Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Banned
    το πιθανοτερο να σε γραψανε για Ρ40(παρκαρισμα οπου απαγορευεται η σταση και η σταθμευση με πινακιδα Ρ40-αυτη με το Χ σε κυκλο,εκτος και αν ησουν σε διαβαση πεζων η σε ραμπα-σημα Α.Μ.Ε.Α

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sandra4 Προβολή μηνύματος
    Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι τους λείπουν φράγκα και τις τελευταίες μέρες έχουν βγεί με το "καλαθάκι" και μαζεύουν.
    Σώωωωπα καλεεεεε.... Ιδέα σου είναι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αν κάναμε αυτά που λέει ο νόμος , τώρα δεν θα συζητάγαμε.
    Αρκεί να κάνανε κι αυτοί αυτά που λέει ο νόμος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    το πιθανοτερο να σε γραψανε για Ρ40(παρκαρισμα οπου απαγορευεται η σταση και η σταθμευση με πινακιδα Ρ40-αυτη με το Χ σε κυκλο,εκτος και αν ησουν σε διαβαση πεζων η σε ραμπα-σημα Α.Μ.Ε.Α
    E, τότε μου έλεγαν μ.... οτι κανονικά η αφαίρεση πινακίδων είναι γύρω στα 400. Έτσι υπέθεσα κι εγώ οτι το έκαναν κατά βούληση. Οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα πριν και thanks για το ξεκαθάρισμα. Όντως ήταν P40 και 80 ευρώ. Βιαζόμουν γιατί πήγαινα στο νοσοκομείο και ούτε καν το πρόσεξα (την επόμενη μέρα που έψαξα για το σήμα βέβαια ήταν πίσω από τα φύλλα ενός δέντρου). Είχαν παρκάρει και πάρα πολλοί σ' εκείνο το δρόμο και παρασύρθηκα. Τα παθήματα όμως γίνονται μαθήματα.....

φίλε είναι να μην μπλέξεις με μαλάκες μπάτσους.Θα έπεσες σε κακογαμημένη

Ζώα είναι.Ρωτα τι γίνεται αν την αφήσεις να πάει εφορία..(αν και μάλλον θα έρθει ολόκληρη)

υ.γ αλλά γιατί σου αφαίρεσε το διπλώμα?Αυτο δεν προβλέπεται.Χρηματική και bonus είναι η ποινή
    Τελευταία τροποποίηση από la_villa; 18/04/2013 στις 23:54.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αρκεί να κάνανε κι αυτοί αυτά που λέει ο νόμος.
    Δεν μπορώ να το δω έτσι .

Και εμένα όπως και ο φίλος ... 1 χλμ από το σπίτι μου τα πινα και με σταματήσανε 200 μετρα πριν φτάσω .. Αυτό θα έλεγα για δικαιολογία ;

Δε με ενδιιαφέρει αν αυτοί κυκλοφορούν ξεκράνωτοι και κάνουν σούζες ή και γω δεν ξέρω τι . Εγώ θέλω να είμαι για μένα οκ και όχι για τους μπάτσους .
    Το κράνος το φοράω για μενα και όχι για να μην με γράψουν .

Βασικά δεν θα πρεπε καθόλου να το κουβεντιαζουμε τωρα .

Έχουμε χάσει τα αυτονόητα . Κάναμε τη μαλακία ,ζητάμε να μας τη χαρίσουν , δε μας τη χαρίζουν και ξαφνικά τους λέμε μ@λ@κες γιατί αυτοί κάνουν χειρότερα .ΑΝ μας τη χαρίζανε (λέμε αν ) θα το παίζαμε και μάγκες που τη γλυτώσαμε με μια φτηνή δικαιολογία .

Δεν μπορώ να το δω έτσι ....
    Δεν το εννοώ έτσι...

Έφερες το παράδειγμα με το αλκοτέστ. Ο λόγος που σου κόβουν κλήση όταν έχεις πιει είναι προκειμένου να σωφρονιστείς (μέσω της τιμωρίας του "πλέρωνε") προκειμένου να μην το ξανακάνεις. Γιατί? Γιατί όταν κάποιος οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του και τους άλλους.

