 19/04/2013 στις 15:46.
Πιο καλοκαίρι μαζί σου. Τώρα άμα πέσει ο ήλιος, δαγκάει ο κρύος και νομίζω ότι γέρασα ή έχω γράψει λιγότερα χιλιόμετρα φέτος και ξεσυνήθισα. Και 18:00 να γυρίσουμε βρε παιδί μου δεν τρέχει τίποτα (να κάνουμε ένα μπάνιο να φάμε και να δούμε και τις τρεις κατηγορίες motoGP ξεκινάει 18:45)