Μιά και σήμερα ο καιρός δέν θα μας τα κάνει μούσκεμα, πιστεύω
να βρούμε κανέναν στο Δέλεαρ εγώ μετα παρέα 3 παλιομηχανόβιων γύρω στις 9.
Μιά και σήμερα ο καιρός δέν θα μας τα κάνει μούσκεμα, πιστεύω
να βρούμε κανέναν στο Δέλεαρ εγώ μετα παρέα 3 παλιομηχανόβιων γύρω στις 9.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
θα βρειτε, θα βρειτε![]()
σοκολατα μονο δεν ξερω αν θα βρειτε,μιας και ο Ντεμον τις πινει 2-2 και δεν το κοβω να περισσευει...![]()
ευτχως που δεν εχει ασχοληθει ακομα με τις μπυρες,γιατι θα ειχαμε προβλημα..!!![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τι είναι είπαμε το ΔΕΛΕΑΡ ;
Δ-ημόσια
Ε-πιχείρηση
Λ-ουμπίνων
Ε-παγγελματιών
Α-νδρών &
Ρ-έμπελων
![]()
![]()
![]()
Σημερα θα τους πω να μου τη φερουνε σε κουβαΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
σοκολατα μονο δεν ξερω αν θα βρειτε,μιας και ο Ντεμον τις πινει 2-2 και δεν το κοβω να περισσευει...![]()
ευτχως που δεν εχει ασχοληθει ακομα με τις μπυρες,γιατι θα ειχαμε προβλημα..!!![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα σε ολους. τι ωρα λετε?πως σας αναγνωριζει καποιος εκτος απο τα κρανη που ειναι η σιγουρη απαντηση που θα παρω και τελος να υποθεσω οτι ενα τοσο ομορφο, καλο ,εξυπνο και ομιλιτικο παιδι σαν και εμενα ειναι καλοδεχουμενο?
Μήν ανησυχείς δέν πρόκειτε να χαθείς, και να μήν μας δείς θα σε περιμένουμε εμείςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
καλημερα σε ολους. τι ωρα λετε?πως σας αναγνωριζει καποιος εκτος απο τα κρανη που ειναι η σιγουρη απαντηση που θα παρω και τελος να υποθεσω οτι ενα τοσο ομορφο, καλο ,εξυπνο και ομιλιτικο παιδι σαν και εμενα ειναι καλοδεχουμενο?
![]()
Εγω βασικα θα ειμαι εκει κατα της 19:30, και το πιο πιθανων θα ειναι και ο McGyver. Οσο για πως θα μας αναγνωρισεις, το ειπες μονος σουΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
καλημερα σε ολους. τι ωρα λετε?πως σας αναγνωριζει καποιος εκτος απο τα κρανη που ειναι η σιγουρη απαντηση που θα παρω και τελος να υποθεσω οτι ενα τοσο ομορφο, καλο ,εξυπνο και ομιλιτικο παιδι σαν και εμενα ειναι καλοδεχουμενο?πισω απ'τη στιβα με τα κρανη οπως ειπε καποιος αλλος εδω. Καλοδεχουμενος παντα, και ας εισαι και ομορφος (συμβαινουν αυτα, τι να κανουμε)
οκ.οταν δειτε ενα τριμετρο(μπορει και πενταμετρο,) αδωνη να περναει την πορτα,ηρεμια...μην ουρλιαζετε...ενα απλο νευμα ειναι αρκετο
Yeap!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
...το πιο πιθανων θα ειναι και ο McGyver.
Αν δε μας καταλάβεις από τα κράνη, θα δεις τις ταμπέλες με τη βαθμολογία που χρησιμοποιούμε στα καλλιστεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
οκ.οταν δειτε ενα τριμετρο(μπορει και πενταμετρο,) αδωνη να περναει την πορτα,ηρεμια...μην ουρλιαζετε...ενα απλο νευμα ειναι αρκετο
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Να προσεχεις το κεφαλι μονο, μην χτυπησεις στη πορτα και τη χαλασεις![]()
![]()