Ο λόγος που το "κουβεντιάζουμε" αν θες, είναι γιατί δεν υπάρχει ισονομία (βασικότατη αρχή της δημοκρατίας την οποία μιας και μεταξύ άλλων έχουμε απολέσει, έχουμε απολέσει και τη δημοκρατία την ίδια).
    Το πρόστιμο λοιπόν όταν κάποιος έχει πιει, προσωπικά το θεωρώ από τα πιο δικαιολογημένα. Μία φορά έτυχε να με γράψουν για λίγο πάνω από το όριο (οδηγούσα το αυτοκίνητο του κολλητού μου ο οποίος είχε γίνει στούπα και κοιμόταν στο κάθισμα του συνοδηγού). Πολύ καλά έκαναν και με έγραψαν. Αποτελούσα δημόσιο κίνδυνο (έστω και γι'αυτό το λίγο).

Όσους τσέους έχω ρωτήσει (συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που με έγραψε τότε) αν θα έγραφαν τον αδερφό τους, τον πατέρα τους, ένα συνάδελφό τους αν τον έπιαναν να έχει πιει μου απάντησαν όλοι ευθαρσώς και χωρίς ντροπή "Μα όχι βέβαια". Όταν τους ρώτησα αν εγώ έχω λιγότερη ανοχή στο αλκοόλ από τον αδερφό τους/πατέρα τους κλπ και γι'αυτό θα τον άφηναν εκείνον να φύγει ενώ εμένα με έγραψαν, με κοίταγαν σα χάνοι. Έυλογη νομίζω η απορία μου: "Αφού λοιπόν όσο επικίνδυνος είμαι εγώ όταν έχω πιει, άλλο τόσο είναι κι ο αδερφός σου/πατέρας σου/κολλητός σου, βάσει ποιας λογικής επιλέγεις να γράψεις εμένα (ώστε να σωφρονιστώ και να μην το ξανακάνω) κι όχι εκείνον?". Η απάντηση ήταν τα γνωστά κεκεδίσματα, τα "ντάξει ρε φιλαράκι τώρα ξέρεις πώς είναι αυτά" κλπ.
    Είναι άλλο το να έχεις σουβλατζίδικο κι ενώ όλοι οι πελάτες πληρώνουν τον κολλητό σου να τον κερνάς, κι άλλο να είσαι τσέος και να κερνάς κλήσεις.

Αυτό που "κουβεντιάζω" εγώ λοιπόν δεν είναι το αν έγραψαν εμένα. Όρθώς με έγραψαν. Είναι το πόσους δε γράφουν και κυκλοφορούν σαν τους χάρους εκεί έξω γιατί είχαν στο λύκειο ένα φιλαράκι που πέρασε στη μεγάλη των μπάτσων σχολή.
    Όσο ο πολίτης βλέπει διακρίσεις θα του φταίνε πολλά και δικαίως θα του φταίνε.
    (κι όσο δεν έχει να φάει θα του φταίνε βέβαια, και πάλι δικαίως. Γιατί καλά κάνεις και κόβεις κλήσεις, αλλά όταν το ύψος του προστίμου είναι σχεδόν όσο είναι κι ο βασικός μισθός, ε υπάρχει ένα θέμα. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).

Υπάρχουν (και καλά κάνουν) οι νόμοι, υπάρχει και (όσο και αν τη ξεχειλώνουμε ώρες ώρες) η λογική.
    Το κακό είναι πως αυτά τα δύο έχουν πάρει διαζύγιο στη χώρα μας (και αλλού αλλά τέλος πάντων).
    Ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και όπου τον παίρνει να το κάνει. Γενικώς.
    Αν περιμένετε να βρείτε ισονομία και δημοκρατία και άλλα τέτοια κόλπα, λυπάμαι αλλά το τραίνο έχει
    φύγει από αυτή τη χώρα (και την Ευρώπη ενδεχομένως αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Ε τώρα την έφαγες, θα την πληρώσεις, δε γίνεται κάτι διαφορετικό.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    φίλε είναι να μην μπλέξεις με μαλάκες μπάτσους.Θα έπεσες σε κακογαμημένη

Ζώα είναι.Ρωτα τι γίνεται αν την αφήσεις να πάει εφορία..(αν και μάλλον θα έρθει ολόκληρη)

υ.γ αλλά γιατί σου αφαίρεσε το διπλώμα?Αυτο δεν προβλέπεται.Χρηματική και bonus είναι η ποινή

κάνεις λάθος φίλε μου........σου παίρνουν και το δίπλωμα........!!!!
    ροδα,τσαντα και κοπανα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν μπορω να μας καταλαβω ωρες-ωρες...

δεν εχει σημασια αν κανουμε ολοι τα ιδια η αλλοιωτικα. μην κοιτατε τους αλλους (οσο και αν σας πνιγει η αδικια) γιατι θα τρελαθειτε στο τελος.

επιλεγω να μην φορεσω κρανος για 5-10-500 τρισεκατομυρια χλμ. και καθετε η στραβη.

