Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: Προσοχή όσοι πάτε Ιταλία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Σεβασμο δειχνω σε οσους με σεβονται !
    Σε ενα κρατος που με γ*μαει οπου με πετυχει θα το γ*μαω οποτε μπορω.
    Το παραμυθι με το σταυρο σε χερι το δοκιμασα και μονο κακο μου εκανε....
    Η Ιταλια ειναι 100 χρονια μπροστα απο εμας.
    Εξυπνοι που μιλατε για την παιδια του Ελληνα αναλογιστειτε τι ψηφιζατε τοσα χρονια και απολαυστε το αυγο σας.

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Είναι δικαίωμά σου να προσπαθείς να αποφεύγεις πράγματα που δεν σε συμφέρουν (όπως μια κλήση), αρκεί να ξέρεις πως το «προσπαθώ να αποφύγω» εξ 'αρχής δηλώνει παραδοχή ενοχής.
    Δηλαδή, αν σε σταματήσει κάποιος χωρίς πινακίδα, δικαιούται να θεωρήσει πως την έβγαλες για να κάνεις μαλακία (που εδώ που τα λέμε, αυτό γίνεται).
    Όσο δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε εντάξει.
    Το ότι υπάρχουν και άλλοι παράνομοι, δεν σημαίνει πως οποιοσδήποτε πρέπει να τη γλυτώνει. Ακόμα και αν η «άλλη» παρανομία είναι πιο σοβαρή.
    Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να γράφουμε τροχαίες παραβάσεις επειδή «υπάρχουν τόσοι κλέφτες», δεν θα έπρεπε να πιάνουμε κλέφτες μιας και υπάρχουν ληστές, ληστές μιας και υπάρχουν δολοφόνοι κτλ.
    Δεν πάει έτσι.

Σωστός
    συμφωνω σε ολα κ παραδεχομαι το λαθος μου,θελω να 200ρισω εστω για 5 δευτερα στο ελ.βενιζελος ωρες με λιγη κινηση αλλα να μην φαω και την κληση...
    εκεινο που με εκνευριζει ειναι πως σε τετοια θεματα σε φορουμ παντα υπαρχουν οι φωστηρες που το παιζουν νομιμοι και συγχρονως εχουν μπουρι χωρις καταλυτη και χιλια δυο αλλα παρανομα....δεν το συνεχιζω αλλο,οσο για τα ορια και οι παππουδες πανε παντα με αυτα αλλα σκοτωνουν κοσμο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν έριξες πολλά θέματα στο τραπέζι...
    α)Τα όρια ταχύτητας 'ΟΝΤΩΣ είναι πολύ συχνά γελοία...αυτό όμως δεν δικαιολογεί να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα...φαντάσου να καθόριζε ο καθένας την στάση του και την συμπεριφορά του στον δρόμο αποκλειστικά με βάση τα δικά του κριτήρια... ζούγκλα; φαντάσου αυριο να ξηλώσουν όλοι τις πινακίδες τους επειδή συμφωνούν μαζί σου...κόλαση και για σένα τον ίδιο...

ορθον

β) αν δεν πιστεύεις αυτά που γράφεις εσύ ο ίδιος δεν βρίσκω λόγο να τα διαβάζω...(μηδενικό, τιποτένια κρτήρια...)

δεν εγραψα πουθενα οτι δεν πιστευω αυτα που γραφω...απλα εγραψα οτι η δικη μου κριση και πραξη ειναι μια απο τις πολλες και δεν περιμενω να βρω ανταποκριση απο ολους ή εστω απο μεγαλη μεριδα κοσμου...μια χαρα τα πιστευω γι'αυτο και πραττω οπως πραττω...

γ)Αν ήσουν σίγουρος ότι την πρώτη ώρα που θα κυκλοφορούσες χωρίς πινακίδα θα σε έγραφαν (έστω και για μικρό πόσο) δεν θα το έκανες μάλλον..εδώ αυτό συμβαίνει...ξέρεις ότι αν παρανομήσεις θα πληρώσεις...δεν γλιτώνεις εύκολα...

και εδω εχεις δικιο και παιζει ρολο το ποσο...ειναι οπως το ρισκο που παιρνεις οταν καβαλας και ξερεις οτι μπορει να εχεις μεγαλο ή μικρο ατυχημα και να σου κοστισει πολυ ή λιγο...
    το να τρωω, λοιπον, 250€ καθε φορα που βγαζω το μηχανακι εξω, δεν ειναι option...
    οποτε παιρνω το ρισκο και αποφασιζω οτι αν μια στις 5 φαω 300€ για μη υπαρξη πινακιδας, κερδισμενος θα ειμαι...

δ) στην Ιταλία φτάνουν ΜΕΧΡΙ και κατάσχεση μηχανής...φαντάζομαι πριν από αυτό ξεκινάνε με πρόστιμα...

δεν ξερω, δεν απαντω...

ε) το να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδα μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρότερα θέματα από μια απλή παραβίαση ορίου ταχύτητας...παραδείγματα μύρια...

σωστο... και αυτο ανελυσα πιο πανω...αν ο αλλος ειναι "παραβατικη φυση", δεν θα τον εμποδισει η υπαρξη ή η μη υπαρξη πινακιδας

στ)νόμοι άδικοι και καταχρηστικοί υπάρχουν πολλοί, αν θέλουμε να αλλάξουν υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από το να παραβιάζουμε όλλους όσους δεν μας κάνουν.

ετσι...αλλος γουσταρει να κλεβει απο το κρατος, επειδη μπορει...αλλος να τρεχει με 300 χωρις πινακιδα..και αλλος να σκοτωνει...διαφορετικες φυσεις...

ζ) όταν μιλούσα για τροχαία μιλούσα για τα πάντα...και αυτοκίνητα...
    Τέλος σκάτά παιδεία έχουν παντού...οι νόμοι και εφαρμογή τους είναι που τους κρατάνε ζωντανούς...

θα διαφωνησω...το να φορανε κρανος δεν το κανουν επειδη τους γραφουν, το κανουν επειδη το ειδαν απο τον πατερα, παππου τους κλπ και απο μια ηλικια και μετα καταλαβαινουν οτι αυτο ειναι το σωστο...
    οσον αφορα τα ορια ταχυτητας και τα τροχαια, μια χαρα σκοτωνονται και εκει γιατι ως γνωστον το γκαζι ειναι γλυκο...και δεν πιανω την παραμετρο αλκοολ...

Τέλος να ξέρεις ότι καταλαβαίνω ότι ξεκινάς έχοντας δίκιο αλλά η λύση που δίνεις και η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι λάθος κατά την γνώμη μου...

υ.γ.1 γενικά συμφωνώ με την άποψη/στάση/κουλτούρα του Φκολ κ4 και μιας και έγραψα ήδη πολλά ελπίζω να με καλύψει ώστε να μην γράφω σεντόνια...

υ.γ.2 μπατσόφατσες τελικά υπάρχουν παντού...

η λυση και η αντιμετωπιση του προβληματος ειναι αυτη που δινω εγω και δεν ζηταω κανεναν να την ασπαστει...αλλος θα κανει κατι αλλο..αλλος κατι αλλο and so on..
    απλα η απορια μου ειναι που μπορει να φτασει ενας νομος για να "σωφρονισει" τους πολιτες...
    δλδ γιατι να μην παιρνουν το οχημα αν βρουν οτι εχεις πιει πολυ??
    καθαρα φιλοσοφικο το ερωτημα μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πες μου οτι πας παντου και παντα μεσα στα ορια που οριζει ο ΚΟΚ, και δεν θελω αλλη απαντηση...

όχι βέβαια
    όπου με παίρνει είμαι "γλήγορος", όπου δεν με παίρνει είμαι κότα

ΑΛΛΑ
    το θέμα μας είναι οι πινακίδες και όχι τα όρια του ΚΟΚ....
    και εγώ φοράω τις πινακίδες πάντα και ως εκ τούτου είμαι φαινομενικά νομιμος καθόλα....

ΕΠΟΜΕΝΩΣ
    θα πρέπει να μου πείτε όσοι (είστε παράνομοι και) τις βγάζετε, γιατί το κάνετε, που αποσκοπείτε, τι (νομίζετε οτι) κερδίζετε και τι (νομίζετε οτι) χάνετε αν τις βάλετε...

.....και μετά συνεχίζουμε την κουβεντούλα μας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

όχι βέβαια
    όπου με παίρνει είμαι "γλήγορος", όπου δεν με παίρνει είμαι κότα

ΑΛΛΑ
    το θέμα μας είναι οι πινακίδες και όχι τα όρια του ΚΟΚ....
    και εγώ φοράω τις πινακίδες πάντα και ως εκ τούτου είμαι φαινομενικά νομιμος καθόλα....

ΕΠΟΜΕΝΩΣ
    θα πρέπει να μου πείτε όσοι (είστε παράνομοι και) τις βγάζετε, γιατί το κάνετε, που αποσκοπείτε, τι (νομίζετε οτι) κερδίζετε και τι (νομίζετε οτι) χάνετε αν τις βάλετε...

.....και μετά συνεχίζουμε την κουβεντούλα μας
    το εχω γραψει στο 1ο μου ποστ...
    Αττικη οδος, καμερες να αστραφτουν...
    και πλεον δεν ειναι μονο η Αττικη οδος...ειναι και η εθνικη οδος...ειναι και η λεωφ.μαραθωνος...κλπ...κλπ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    φαντάσου να καθόριζε ο καθένας την στάση του και την συμπεριφορά του στον δρόμο αποκλειστικά με βάση τα δικά του κριτήρια...
    Δε χρειάζεται και πολλή φαντασία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει. Ο καθένας καθορίζει τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο δρόμο (και παντού και στα πάντα) με βάση τα δικά του κριτήρια.
    Για κάποιον μπορεί να είναι κριτήριο ο νόμος, για κάποιον άλλον όχι. Άλλος μπορεί να λειτουργεί βάσει συνειδήσεως και αναλόγως να πράττει. "70 λέει εδώ το όριο. Εγώ κρίνω ότι είναι ασφαλές να πάω με 130 και θα πάω".
    Το έχω πει ξανά και θα γίνω κουραστικός. Ένας νόμος πρέπει να προστατεύει το 90% του πληθυσμού από το υπόλοιπο 10% που παρανομεί. Όταν φτάνει να παρανομεί το 90% φταίει ο νόμος και αυτός πρέπει να αλλάξει, όχι ο πληθυσμός.
    Τρώμε στα μούτρα από τεκμήρια αναπνοής μέχρι όρια 70χλμ/ώρα σε δρόμους Νεβάδας και κάποιοι επικαλούνται τη στάση law abiding citizen. Κανένα πρόβλημα. Αυτοί καθορίζουν έτσι τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους. Το κριτήριό τους είναι αυτό.
    Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει να έχουμε έναν "ψυχρό πόλεμο" με το κράτος της μορφής "Κλέψε αλλά φρόντισε να μη σε πιάσω", το κράτος θα προσπαθεί μονίμως να βρίσκει τρόπους να "πιάσει" κι εμείς τρόπους "να κλέψουμε και να γλιτώσουμε". Άλλοι απλά για να ζήσουν κι άλλοι για να κάνουν ζωάρα. Το "ζω" μπορεί να σημαίνει δεν πληρώνω το χαράτσι ή πηγαίνω βάσει των δικών μου ορίων ταχύτητας στην Α.Ο., και το "κάνω ζωάρα" μπορεί να σημαίνει φοροδιαφεύγω αβέρτα κουβέρτα ή πίνω 11 γραμμούλες κοκό και ένα μπουκάλι Belvedere και καβαλάω το million dollar car κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Και ο ένας και ο άλλος αν τους πιάσει η δαγκάνα του νόμου θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες (εκτός εξαιρέσεων που θα τη γλιτώσει ο δεύτερος με ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο).
    Κανένας μας όμως δεν έχει για συνεπιβάτη/συναναβάτη έναν τροχονόμο όταν καβαλάει τη μηχανή, ούτε κι έναν εφοριακό συγκάτοικο να καταγράφει την κάθε του κίνηση (προς το παρόν τουλάχιστον).

Προσωπικά δε θα ήθελα να δω ούτε αυστηρότερους νόμους ούτε αυστηρότερη εφαρμογή τους (γιατί ξέρω εκ των προτέρων προς ποια κατεύθυνση θα στραφεί αυτή η αυστηρότητα).
    Όλοι (αν δεν ανήκετε αυτοεξαιρεθείτε) λειτουργούμε κατά συνείδηση και με κριτήριο τη δική μας λογική και παιδεία και τα όσα μας έχουν διαμορφώσει ως ανθρώπους. Κάνουμε, είτε γενικά είτε κατά περίπτωση και κατ'εξαίρεση, αυτό που θεωρούμε σωστό κι έτσι πορευόμαστε.
    Όσο μας κυνηγάνε θα τρέχουμε. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

ΥΓ. Άσχετο, αλλα πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν τον ΚΟΚ και τα θέματα που αφορούν την κίνηση στους δρόμους σαν ευαγγέλιο και είναι υπέρ των νόμων και των περιορισμών, αλλά όταν σκάει κάποιος νέος νόμος/μέτρο/νομοσχέδιο που αφορά το σπιτάκι μας και το μισθούλι μας αρχίζουν τις μούτζες και τα "α ρε γ@μήδι κράτος". Δεν πεθαίνει κάποιος μόνο αν το παπί με το οποίο κάνει ντελίβερι δεν έχει πέλμα στα λάστιχα. Πεθαίνει κι αν δεν έχει φάρμακα. Just saying...

ΥΓ2. Δεν πάνε σε σένα όλα αυτά Louki.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δε χρειάζεται και πολλή φαντασία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει. Ο καθένας καθορίζει τη στάση του και τη συμπεριφορά του στο δρόμο (και παντού και στα πάντα) με βάση τα δικά του κριτήρια.
    Για κάποιον μπορεί να είναι κριτήριο ο νόμος, για κάποιον άλλον όχι. Άλλος μπορεί να λειτουργεί βάσει συνειδήσεως και αναλόγως να πράττει. "70 λέει εδώ το όριο. Εγώ κρίνω ότι είναι ασφαλές να πάω με 130 και θα πάω".
    Το έχω πει ξανά και θα γίνω κουραστικός. Ένας νόμος πρέπει να προστατεύει το 90% του πληθυσμού από το υπόλοιπο 10% που παρανομεί. Όταν φτάνει να παρανομεί το 90% φταίει ο νόμος και αυτός πρέπει να αλλάξει, όχι ο πληθυσμός.
    Τρώμε στα μούτρα από τεκμήρια αναπνοής μέχρι όρια 70χλμ/ώρα σε δρόμους Νεβάδας και κάποιοι επικαλούνται τη στάση law abiding citizen. Κανένα πρόβλημα. Αυτοί καθορίζουν έτσι τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους. Το κριτήριό τους είναι αυτό.
    Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει να έχουμε έναν "ψυχρό πόλεμο" με το κράτος της μορφής "Κλέψε αλλά φρόντισε να μη σε πιάσω", το κράτος θα προσπαθεί μονίμως να βρίσκει τρόπους να "πιάσει" κι εμείς τρόπους "να κλέψουμε και να γλιτώσουμε". Άλλοι απλά για να ζήσουν κι άλλοι για να κάνουν ζωάρα. Το "ζω" μπορεί να σημαίνει δεν πληρώνω το χαράτσι ή πηγαίνω βάσει των δικών μου ορίων ταχύτητας στην Α.Ο., και το "κάνω ζωάρα" μπορεί να σημαίνει φοροδιαφεύγω αβέρτα κουβέρτα ή πίνω 11 γραμμούλες κοκό και ένα μπουκάλι Belvedere και καβαλάω το million dollar car κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Και ο ένας και ο άλλος αν τους πιάσει η δαγκάνα του νόμου θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες (εκτός εξαιρέσεων που θα τη γλιτώσει ο δεύτερος με ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο).
    Κανένας μας όμως δεν έχει για συνεπιβάτη/συναναβάτη έναν τροχονόμο όταν καβαλάει τη μηχανή, ούτε κι έναν εφοριακό συγκάτοικο να καταγράφει την κάθε του κίνηση (προς το παρόν τουλάχιστον).

Προσωπικά δε θα ήθελα να δω ούτε αυστηρότερους νόμους ούτε αυστηρότερη εφαρμογή τους (γιατί ξέρω εκ των προτέρων προς ποια κατεύθυνση θα στραφεί αυτή η αυστηρότητα).
    Όλοι (αν δεν ανήκετε αυτοεξαιρεθείτε) λειτουργούμε κατά συνείδηση και με κριτήριο τη δική μας λογική και παιδεία και τα όσα μας έχουν διαμορφώσει ως ανθρώπους. Κάνουμε, είτε γενικά είτε κατά περίπτωση και κατ'εξαίρεση, αυτό που θεωρούμε σωστό κι έτσι πορευόμαστε.
    Όσο μας κυνηγάνε θα τρέχουμε. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

ΥΓ. Άσχετο, αλλα πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν τον ΚΟΚ και τα θέματα που αφορούν την κίνηση στους δρόμους σαν ευαγγέλιο και είναι υπέρ των νόμων και των περιορισμών, αλλά όταν σκάει κάποιος νέος νόμος/μέτρο/νομοσχέδιο που αφορά το σπιτάκι μας και το μισθούλι μας αρχίζουν τις μούτζες και τα "α ρε γ@μήδι κράτος". Δεν πεθαίνει κάποιος μόνο αν το παπί με το οποίο κάνει ντελίβερι δεν έχει πέλμα στα λάστιχα. Πεθαίνει κι αν δεν έχει φάρμακα. Just saying...

ΥΓ2. Δεν πάνε σε σένα όλα αυτά Louki.

ωρες, ωρες γραφεις και ειναι λες και εισαι μεσα στο κεφαλι μου...
    δεν υπηρχε περιπτωση να τα αποδωσω καλυτερα..(και ας ηταν μεσα στο κεφαλι μου)...

πραγματικά μερικούς όσο και να τους συμπαθώ αδυνατώ να τους καταλάβω.....

όπως είπε και ο ΚΤΗΝΟΣ, το ξαναλέω για να μην σπαμάρουμε και τα μπλέκουμε....

Αριθμός κυκλοφορίας που δεν φαίνεται, αλλοιωμένος ή που λείπει μπορεί να επιφέρει έως και
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της μοτοσικλέτας

μήπως να μπλέξουμε και τον ανάδρομο ερμή στην κουβέντα???

τα πράγματα είναι απλά....
    η πινακίδα για την μοτο είναι όπως η ταυτότητα για τον καθένα από εμας...
    την έχεις? σε τσεκάρουν, φεύγεις, καλημέρα-καληνύχτα
    δεν την έχεις? ελα μαζί μας για τα περαιτέρω....

υποτίθεται είμαστε ενα κοινωνικό σύνολο που για να λειτουργήσει πρέπει να μπουν κανόνες.... ποτε κανένας από τους κανόνες δεν θα ικανοποιεί και το 100%, λογικό είναι....
    αλλά εμείς (οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ) με την ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, δεν θέλουμε κανόνες και το κάνουμε να φαίνεται σαν οτι οι κανόνες είναι λάθος...
    βέβαια, όταν βγαίνουμε έξω, είμαστε κότες λειράτες και σκύβουμε και το κεφάλι....

φιλιά σε όλους ανεξαιρέτως.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μετά όμως όσοι παρανομούν, κλαίγονται σα τα γατάκια... By the way, και εγώ έχω παρανομήσει. Σημασία έχει ο καθένας αν έχει συναίσθηση των πράξεων του, κάτι που εδώ στην Ελλάδα, δε παίζει. Όλοι είναι γ@μι@δες, χεράδες και μάγκες, και όταν έρθει η ώρα του μπακαγιόκο, κάνουν όλοι νιάου νιάου.

Classic... Tragic...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

υ.γ.2 μπατσόφατσες τελικά υπάρχουν παντού...
    Κι εσύ σύντροφε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πραγματικά μερικούς όσο και να τους συμπαθώ αδυνατώ να τους καταλάβω.....

όπως είπε και ο ΚΤΗΝΟΣ, το ξαναλέω για να μην σπαμάρουμε και τα μπλέκουμε....

Αριθμός κυκλοφορίας που δεν φαίνεται, αλλοιωμένος ή που λείπει μπορεί να επιφέρει έως και
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της μοτοσικλέτας

μήπως να μπλέξουμε και τον ανάδρομο ερμή στην κουβέντα???

τα πράγματα είναι απλά....
    η πινακίδα για την μοτο είναι όπως η ταυτότητα για τον καθένα από εμας...
    την έχεις? σε τσεκάρουν, φεύγεις, καλημέρα-καληνύχτα
    δεν την έχεις? ελα μαζί μας για τα περαιτέρω....

υποτίθεται είμαστε ενα κοινωνικό σύνολο που για να λειτουργήσει πρέπει να μπουν κανόνες.... ποτε κανένας από τους κανόνες δεν θα ικανοποιεί και το 100%, λογικό είναι....
    αλλά εμείς (οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ) με την ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, δεν θέλουμε κανόνες και το κάνουμε να φαίνεται σαν οτι οι κανόνες είναι λάθος...

βέβαια, όταν βγαίνουμε έξω, είμαστε κότες λειράτες και σκύβουμε και το κεφάλι....

φιλιά σε όλους ανεξαιρέτως.....
    +1000 όλα τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε
    Και τους "πολιτισμένους" βόρειους αν τους αφήσεις ρεμπέτ ασκέρ τα ίδια και χειρότερα θα κάνουν

Και για τους ζόρικους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hannover5017_v-contentgross.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	40,1 KB 
ID:	288513

άντε βγείτε χωρίς πινακίδα στο autobahn για πότε θα πέσει το ρουφιανοτηλέφωνο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων A_Porsche_police_car.jpg‎  
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lakou636
    ασχετο σχετικο παρτε το οπωσ θελετε.
    παρομοιεσ συζητησεισ που γινονται σε ξενα φορουμ,του στυλ σταματατε σε σηματα αστυνομιασ εχετε πινακιδα και τα λοιπα,εκτοσ το οτι ολοι βριζουν αυτον που τα ξεκιναει γιατι το θεωρουν αδιανοητο να συζητουνται δημοσια στο φορουμ οι πιο ηρεμοι απαντουν οτι προτιμουν να φανε προστιμο 700 usd παρα να τουσ τρεχουν για κακουργημα.
    δυστυχωσ η ευτυχωσ εξω ειναι αυστηρα τα πραγματα και δεν συγχωρουν αλλα εμεισ εδω περα βρεχει.....ο καθενασ απλα ασ αναλαμβανει τησ ευθυνεσ των πραξεων του και οχι να του φταινε ενα σωρο αλλοι εκτοσ του ιδιου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Όταν φτάνει να παρανομεί το 90% φταίει ο νόμος και αυτός πρέπει να αλλάξει, όχι ο πληθυσμός.
    + σκέτο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πόσο πλάκα έχουν αυτές οι κουβεντούλες.

Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά. Ο νόμος φτιάχνετε για να καλύψει κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, οδήγησης, ικανοτήτων που αφορούν (δυστυχώς για τους γρήγορους) τον μέσο οδηγό που όχι μόνο πάει ζω-πεθαίνω στα όρια ταχύτητας, αλλα κάποιοι δεν θα έπρεπε να οδηγούν καθόλου.

Όποιος θεωρεί οτι είναι στο upper class...γράφει τους κανόνες στα παπάρια του, και αντιμετωπίζει τις συνέπειες σαν λεβέντης μουστακαλής (Φέρμας κιετς). Τα να αλλάξει ο νόμος, αντίδραση στο πήδημα και άλλα σαχλά με οικονομικοκοινωνικές προεκτάσεις είναι ΓΤΠΚ. Απλά ας αναρωτηθεί κάποιος πως θα κυκλοφορούσε αν ζούσε σε άλλη χώρα.

Έτσι είναι το παιχνίδι και όποιος γουστάρει παίζει, αλλιώς κλάιν μάιν
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πόσο πλάκα έχουν αυτές οι κουβεντούλες.

Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά. Ο νόμος φτιάχνετε για να καλύψει κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, οδήγησης, ικανοτήτων που αφορούν (δυστυχώς για τους γρήγορους) τον μέσο οδηγό που όχι μόνο πάει ζω-πεθαίνω στα όρια ταχύτητας, αλλα κάποιοι δεν θα έπρεπε να οδηγούν καθόλου.

Όποιος θεωρεί οτι είναι στο upper class...γράφει τους κανόνες στα παπάρια του, και αντιμετωπίζει τις συνέπειες σαν λεβέντης μουστακαλής (Φέρμας κιετς). Τα να αλλάξει ο νόμος, αντίδραση στο πήδημα και άλλα σαχλά με οικονομικοκοινωνικές προεκτάσεις είναι ΓΤΠΚ. Απλά ας αναρωτηθεί κάποιος πως θα κυκλοφορούσε αν ζούσε σε άλλη χώρα.

Έτσι είναι το παιχνίδι και όποιος γουστάρει παίζει, αλλιώς κλάιν μάιν
    ααααααα όοοοοοοοοοχιι κλάιν γιορς και μετά το μεγαλειο της τροχαιας 11 σελίδες, ποιός βάρεσε το μπέναλτι και μου κλεισε το σπίτι???

Πάντως Ιταλία μην το κάνετε.
    Έχουν γ,,, θεί μιλάμε !
    Οποιος πάει κο κο κο ...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2012, 20:45
  2. Προσοχή όσοι έχετε ή θα έχετε ΟΝ
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 19:38
  3. Απαντήσεις: 8