NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για να γυρίσουμε πάντως εντός θέματος που είναι ο αγώνας στο Τέξας, η πίστα ήταν ένας καρνάβαλος, ιδιαίτερα εκείνα τα βαψίματα στα χρώματα της αστερόεσσας... μπλιάχ!!!
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
και για να παρει φωτια το θρεντακιον τουτο,η φορμουλα σημερα Χ10 πιο θεαματικη απ το τζι πι :P
Άρχοντας το νιάτο, είναι πύραυλος, δεν μασάει γενικώς.
Ο Ντάνι του χρόνου θα είναι και επίσημα δεύτερος οδηγός της ομάδας...
Μπράβο ρε πιτσιρικά! Μπράβο μπράβο μπράβο.
Πεντρόζα χαμένε, τράβα στη gresini και πολύ σου είναι.
Ο τουρίστας ο Colin
τι έπαθε;
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Λογικό, γιατί όταν ξεχνάς που, ξέρουν από αγώνες και τρέχεις στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου γιατί εκεί λ7 τι μπορεί να συμβεί?
Σαμπάνια από τα Μέγαρα, παστουρμάς από το Παρίσι.
Και για όσους δεν το πήραν χαμπάρτι έτρεξε και μια πολύ άσχημη ιστορία με τον Κ. Σββαντς να μη μπορεί να μπει ούτε στην πίστα.
(Δον ΕΖμπελέτα σπίκινγκ)
![]()
προς τι η φατσούλα. Και ο Σβανάκης, επιχειρηματίας είναι. Ούτε έχει και καμιά πίστα για να κάνει gp. Οι ιδιοκτήτες δεν τον πούλαραν;
Δικηγόροι του Σβανάκη, δικηγόροι του μεθιέ Ντόρνα και δικηγόροι των ιδιοκτητών. Πιας'το αυγό και κούρευτο.
http://www.motomatters.com/news/2013...subpoena_.html
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Απαραδεκτος αγωνας.
Μηδεν μαχες και ενας Μαρκεζ που οποτε ηθελε ειχε του χεριου τον Πεντροσα.
Αυτος ο Κρατσλοου τελικα καλο τιμονι αλλα μεγαλο γελαδι!!!
Ο Ροσσι το χει να την παθαινει απο αλλους ενω προσπαθει να περασει οποιον τον καθυστερει. Κολλησε στον Μπραντλ ενω οταν ηταν ετοιμος του ηρθε διπλα φορα παρτιδα αυτος ο κρατσλοου που τον βλεπω να αγοραζει πολλα οικοπεδα λογω οτι παει χωρις αυριο. Οχι φυσικα οτι με χαλαει γιατι ειναι θεαματικος απλα...μου χαλασε την διαθεση γιατι πιστευα σε μια μαχη Ροσσι-Λορενθο.
Βεβαια αγωνα τακτικης εκανε ο Γιατρος και περιμενει αλλες πιστες πιο τεχνικες για να δειξει αν μπορει φετος γιατι στο Τεξας...δεν...
Ο Μαρκεζ με εκανε να βρω τον επομενο αγαπημενο μου οδηγο.
Απιστευτη ωριμοτητα για την ηλικια του.
Bye bye Pedroza...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!
ο αγωνας σουπα.
ο μαρκ οπως σας εχω πει εδω και κανα 2 χρονια ειναι ο επομενος μεγαλος.και οπως σας εχω χιλιοπει ειναι αυτος που θα στειλει τον κοντο στο τρελαδικο.
ο κοντος αιωνια λουζερ.
ο γιωργης φροντιζει για τις λιγοτερες απωλειες εκει που δεν τον παει και κανει τακτικη
ο βαλε δειχνει να κανει παιδαριωδη λαθη (δευτερη φορα).
αντε να δουμε....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.