Αν τα έβρισκα περίπου στην ίδια τιμή, θα έπαιρνα CBF, έστω και καρμπυρατεράτο.
Δεν κόστιζε τυχαία 2.000 παραπάνω.
Ο ληστής φαίνεται καλλίτερος στα χαρτιά, αλλά....
Για το ψεκαστο CBF , ούτε κουβέντα. Δεν υπάρχει κάτω από 4.000 ατρακάριστο.
Αν τα έβρισκα περίπου στην ίδια τιμή, θα έπαιρνα CBF, έστω και καρμπυρατεράτο.
Δεν κόστιζε τυχαία 2.000 παραπάνω.
Ο ληστής φαίνεται καλλίτερος στα χαρτιά, αλλά....
Για το ψεκαστο CBF , ούτε κουβέντα. Δεν υπάρχει κάτω από 4.000 ατρακάριστο.
fazer!
επειδη καμια φορα χαζευω αγγελιες σε αυτην την κατηγορια μοτο,οι κατοχοι τους ζητανε οτι θελουν.μπορεις να βρεις ιδια μηχανακια σχεδον με 700-800 ευρω διαφορα.κανε και τα 2 μια βολτα και οποιο σου κατσει καλυτερα.παρομοια μηχανακια ειναι.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
+ Bandit
Δες εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132626
Ποιοτικό και τελικά αγοράζεις «πολύ μηχανή» για τα χρήματα σου
Κατα την γνώμη μου το CBF ειναι καλύτερη μοτοσυκλέτα, αρκετά πιο ελαφριά με παραπλήσιες επιδόσεις και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Λιγο πιο αργό σε τελικη αλλά δουέυει απο πιο χαμηλα.
Το Bandit ειναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του, αλλά δεν είναι απλά βαρύ, είναι πάνβαρυ.
Βαρυτερο στην κατηγορία αυτή δεν υπαρχει, δεν υπήρξε στο παρελθόν ούτε θα υπάρξει ξανα στο μέλλον λογικά.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
bandit και απο εμενα. χαμηλα δουλεύει ρολοι και ψηλά τραβάει αρκετα καλα. οσο για το βαρος στο ταξιδι ειναι συμμαχος. αν και η σωματική σου διαπλαση είναι σαν εμένα (αρκουδιαρικη) δεν θα σε ταλαιπωρήσει.... αν είσαι κατηγορία φτερού θέλει χέρια στα επιτόπια...
Τελευταία τροποποίηση από skylos mauros; 19/04/2013 στις 22:43.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
To CBF αισθητικά είναι χάλια, ποτέ δεν το συμπάθησα, έχει κάτι επάνω του που δεν είναι "μηχανόβιο".
Ο ληστής έχει πιο γεμάτο μοτέρ και ειδικά στις χαμηλές στροφές που είναι το αδύναμο σημείο των μικρομεσαίων τετρακύλινδρων είναι άψογος, ενώ από εμφάνιση είναι κλασσικός άρα διαχρονικός.
Το CBF είναι πιο ελαφρύ και πιο ευέλικτο αλλά αφού δεν το θες για να σέρνεσαι στην πόλη δεν έχεις κάτι να κερδίσεις από αυτό.
Στη θέση σου λοιπόν εννοείται πως θα πήγαινα φουλ για το SUZUKI.![]()
Εγώ ήμουν ιδιοκτήτης CBF 600 Carb 2005 για 1,5 χρόνο και πλέον έχω Suzuki bandit 650S 2008.
Οπότε μπορώ να απαντήσω με αρκετά αξιοπιστο τρόπο νομιζω.
Σε επιδόσεις αν και παραπλήσιες γενικά το bandit ¨εχει καλύτερο τράβηγμα ψηλά και γενικά είναι λίγο πιο δυνατό και φαίνεται. Και των 2 η λειτουργία στο μοτέρ είναι σχεδόν ΄΄ηλεκτρική΄΄ και χωρις κραδασμούς και τα κιβώτια τους πολύ μαλακά.
Στο θέμα άνεση θα έλεγα πως κινούνται σε κοντινά επίπεδα. Παρρομοια θέση οδήγησης, μαλακές σέλες, καλές γωνίες (για street) στα πόδια.
Φρένα και τα 2 είναι άριστα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στο θέμα κατανάλωση περιέργως αν και καρμπυρατέρ το ένα και Injection το άλλο καίνε τα ίδια!! Μετρημένα προσεκτικά.
Στο θέμα συντήρηση είναι επίσης παρόμοια, τα ίδια κόστη (στα ανταλλακτικά δεν ξέρω).
Εκεί που ΄΄εχουν κάποια διαφορά είναι στην αίσθηση της οδήγησης. Το Bandit το νιώθεις λίγο πιο βαρύ, με λίγο πιο αργή γεωμετρία και λίγο πιο μπροστόβαρο. Μικρές διαφορές αλλα΄είναι λίγο πιο ανάλαφρο στην οδήγηση το CBF!
Επίσης σε στατικούς ελιγμούς ήταν λίγο πιο ελαφρύ το Honda.
Στο θέμα ποιότητα δεν βρίσκω και στα 2 προβλήματα. Μ'άλλον όμως θα έγα ένα κλικ καλύτερο το Honda. Στο Bandit αν και φρεσκότερο έχω εντοπίσει σκουρίτσες σε ενα-δυο σημεία! Ψευτοπράγματα όμως γενικα και τα 2 έχουν καλο φινίρισμα.
Επίσης:Σταθερότατα στην εθνικη. Εδώ υπερέχει το CBF σε ανεμοκάλυψη λόγω πιο όρθιας ζελατίνας ακόμα και με μαμά ταξιδευεις. Στο Bandit λίγες ζελατίνες δουλευουν σωστα. Θέλει περισσότερο σκύψιμο ή μεγάλη αρκετά ζελατίνα!
Προσωπικά μου αρέσει καλύτερα εμφανισιακά το Suzuki αλλά και το Honda δεν με χάλαγε. Εδώ το προσωπικό Customizing παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο.
Η πραγματικότητα του μεταχειρισμένου πάντως είναι πως με σχεδόν τα ίδια λεφτά βρίσκεις φρεσκότερα BANDIT Και με λιγότερα χλμ οπότε η λογική επιλογή είναι ο ληστής.
ΜΑΛΛΟΝ δεν υπάρχει λάθος επιλογή μεταξύ αυτών των 2. Ειναι και τα 2 οικονομικα σε αγορά και αξιολογα. Σαν αγορά πάντως ευκαιρία καλύτερη θεωρούνται οι ληστές για τα χρήματα που πωλούνται τωρα εκτός αν βρεθεί καλή τιμή στο Honda.