τα δεδομενα ειναι οτι:
    1.θα επρεπε να φοραω κρανος
    2.δεν φοραω κρανος
    3.θα με γραψει
    4.εχει δικιο

συμπερασμα: πληρωνω και σκαω.

η δεν πληρωνω και να πα να γ@μηθει.

αλλα οχι κλαψα για κατι το οποιο ενω γνωριζα και ενω πηρα το ρισκο να πονταρω κοκκινο, η μπιλια εκατσε στο μαυρο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alkis1990 Προβολή μηνύματος
    όσο αφορά με την από στάση 400 μετρα !!!...... σε όλους έχει συμβεί να έχεις ανάψει από 3 τέταρτα τις ώρας σπαστική οδήγηση μέσα στην κίνηση και να θέλεις να ανασάνεις λίγο !!
    μην με κρεμάτε ενώ όλοι τα έχουμε κάνει ! το ότι οδηγαμε όλοι μηχανή δεν σημαίνει ότι έχουμε κάθε δευτερόλεπτο την εσθιση του κινδύνου ! αλλιώς θα είχα πεθάνει από άγχος !

Όχι φίλε κάνεις μεγάλο λάθος, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

.......
    Έχουμε χάσει τα αυτονόητα . Κάναμε τη μαλακία ,ζητάμε να μας τη χαρίσουν , δε μας τη χαρίζουν και ξαφνικά τους λέμε μ@λ@κες γιατί αυτοί κάνουν χειρότερα .ΑΝ μας τη χαρίζανε (λέμε αν ) θα το παίζαμε και μάγκες που τη γλυτώσαμε με μια φτηνή δικαιολογία .
    +10000

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

τα δεδομενα ειναι οτι:
    1.θα επρεπε να φοραω κρανος
    2.δεν φοραω κρανος
    3.θα με γραψει
    4.εχει δικιο

συμπερασμα: πληρωνω και σκαω.

+15000
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Φίλος στη Γερμανία είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου να ξεκουραστεί και καθόταν πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος στο κεφάλι.
    Τον είδε αστυνομικός και τον έγραψε, επειδή ήταν πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος.

Εσύ τώρα είχες την ατυχία για αυτά τα 400 μέτρα να σε τσιμπίσουν. Ατυχία.
    Μάκης

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όπως λένε και στο χωριό γνωστού, Can't do the time, don't do the crime.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    όποιος πει ότι δεν έχει οδηγήσει ασκεπής, είναι μετενσάρκωση του Πινόκιο
    από κει και πέρα, αυτό που λέει ο σκοπευτής είναι το ρεζουμέ της όλης υπόθεσης...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλε κάνεις μεγάλο λάθος, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Πεντάσωστος.

Κι ανέκαθεν το είχα απορία. Πώς μπορούν ορισμένοι χωρίς κράνος ρε πστ μου?

Αραιά και που καβαλάω το CB ξεκράνωτος και κάνω μια γύρα το τετράγωνο (και το εννοώ το τετράγωνο, δεν εννοώ βουλιαγμένης με 150) γύρω από το σπίτι μου για να ακούσω μπας και μου κάνει κανα παράξενο θόρυβο από αυτούς των οποίων οι συχνότητες κόβονται από το κράνος και δε φτάνουν στο αφτί μου (τι είπα πάλι η μηχανικάτζα :rotflmao: ). Έτσι προληπτικά, για να ακούσω το μοτέρ.
    Σ'αυτά τα 150-200 μέτρα στα στενάκια προλαβαίνουν και δακρύζουν τα μάτια μου, τρέχει η μύτη μου, έχω φάει μύγες, μου έχει "κλοτσήσει" προπορευόμενο αυτοκίνητο πετραδάκι στο κούτελο που μου άφησε σημάδι για μια μέρα και δε συμμαζεύεται

Κι άλλοι κυκλοφορούν έτσι επί μονίμου βάσεως Και τα άλλα πες ήταν γκαντεμιά. Τον αέρα να στεγνώνει το μάτι και να κλαις σαν τη Μάρθα Βούρτση αγκαλιά με τον Ξανθόπουλο που φεύγει για τα ξένα, πώς διάολο το αντέχουνε?

Όλα μια συνήθεια μάλλον είναι τελικά (μαλακίας συμπεριλαμβανομένης).

ΥΓ. Δεν αναφέρομαι στο φίλο που άνοιξε το θρεντ φυσικά ούτε και στο θέμα προστίμων. Γενικά ομιλώ.

Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε