Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Οκ για αλκοολ, εξατμισεις, σουζες, μπαντες κλπ να με γραψουν γιατι μπορει να βλαψω και να θεσω σε μεγαλο κινδυνο συμπολιτες μου απο δικη μου μλκα...

Αλλα για ποιον λογο να με γραψουν για κρανος εφοσον ο μονος που μπορει να τεθει σε κινδυνο ειμαι μονον εγω
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Οκ για αλκοολ, εξατμισεις, σουζες, μπαντες κλπ να με γραψουν γιατι μπορει να βλαψω και να θεσω σε μεγαλο κινδυνο συμπολιτες μου απο δικη μου μλκα...

Αλλα για ποιον λογο να με γραψουν για κρανος εφοσον ο μονος που μπορει να τεθει σε κινδυνο ειμαι μονον εγω
    γιατι εσυ πηγαινοντας ξεκρανωτος κατι σου μπαινει στο ματι η σε χτυπαει κατι ...χανεις τον ελεγχο και πεφτεις στο τραπεζακι που καθονται οι μπατσοι και πινουν καφε αντι να κανουν περιπολιες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Γιατί το κράτος έχει την υποχρέωση να σε κρατ'αει ζωντανό (άσχετα αν είναι μλκες)
    Γιατί ο ΙΚΑ θα πληρώσει τη σύνταξη και νοσοκομείο όταν θα μείνεις φυτό
    κλπ κλπ
    ---------------------

Και ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Λ7 ρε φίλε γιατί δεν προσέχεις να μη σε γράψουν ?
    και αφού την έκανες που την έκανες τη μλκια
    τώρα τι θες και γράφεις εδώ μέσα και βάζεις και τέτοιους τίτλους ?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

Ενα αυτο που λεει ο blackbusa και δευτερον γιατι αν δε σκοτωθεις αλλα μπεις σε κανα νοσοκομειο (που δεν υπαρχουν αλλα λεμε τωρα) και χρειαστεις χειρουργια υποστηριξη μηχανηματων γιατρους και νοσοκομες να σε φροντιζουν (που ουτε κι αυτα υπαρχουν αλλα λεμε τωρα), δε θα τα πληρωνεις εσυ απο την τσεπη σου αλλα ολοι οι φορολογουμενοι (απο αυτους καποιοι λιγοι περιεργως υπαρχουν).

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Γιατί το κράτος έχει την υποχρέωση να σε κρατ'αει ζωντανό (άσχετα αν είναι μλκες)
    Εδώ τί εννοείς με το "άσχετα αν είναι μαλάκες"? Ότι πρέπει να τον αφήσουν να ψοφήσει σαν το σκυλί στο αμπέλι επειδή δε φόραγε κράνος?
    ---------------------

Και ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Λ7 ρε φίλε γιατί δεν προσέχεις να μη σε γράψουν ?
    και αφού την έκανες που την έκανες τη μλκια
    τώρα τι θες και γράφεις εδώ μέσα και βάζεις και τέτοιους τίτλους ?
    Έκανε μια μαλακία κι έφαγε μια κλήση.
    Κατά πώς φαίνεται έχει πολύ μεγάλο ζόρι να βρει τα λεφτά να την πληρώσει.
    Το έγραψε εδώ για να πει τον πόνο του και να ξεθυμάνει.
    Την έφαγε στον κ@λο από την τροχαία. Αμαρτία είναι να την τρώει κι από εμάς.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ρώτησα μια φορά έναν μπάτσο που με έγραφε. απάντηση: «είσαι φορολογούμενος πολίτης»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    γιατι εσυ πηγαινοντας ξεκρανωτος κατι σου μπαινει στο ματι η σε χτυπαει κατι ...χανεις τον ελεγχο και πεφτεις στο τραπεζακι που καθονται οι μπατσοι και πινουν καφε αντι να κανουν περιπολιες...
    Ακομη και να σου μπει κατι στο ματι πηγενοντας με μια φυσιολογικη για πολη ταχυτητα δεν νομιζω πως θα σε τραυματισει τοσο πολυ ωστε να χασεις ακαριαια τον ελεγχο και να μην προλαβεις να σταματησεις στην ακρη του δρομου...

Γιατί ο ΙΚΑ θα πληρώσει τη σύνταξη και νοσοκομείο όταν θα μείνεις φυτό
    κλπ κλπ
    Αν εχει την υποχρεωση να με κραταει ζωντανο μπορει να κανει διαφορες καμπανιες, ενημερωσεις σε σχολεια και δεν ξερω και εγω τι αλλο για να αποκτησουν οι πολιτες του συνειδηση και οχι να κοπαναει προστιμα αξιας (πλεον) οσο ενας μισθος και επειδη δεν του φτανουν να κανει και αυξησεις...
    Ή μηπως νοιαζετε ο μπατσος για να μην παθω κατι και για αυτο με γραφει;

Και εγω για αυτο πληρωνω το ΙΚΑ...

Και αν στο φιναλε το κρατος νοιαζεται για την υγεια των πολιτων του ας μειωσει τους φορους, λιγοτερα εμφραγματα, αυτοκτονιες και εκνευρισμενους γεματους αγχος οδηγους θα εχουμε

Γιατί έτσι είναι ο νόμος !!

Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να κάνει τις επιλογές του , δλδ :

a) να μεταναστεύσει σε χώρα που δεν θα ισχύει
    β) να ιδρύσει κόμμα με σύνθημα γραφώ στα π@π@ρι@ μου το χ νόμο
    γ) να μην τον εφαρμόσει και σαν άντρας να δεχτέι τις συνέπειες του
    δ) ......κτλ ,κτλ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ρώτησα μια φορά έναν μπάτσο που με έγραφε. απάντηση: «είσαι φορολογούμενος πολίτης»

Καλυτερα ας χαμηλωνε τ βλεμμα του και ας εσκυβε το κεφαλι, γιατι δηλαδη να προσπαθησει βλακωδως να δικαιολογησει κατι που δεν μπορει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να κάνει τις επιλογές του , δλδ :

a) να μεταναστεύσει σε χώρα που δεν θα ισχύει
    β) να ιδρύσει κόμμα με σύνθημα γραφώ στα π@π@ρι@ μου το χ νόμο
    γ) να μην τον εφαρμόσει και σαν άντρας να δεχτέι τις συνέπειες του
    δ) ......κτλ ,κτλ

Τεκμηριωμενη αποψη - απαντηση..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic

Χιλιοειπωμένη ερώτηση. Ρωτα οσους έχουν μείνει φυτά και τρώνε φαι απο μια σύριγγα μεσω ενος σωλήνα στο στομάχι και χέζουν(πάντα διάρροιες) σε ενα παμπερς με αποτελέσμα να χεζουν και τα @@ τους και οταν εγω έχω χρόνο και διάθεση παω να τους καθαρίσω οταν ειμαι στην δουλειά και δεν βαριέμαι ρε αδερφέ κιόλας. Αμ το άλλο... αν δεν εχω πηδήξει δεν εχω όρεξη ουτε το ποδι να σηκώσω να παω να τους κάνω αναρρόφηση και πνίγονται στα ίδια τους τα σαλια και εχουν και την αγωνία έξτρα. Καλά δεν μιλάμε να εχω παει για καφέ η για κατούρημα η χαριεντίζομαι με κανένα γκομενάκι στη δουλειά και βαράει ο αναπνευστηρας γιατί έφυγε ο σωλήνας και πια δεν μπορούνε να πάρουν ανάσα και μπλέδιάζουν κλπ κλπ. Ασε καλύτερα να μην φοράς μωρέ κράνος....ουτε αυτοί φορούσαν!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ακομη και να σου μπει κατι στο ματι πηγενοντας με μια φυσιολογικη για πολη ταχυτητα δεν νομιζω πως θα σε τραυματισει τοσο πολυ ωστε να χασεις ακαριαια τον ελεγχο και να μην προλαβεις να σταματησεις στην ακρη του δρομου...

Δεν είσαι και σίγουρος όμως. Χαλίκι στο κράνος έχεις φάει; Στο μέτωπο;

Τι φτάσαμε να συζητάμε πάλι εδώ μέσα. Για την αναγκαιότητα του κράνους; Για το παράλογο της νομοθεσίας; 'Μόνο εγώ θα πάθω το κακό'; Κακό θα πάθεις κι εσύ και η μάνα σου και οι φίλοι σου που θα σε κλαίνε και όποιος άτυχος παίζει να είναι στο δρόμο σου και δεν πρόλαβες να αντιδράσεις.

Το κράνος το φοράμε (και το δένουμε) πριν ανέβουμε και το βγάζουμε όταν ξεκαβαλάμε. Απλά πράγματα. Ούτε στον αγκώνα για τα τελευταία μέτρα (να πάρεις αέρα;! Θα πάρεις σε λίγο που θα φτάσεις, αν δε σου φτάνει ο αέρας μέσα στο κράνος), ούτε πάνω απ'το κεφάλι για να μπορούμε να καπνίζουμε οδηγώντας (ακούει το φιλαράκι μου; ), ούτε στη ντουλάπα. Όσοι πέσαμε άσχημα χωρίς κράνος και ζήσαμε, μάθαμε. Εμπιστευτείτε τα λογάκια μας για να μη χρειαστεί να δοκιμαστείτε κι εσείς στο 'ζω-πεθαίνω' όταν δείτε την άσφαλτο από πολύυυυ κοντά.
    Α.. κι αν σε πιάσουνε και πέσει κλήση... πλήρωσέ την. Άδικο έχεις.
    safety doesn't happen by accident

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Το μόνο σοβαρό επιχείρημα. Τα μυγάκια και τα έξοδα νοσοκομείων δεν πιάνουν ούτε σε 12χρονες μαιμούδες.
    Life begins at 45°.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω (μπάτσοι όλοι) είναι που δεν καταλαβαίνεται ότι το πρόστιμο πρέπει να χει χαρακτήρα να σε συνετίσει , όχι να σου κλείσει το σπίτι.
    Αυτό λέει το παιδί παραπάνω και σεις του λέτε μαντολες.
    Με σταμάτησε και μένα ένα λαπάρας μπάτσος στην μαραθωνος με το παπί και μου ρίξε κλήση για: οδηγεί χωρίς σύνεση και διαρκώς τεταμένη την προσοχή του.
    Ποσό 210 €, μέσα σε 10 μερες 105€.
    Μόλις έφυγε αφού του είπα ότι του είπα ,τον ξαναπέρασα με τον ίδιο τρόπο οδήγησης που πριν με έγραψε. Μου βαλε μυαλό ε?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά μεταξύ μας, όσοι εδώ διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους περί νομιμότητας, είμαι σίγουρος ότι Συγγρού και παραλία πάνε με 90 max και στον υπόλοιπο αστικό κύκλο με 50... Μη μιλήσω για κόκκινα, ανάποδα και τα ρέστα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε