Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 90

Θέμα: r6 ή r1 ????

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Το ότι θα πάρει/θέλει να πάρει R6/R1 δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα πηγαίνει με 250-300... Άλλωστε, τι τον σταματάει να πηγαίνει με 200/250 με ένα γυμνό που του λέτε να πάρει? Το μυαλό του, εδώ κολλάει το όλα στο μυαλό είναι. Αν ο καρπός έχει "πρόβλημα", τότε ακόμα και με παπί να είναι, πάλι επιρρεπής θα είναι.

Δείτε το και αλλιώς, η θεωρητική/ιδανική εξέλιξη ενός αναβάτη για να μπορεί κάθε δεδομένη στιγμή να έχει την απαιτούμενη εμπειρία απαιτεί αρκετές αλλαγές μηχανών, το οποίο πρακτικά πλέον είναι δύσκολο να γίνει για οικονομικούς λόγους. Παλαιότερα ναι, ίσως γινόταν, αλλά τώρα, αν πάρει γυμνό το παλικάρι, παίζει να το φορτωθεί και μετά το Ρ6/Ρ1 να μείνει όνειρο...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    R1 ρε φίλε, να μπορείς να πηγαίνεις για καφέ σαν άνθρωπος
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Παλαιότερα ναι, ίσως γινόταν, αλλά τώρα, αν πάρει γυμνό το παλικάρι, παίζει να το φορτωθεί και μετά το Ρ6/Ρ1 να μείνει όνειρο...
    ωραια λογικη,οποτε μην παρει ουτε ρ1 γιατι παιζει και αυτο να του μεινει ετσι οπως ειναι τα πραγματα
    παντελη παρε πυραυλο με την μια

R6 που ναι και σέξι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    R1 ρε φίλε, να μπορείς να πηγαίνεις για καφέ σαν άνθρωπος
    ετσι, γιατι αν το μηχανακι δε βγαζει 150 στην πρωτη τοτε δεν κατεβαινει καλα ο καφες...

τι λεμε ωρεεεε
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

675 το R ομως οχι τα τζουφια...

να του πεταξεις και μια ολοσωμη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    675 το R ομως οχι τα τζουφια...

να του πεταξεις και μια ολοσωμη...
    Δηλ. Το δικό μου είναι τζουφιο που δεν είναι το R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    φιλε μην ακους κανεναν..
    τι r6 και r1 λες?? αυτα και τα 2 ειναι ταφοι...δεν πανε βημα λεμε...

τσιμπα ενα μπουσακι μεταχειρο με λιγα χλμ και τοτε θα δεις τι θα πει γκαζι...

Να πάρεις αυτό που αρέσει περισσότερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    ωραια λογικη,οποτε μην παρει ουτε ρ1 γιατι παιζει και αυτο να του μεινει ετσι οπως ειναι τα πραγματα
    παντελη παρε πυραυλο με την μια
    Το παλικάρι είναι μεταξύ 2 μηχανών και ζήτησε μία γνώμη, αφού μία από αυτές θέλει να πάρει, το να του προτείνεις να πάρει μία άλλη είναι σαν να χτυπάς του κουφού την πόρτα. Μήπως εσύ δεν βρέθηκες πότε στη θέση του να σ αρέσουν 2 μηχανές και να είσαι αναποφάσιστος? Θα σ' άρεσε να σου λέγανε, μη πάρεις αυτές, πάρε κάτι άλλο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pantelis16 Προβολή μηνύματος
    παιδια μαζεψα μετα απο καιρο κοντα στα 6 χιλιαρικακια και επιτελους θα αγωρασω μηχανη μεταχειρισμενη βεβαια απο του 07 και πανω που εχω βρε!
    το θεμα μου ειναι πια απο τις 2? απο οτι ειδα στην τιμη η διαφορα τους ειναι περιπου 500 με 1000 ευρω... γιατι ετσι?
    τι διαφορες εχουν μεταξυ τους εκτος απο τα κυβικα?
    Και για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, η τελευταία σου ερώτηση δείχνει μια σοβαρή άγνοια... Ελπίζω να έχεις καταλάβει τι θες/πας να αγοράσεις...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παρε λεωφορειο που ειναι και εμφανεις οι διαφορες του.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Το παλικάρι είναι μεταξύ 2 μηχανών και ζήτησε μία γνώμη, αφού μία από αυτές θέλει να πάρει, το να του προτείνεις να πάρει μία άλλη είναι σαν να χτυπάς του κουφού την πόρτα. Μήπως εσύ δεν βρέθηκες πότε στη θέση του να σ αρέσουν 2 μηχανές και να είσαι αναποφάσιστος? Θα σ' άρεσε να σου λέγανε, μη πάρεις αυτές, πάρε κάτι άλλο...

