Αν σου άρεσε το 1, το 2 είναι απλά καλύτερο σε όλους τους τομείς
Για την διάρκεια ζωής κρατάω επιφύλαξη αφού ακόμα δεν το τελείωσα, αλλά δείχνει ότι θα βγάλει κάμποσο... Ίσως όχι άλλα τόσα γιατί κάνω πολύ εθνική/αττική οδό και θα τετραγωνίσει.
παιδες το καλοκαιρι εχω αποφασισει να κανω ενα τουρ στην κεντρικη ευρωπη( ιταλια- αυστρια-γερμανια-ελβετια) κ θα αλλαξω σιγουρα λαστιχα για να παω. εχω το fz6 naked 2005. ποιο μοντελο μου προτεινετε να βαλω απο την εμπειρια σας??
ευχαριστω εκ των προτερων
air
..without engineers, science is just philosophy..
Εαν παιξεις πολυ εθνικη κ φορτωμενος δικαβαλος κ μπαγκαζια δυσκολα τα πραγματα γιατι υπαρχει αρκετη φθορα λογω οδοστρωματος!!
Αν κινηθεις απο επαρχιακο πολυ δεν θα εχεις τοσο φθορα οποτε βαλε κ κατι που μετα θα σου ειναι απαραιτητο για τα καταπληκτικα οδοστρωματα του Ελλαδισταν!!
Εκτος κ αν κανεις καμια 8αρα χιλιαδες εξω κ τελειωσουν νωρις...
Το sportsmart για μενα κανα ολα τα ειδη!!
Κ τα diablo rosso νομιζω δεν ειναι πολυ μαλακο κ βγαζει ανετα χιλιομετρακια!!
Ride(s) the wind of change...
Με φιλο που εχει fazer600 και καναμε ταξιδι 4500κμ κεντρικη ευρωπη, τα sportmax τον εβγαλαν ανετα!! Και ειχε μπει και 2 φορες πιστα. Τωρα θα τα αλλαξει στις 14000+![]()
Απότι καταλαβα δεν εχεις σοβαρες απαιτησεις απο το ελαστικο, οποτε οποιο ελαστικο και να βαλεις αρκει να ειναι φρεσκο θα σε καλυψει..μην ζοριζεσαι τα πραγματα ειναι απλα.Τα ελαστικα ειναι πολυ μπροστα απο τις απλες καλοκαιρινες βολτες που θελεις και τις μετρημενες χειμερινες εξοδους σου.
Airmav η απάντηση μου ήταν για το πρώτο ποστ εδώ όχι για εσένα! Δεν πρόσεξα ότι ενεργοποιησες παλιό θέμα! Τωρα που διάβασα το ποστ σου συμφωνώ με αυτα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω όσο αναφορά να επιλεξεις σκληρά Ελαστικα .
Η γνώμη μου ειναι να πας στον λαστιχα σου και να του πεις να σου βάλει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Ελαστικα για να βγάλεις το ταξίδι σου γιατι όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σου φάει τα Λάστιχα η καλη άσφαλτος οπότε τσάμπα τα λεφτα. Θα επιστρεψεις πίσω δηλαδή χωρίς κορονα και γεμάτα πλαινα!
Οταν επιστρεψεις πας και βάζεις ένα ζευγάρι φρέσκο για τις εδώ ανάγκες σου.