Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 281

Θέμα: R1200gs - Τεχνικά Θέματα - Γενική συζήτηση

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ?
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗ BMW,ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,15+ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    :rotflmao: τελικά δεν έχω πρόβλημα με την φλάντζα. Τώρα από που προέρχονται τα " δακρυάκια" στην δεξιά πλευρά κοντά στο τέλος του άξονα ταχυτήτων I don't know yet......
    Είδομεν....Με την ένδειξη των ταχυτήτων κανένα πρόβλημα, αν και με τέτοιες καιρικές συνθηκες σαν τις προχθεσινές προτειμώ το κάρο!!!!!!!! μάγκες.Έχεις την καθεμία ΚΑΤΙΝΑ & ΚΑΤΙΝΟ... να έχεις και την βροχή;;;; δεν λέει.

Αυτά, στο επανακούειν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
    Έχω κάνει 3900 χλμ. Μέχρι τώρα του έχω προσθέσει 400 ml. λαδί . Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι με τις ένδειξης των ταχυτήτων. Μου το παρουσίασε εχτές με τη μεγάλη βροχή, ενώ έβαζα νεκρή μου έδειχνε 2 και όταν έβαζα 2 μου έδειχνε νεκρή και άλλες φορές δεν μου έδειχνε τίποτα!! Αυτό μόνο εχτές με τη μεγάλη βροχή!!

Σήμερα της έχωσα και μια 180 .
    nikoskkk τελική στην Εθνική στο ύψος των Οινοφύτων 200 +
    ο ρινόκερος

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
    . Το μόνο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι με τις ένδειξης των ταχυτήτων. Μου το παρουσίασε εχτές με τη μεγάλη βροχή, ενώ έβαζα νεκρή μου έδειχνε 2 και όταν έβαζα 2 μου έδειχνε νεκρή και άλλες φορές δεν μου έδειχνε τίποτα!! Αυτό μόνο εχτές με τη μεγάλη βροχή!!
    Από τότε δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί!!

Γεια σε όλους

Λοιπόν απολογισμός έτους.. (1ος χρόνος με το GS)

21.000χμ
    12 μήνες

βλάβες

1. αντικατάσταση μπαταρίας μέσα στην εγγύηση..(είχα ξαχάσει τα αλάρμ ανοιχτα για κανα 5ωρο)
    2. πάω για αντικατάσταση άξονα δίοτι υπάρχει διαρροή βαλβολίνης( μέσα στην εγγύηση βέβαια)
    3. Η γνωστή βλάβη με την διαρροή βαλβολίνης από την τσιμούχα του κιβώτιου (θα αλλαχθεί και αυτό)

δεν ξέρω εάν είναι ασθένειες νέου μοντέλου αυτές ωστόσο εγώ συνεχίζω να δειχνω εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα...μέχρι αποδειξεως του εναντίον...

Αντε να είστε όλοι καλά (τα σίδερα φτιάχνονται..)

Γεια σε όλους

Λοιπόν απολογισμός έτους.. (1ος χρόνος με το GS)

21.000χμ
    12 μήνες

βλάβες

1. αντικατάσταση μπαταρίας μέσα στην εγγύηση..(είχα ξαχάσει τα αλάρμ ανοιχτα για κανα 5ωρο)
    2. πάω για αντικατάσταση άξονα δίοτι υπάρχει διαρροή βαλβολίνης( μέσα στην εγγύηση βέβαια)
    3. Η γνωστή βλάβη με την διαρροή βαλβολίνης από την τσιμούχα του κιβώτιου (θα αλλαχθεί και αυτό)

δεν ξέρω εάν είναι ασθένειες νέου μοντέλου αυτές ωστόσο εγώ συνεχίζω να δειχνω εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα...μέχρι αποδειξεως του εναντίον...

Αντε να είστε όλοι καλά (τα σίδερα φτιάχνονται..)

Πολλα λεφτα για λεφτα για μια μπαταρια

Ενας φιλος εχει ενα ολοκαινουργιο R1200GS και μου λεει 5 μηνων περιπου!
    Και μου λεει οτι το μηχανακι μενει απο μπαταρια αμα εχεις να το βαλεις μπροστα 3-4 μερες.
    Του λεω μηπως φταιει ο συν/ρμος?οχι μου λεει και βγαλμενο να τον εχω παλι τα ιδια μου κανει!
    Ρε παιδια πως γινετε ενα μηχανακι 14.000€ και τοσο αξιοπιστο με ενα βαρυ ονομα BMW να συμβαινει αυτο?
    Μπορειτε να μου πειτε?
    Ειναι αποριας αξιον!
    Και το χειροτερο λεει το παθενουνε κιαλοι λεει,να πεις οτι ητανε μονο αυτος διορθονωτανε.
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

ΤΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    ΤΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    Όπως είπα και σε άλλο post 1,5 μήνα (μισό Δεκέμβριο 2005 + χιόνια Ιανουαρίου 2006) δεν έβαλα το RT μπροστά καθόλου και άρπαξε με την μία !! (ούτε καν 2η μιζιά δε χρειάστηκε)

Τι να πώ ρε παιδιά, για να παίζουν αυτά τα posts, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα......

Ελπίζω να ακούει η bmw στην Ελλάδα καθόλου.

Κάποτε είχα ένα Mazda mx5 (1997-αγορασμένο από την αντιπροσωπεία του κουτιού), και από την πρώτη μέρα μου παρουσίασε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Ο εξουσιοδοτημένος τον πρώτο μήνα το κοίταξε 3 φορές, και τις 3 είπε οτι το έφτιαξε , αλλά τζίφος......

Τα είδα όλα και έστειλα fax με την κατάσταση στα κεντρικά Αθήνας, με κοινοποίηση στον Γενικό και στον τεχνικό διευθυντή της Mazda της Ιαπωνίας. Αποτέλεσμα ?

Σε λίγες ημέρες με πήραν τηλέφωνο από την Mazda Ελλάδας, ήρθαν μόνοι τους στο γκαράζ μου το πήραν και την επόμενη μου το επέστρεψαν έτοιμο και με 1 χρόνο εξτρά εγγύηση!!!!

Το miata το κράτησα μέχρι το 2001, δεν μου ξαναδημιούργησε κανένα πρόβλημα, και ο εξουσ/νος μάστορας όποτε με έβλεπε από τότε μου ξεσκόνιζε το μπουφάν μου από τις τρίχες (σκέψου τι χέ@#$@# είχε φάει.....). Το miata το έδωσα για ένα μεγαλύτερο, πιο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο και όχι γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ??? ΑΚΟΥΣ LORD_DIMOS ???? :rotflmao:

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ ?
    Μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα εξουσιοδοτημένο ή μη συνεργείο και φυσικά ΠΑΝΤΑ ζήτα αυτό που δικαιούσαι (Εγγύηση)
    Νίκος RT

Mα ειναι δυνατον ρε παιδια μηχανη αξιας 14.000€ να μενει απο μπαταρια αν την αφησεις αδουλευτη για 3-4 μερες?????!!!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    ego to epatha ayto me tin dikimou alla emeine 7 imeres kai me ton synagermo anoixto. Eixe problima i mpataria mou eipan kai mou tin alaxane stin eggyisi.
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Des an yparxei kamia apolia reumatos.......(diaroh)

prob se mpataria r1200gs

ksimeromata 16/2/2006 kai ora 3.00 proini sto stadio karaiskaki emeina apo mpataria eno oli mera kykloforousa kanonika me arketa anepse - svise tis mixanis. meta apo klisi tis odikis voitheias bmw , kai arketes spastikes dieykrinistikes erotiseis( rotisan arithmo kykloforias, arithmo plaisiou, xroma mixanis, imerominia ekdosis 1is adeias, imerominia agoras) se 15 min irthan kai me kalodia mou valane mpros tin mixani.

pigainontas spiti se dokimi i mixani pire mprosta kanonika.

simeiono pos einai i 2i fora pou mou to parousiase, i proti itan meta apo 7 meres akinisias sto garaz mou opou kai eixa kalodia kai tin evala monos mou mprosta.

simera piga panagiotopoulo kai mou eipe pos exei vgei anavathmisi software gia kaliteri diaxeirisi reymatos kai na pao ayrio gia na perasei to software.

i mixani agorastike stis 17/6/05, opote theoro pos ta montela aytis tis periodou pou parousiazoun to idio prob tha prepei na episkeytoun to synergeio tous gia tin anavathmisi.

fisika de ksero an ayto tha lisei to provlima, opote kai tha epaneltho gia na sas po to ti egine.
    exo tin methodo tou prokrousti ferno sta metra mou ton kathe .... lousti

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    SOFTWARE ΛΟΙΠΟΝ !!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΙ ΑΥΤΟ GEORGE...

ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΕΕ

ΥΠΟΜΟΝΗ
    Νίκος RT

Re: prob se mpataria r1200gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από george123
    ksimeromata 16/2/2006 kai ora 3.00 proini sto stadio karaiskaki emeina apo mpataria eno oli mera kykloforousa kanonika me arketa anepse - svise tis mixanis. meta apo klisi tis odikis voitheias bmw , kai arketes spastikes dieykrinistikes erotiseis( rotisan arithmo kykloforias, arithmo plaisiou, xroma mixanis, imerominia ekdosis 1is adeias, imerominia agoras) se 15 min irthan kai me kalodia mou valane mpros tin mixani.

pigainontas spiti se dokimi i mixani pire mprosta kanonika.

simeiono pos einai i 2i fora pou mou to parousiase, i proti itan meta apo 7 meres akinisias sto garaz mou opou kai eixa kalodia kai tin evala monos mou mprosta.

simera piga panagiotopoulo kai mou eipe pos exei vgei anavathmisi software gia kaliteri diaxeirisi reymatos kai na pao ayrio gia na perasei to software.

i mixani agorastike stis 17/6/05, opote theoro pos ta montela aytis tis periodou pou parousiazoun to idio prob tha prepei na episkeytoun to synergeio tous gia tin anavathmisi.

fisika de ksero an ayto tha lisei to provlima, opote kai tha epaneltho gia na sas po to ti egine.
    Φιλε μου ενημερωσε μας γιατι ειναι σοβαρο προβλημα,φαντασου να ησουνα καπου στη μεση του πουθενα

Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  2. Ενα καλο site με τεχνικα θεματα
    από EKEINOS στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 02:28
  3. Τεχνικά Θέματα για F650
    από dio650gs στο forum BMW