Καλημερα, το παλικαρι προφανωσ εχει μηδενικη εμπειρια εωσ ελαχιστη και αυτο φαινεται και απο τισ ερωτησεισ του.
    ειναι μεταξυ δυο μηχανων που δεν απευθυνονται σε απειρους αναβατες για κανενα λογο,αυτο δεν σημαινει οτι οποιος απειρος τισ καβαλησε εφαγε σονι και ντε τα μουτρα του αλλα ειναι και πολλοι που την πατησαν.
    κανει το λαθος να ρωτησει για το θεμα του σε ενα φορουμ(προσωπικα το θεωρω λαθος-αυτες οι αποριες δεν λυνονται ηλεκτρονικα ισα ισα που αρχιζει και γινεται χαβαλεσ οπωσ και εδω) οπου υποτιθεται οτι υπαρχουν και πιο εμπειροι αναβατες, απο την στιγμη που ερωτηση του λοιπον ειναι λανθασμενη εξαρχης εννοειται οτι θα του προτεινω κατι αλλο. αν απο κει και περα οπωσ λες ειναι σαν να χτυπασ στου κουφου την πορτα και αγορασει μια απο τισ δυο, δικο του θεμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω αλλα εστω θα τον εχουμε συμβουλεψει λογικα.

αναποφασιστος ειμαι μια ζωη με τισ μηχανεσ γιατι μου αρεσαν και μου αρεσουν πολυ παραπανω απο 2 και πολλεσ φορεσ παλιοτερα ζαχαρωνα καποιεσ πολυ εξω απο τα νερα μου και οχι δεν μου αρεσε να μου υπενθυμιζουν οτι ακομα ειμαι απειρος και να το παω πιο σιγα και συνετα το θεμα αλλα το ελεγαν για το καλο μου.καποιεσ φορες το εκανα καποιες οχι, αλλα εντελη μου βγηκε και δεν τσακιστηκα.μπορει να ημουν και τυχερος τι να πω αλλα δεν σημαινει οτι επειδη εμενα μου βγηκε θα συμβουλεψω και τουσ αλλουσ να κανουν το ιδιο.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    To παλικάρι δεν ζητάει γνώμη.
    Ζητάει "άλλοθι" για την επιλογή που ξέρει εκ των προτέρων οτι είναι λάθος.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 24/04/2013 στις 10:18. Αιτία: " "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    To παλικάρι δεν ζητάει γνώμη.
    Ζητάει άλλοθι για την επιλογή που ξέρει εκ των προτέρων οτι είναι λάθος.
    Άλλοθι για ποιον? Ώστε αν κάποιος την κακιά στιγμή τον ρωτήσει γιατί πήρες αυτό να του πει ότι έτσι μου είπανε? Και τι θα καταφέρει?

Δεν αποκλείω να ξεφύλλιζε ένα περιοδικό και να του αρέσανε αυτά τα 2 και να είπε "οκ, θα πάρω ένα από αυτά τα 2, αλλά ποιο όμως" και να μπήκε εδώ μέσα να ρωτήσει. Στο μυαλό του το έχει ήδη αποφασίσει, απλά ίσως υπάρχει ένα ειλικρινές δίλημμα, μάλλον λόγω της άγνοιας του για το "περιεχόμενο" των 2 αυτών μοτοσυκλετών

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1/R6 Service Manuals / Part Catalogues
    από Daemon στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2017, 16:37
  2. Προς απανταχου ιδιοκτητες R1,R6....
    από hornet στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 08:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •