Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.....
    Της ποιοτικής κιόλας ζωής...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    OTAN EXΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ........

Πρέπει νά φοράς τό κράνος διότι ό πιθανός τραυματισμός σου θά φορτώσει τόν προυπολογισμό
    μέ τήν πιθανή άποθεραπεία σου........τί νά λέμε..??
    ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ..??
    ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ

Ή μαγκιά είναι νά ζήσετε πολλά χρόνια άπολαμβάνοντας τό μηχανάκι σας
    καί όχι νά φύγετε όπως ό γείτονας μου μέ μιά άπλή λακκούβα στό πρόσωπο σας,
    στό κεφάλι σας καί όλο σας τό κορμί άνέπαφο.
    Κι άν είστε άκόμα πιό άτυχοι θά παρακαλάτε νά σάς σκοτώσουν,παλικαράκια
    άνήμπορα ,άνάπηρα μιά ζωή, μαρτύριο έγκλωβισμένοι ζωντανοί νεκροί.....

προσέχουμε για να έχουμε!...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Όλα αυτά τά φιλμάκια πού δείχνουν τροχαία μέ αύτούς πού παραβιάζουν τόν κώδικα
    χωρίς κράνος ,ζώνη ,μέ άλκοόλ κ.λ.π.λάθος είναι..??
    Ναι.
    Το γιατί το έχω εξηγήσει ήδη στη σελίδα 9, ποστ #131.

Αυτά που περιγράφεις με τα σποτάκια δε διδάσκουν. Τρομάζουν και φοβίζουν. Και το πολύ πολύ ο άλλος να μην ξανακαβαλήσει. Άμα θες να πετύχεις κάτι τέτοιο, ναι. Πήγαινέ τον στο ΚΑΤ κάθε μέρα και δείχνε του σπασμένα κεφάλια σε φωτογραφίες. Όταν ο άλλος βλέπει στο σποτάκι 15 φορές ένα μηχανάκι να το χτυπάει ένα αυτοκίνητο και τον αναβάτη να πετάγεται στον αέρα και να φέρνει 10 σβούρες, δεν του μένει η φωτογραφιούλα με το κρανάκι που δείχνει στο τέλος το σποτάκι, ούτε η λεπτομέρεια του αν φορούσε κράνος ή όχι ο αναβάτης την ώρα της σύγκρουσης. Αυτό που του μένει είναι το σοκ της σύγκρουσης. Μπακαλίστικα, το σοκ μπλοκάρει κάθε διαδικασία μάθησης και "αποθήκευσης" πληροφοριών στη μνήμη.
    Μεγαλύτερη ανάλυση δε θα κάτσω να κάνω. Νομίζω ότι κι έτσι όπως το θέτω είναι αρκετά σαφές.

Επίσης, για πολλοστή φορά, δε μίλησα για καμία κοκκινοσκουφίτσα και καμία ωραιοποίηση. Δεν είπα ότι όταν κάποιος σπάει το κεφάλι του βγαίνουν από μέσα πεταλουδίτσες και καρδούλες. Είπα ότι ο φόβος και η βία δε διδάσκουν. Δεν έχουν καμία σχέση με τη διαδικασία της μάθησης κι αυτό έχει αποδειχθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια (το πόσα είναι αυτά τα χρόνια ακριβώς θα σε γελάσω γιατί στην αρχή υπήρχαν διαφωνίες, στην πορεία όλοι συμφώνησαν). Ο φόβος και η βία μπορεί σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις απλά να αποτρέψουν "κάποιον" από το να κάνει "κάτι". (το παράδειγμα με το τσιγάρο που έφερες δεν έχει καμία σχέση με το κράνος, γιατί στη μία περίπτωση θέλουμε να διδάξουμε κάτι και στην άλλη απλά να κάνουμε κάποιον να κόψει μια συνήθεια ριζικά, όχι να αλλάξει κάτι για να την κάνει ασφαλέστερη. Για να κόψεις το τσιγάρο ΙΣΩΣ βοηθήσει το να βλέπεις μαύρα πνευμόνια κλπ. Μπορεί και όχι. Για να βάλεις κράνος σε καμία περίπτωση).

Τέλος, για βασικές αρχές ψυχολογίας και Σιγμούνδους ας μην ανοίξουμε κουβέντα.
    Αυτά από εμένα.

Ride it like you stole it Το avatar του/της Tomeister
    acab.τα ρεστα μου.
    Fear not death...Rather fear not living.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τώρα με το μπαρδόν ε ?
    Στην εφορία δουλεύεις ή κάνεις Χούμορ?

Έχουμε 30% ανεργία στην Ελλα΄δα το έχεις πάρει χαμπάρι ή νομίζεις κι εσύ ότι μαζί τα φάγαμε κλπ?
    ούτε το ένα ούτε το άλλο. αναφέρομαι απλά σε ποιό δίκαιη εφαρμογή του οικονομικού προστίμου μόνο για παράβαση κράνους. αν θες βάζουμε και την παράμετρο με το τι μηχανακι την έκανες μιας και αν εχεις σκασει 15.000 για μηχανή και ας έχεις φορολογήσιμο εισόδημα χαμηλό θα πρεπε να τσούξει. και αν επαναληφθεί να τσούξει 10 φορές. Άνεργος ή μη, παρανόμησες. Τα υπόλοιπα που αφορούν την οδηγική παιδεία και την συνείδηση του καθενός που συζητάτε ή τον τρόπο με τον οποίο θα συνετιστεί κάποιος δεν αφορούν το αρχικό ζήτημα της συζήτησης. Ωραία συζήτηση και ο καθένας έχει την απόψη του βάσει των εμπειριών του, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως θα γλιτώσουν μερικά κεφάλια και εκεί δεν υπάρχει σωστή μέθοδος, γιατί διαφορετικά αντιλαμβάνεται κάθε άνθρωπος το ζήτημα.
    4 χρόνια στο εξωτερικό έχω δει καμιά 15 ξεκράνωτους. οι 6 με σκούτερ πιτσιρικάδες (τους 2 να τους εχουν σταματησει περιπολικα), 3 με τσοπερ απο συμμορία, 2 σε μια μηχανή προχθές τους οποίους τους πήρε στο κατόπι περιπολικό και 2-3 άλλους που δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο - ένας πέρασε μόλις τώρα με τσόπερ. είναι τόσες λίγες οι φορές που πραγματικά μου χει κάνει εντύπωση. αντιθέτως έχω δει εκατοντάδες με στολές ακόμα και εκατοντάδες μαζεμένους για μια ετήσια μηχανοπαρέλαση που έχουν που δεν έβρισκες άνθρωπο χωρίς κράνος μπουφάν μπότες γάντια και αρκετοί με στολές. σε μία χώρα με καλό καιρό για μηχανή 4,5 μήνες. με τουλάχιστον 6 μήνες σίγουρα τις μηχανές κλεισμένες σε γκαράζ λόγω καιρού.
    done.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΙΕΡΑ............

Όλα λοιπόν αύτά τά έκπαιδευτικά φίλμ πού κυκλοφορούνε σέ όλη τή γή
    καί δείχνουν τροχαία,τράκες,καί τά έπακόλουθα τους μιά καί δημιουργούνε
    ΦΟΒΙΕΣ γιά σένα, εύκαιρία νά τά άλλάξεις μέ νέες μεθόδους...........
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ τό κατέχεις έσύ καλύτερα τό θέμα........

Περιμένουμε

Τώρα όσο γιά τό τί διδάσκουν ό φόβος καί ή (βία).......ποιά βία..?? έπεσε ξύλο..??
    Τί κάνεις Γιάννη..?? κουκιά σπέρνω..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Της ποιοτικής κιόλας ζωής...

TI ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.......

Τό τί σημαίνει ποιότητα γιά τόν καθέναν είναι σχετικό.
    Έδώ ό άλλος είπε, πές μου τί θές νά σού χαρίσω κι ό Διογένης
    άπάντησε........φύγε άπό κεί μή μού στερείς τόν ήλιο...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    OTAN EXΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ........

Πρέπει νά φοράς τό κράνος διότι ό πιθανός τραυματισμός σου θά φορτώσει τόν προυπολογισμό
    μέ τήν πιθανή άποθεραπεία σου........τί νά λέμε..??
    ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ..??
    Καί νάχαμε καμμιά δημόσια ύγεία πού ύπήρχε άντε νά πώ τό είδε πατριωτικά καί τήν πέταξε τήν μαλακία.
    Έδώ έχουν διαλύσει τά πάντα,άν δέν έχεις λεφτά πεθαίνεις όταν άρρωστήσεις άπό γρίππη μέχρι καρκίνο
    και σύ μάς λές ότι έπιβαρύνουμε τήν πολιτεία μέ τήν μή χρήση τού κράνους..??
    Ούτε ό Χρουτσώφ δέν σκεπτόταν έτσι.
    Μέ αύτή τή λογική ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά τρώμε πολύ μπάς καί πάθουμε κανένα έμφραγμα,έγκεφαλικό
    και φορτώσουμε τόν κρατικό προυπολογισμό με τήν άποκατάσταση μας
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά πηδάμε πάνω άπό τά 50 μέ βιάγκρα μπάς καί μείνουμε άνάπηροι άπό έγκεφαλικό
    πάνω στό γαμήσι κ.λ.π.....
    Γενικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά (ρισκάρουμε).......χο χο ότιδήποτε.
    Άν ή δικιά μου γεννιά πεινούσε καί άρπαξε τό κοκκαλάκι γαμιώντας τά πάντα
    ή δικιά σας ΟΣΩΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, έχει καμμένο έγκέφαλο καί
    ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ γιά νά ζήσει καλύτερα...!!!
    Πολλά χρόνια κυκλοφορούσα χωρίς κράνος,ύπήρξα τυχερός άρκετές φορές
    ίσως έπειδή τό 70-80 τά κράνη ήταν κατσαρόλες σάν αύτές πού φοράνε τώρα
    κάτι τύποι μέ χάρλευ,ίσως έπειδή δέν μέ είχε πείσει κανείς γιά τήν χρησιμότητα του.
    Άπό τό 90 καί μετά πού το έβαλα στό κεφάλι ΔΕΝ τό ξανάβγαλα καί μού έσωσε
    μέχρι σήμερα 2 φορές τή ζωή..!!
    Σηκώθηκα καί τίς δύο άπλά ζαλισμένος σάν νά είχα φάει μπουνιά.
    Άν δέν τό φορούσα θά ήμουν άλλού,γιαυτό όσο καί νά σάς τή δίνει
    έσάς είδικά πιτσιρικάδες..........γιά πάρτη σας καί όχι γιά νά πάτε κόντρα
    στούς μπάτσους,έτσι κι άλλιώς όταν σάς βλέπουν μέ κράνος κάποιοι άπό αύτούς
    ίσως στεναχωριούνται πού δέν θά κάνουν έπίδειξη έξουσίας δείχνοντας ζήλο καί
    παράλληλα άσκώντας μέ ευλάβεια τά καθήκοντα τους παίρνοντας καί τά εύσημα

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ

Ή μαγκιά είναι νά ζήσετε πολλά χρόνια άπολαμβάνοντας τό μηχανάκι σας
    καί όχι νά φύγετε όπως ό γείτονας μου μέ μιά άπλή λακκούβα στό πρόσωπο σας,
    στό κεφάλι σας καί όλο σας τό κορμί άνέπαφο.
    Κι άν είστε άκόμα πιό άτυχοι θά παρακαλάτε νά σάς σκοτώσουν,παλικαράκια
    άνήμπορα ,άνάπηρα μιά ζωή, μαρτύριο έγκλωβισμένοι ζωντανοί νεκροί.....

Η Ελλάδα (-ιτσα) αγαπητέ Τέρενς είχε μέχρι πρότινος ένα από τα καλλίτερα συστήματα υγείας του κόσμου.
    Μην βιαστείς να γελάσεις.
    Ήταν λοιπόν έτσι γιατί το ΕΣΥ δεν είχε σκεπή στα έξοδα και για ζητήματα ζωής δεν ζητούσε ούτε ασφάλεια.
    (Δοκίμασε στην Αμερική να πάθεις καρκίνο πχ και τα λέμε)
    Το εθνικό σύστημα υγείας λοιπόν καταστράφηκε κατ αρχήν με το κούρεμα των ομολόγων που το κράτος είχε υποχρεώσει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία να αγοράσουν.
    Με την απίστευτη άνεση που γίνονταν απάτες (κλοπές, υπεξαιρέσεις, δολιοφθορές, χρηματισμοί, πλαστές συντάξεις κλπ κλπ)
    Με την παντελή αδιαφάνεια διαχείρισης πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού, την άρνηση να κλείσουν ισολογισμό, τα φέσια στην αγορά και τον αλόγιστο δανεισμό.

Και ερχόμαστε στο τραγικό σήμερα και λέμε…
    -Αφού δανεικά τέλος πόσα έχουμε για την υγεία?
    -100.
    - Που θα τα διαθέσουμε???
    Νοσοκομεία παίδων?
    Άτομα με ειδικές ανάγκες?
    Μητέρες?
    Γέροντες?
    Καρκινοπαθείς?
    Που και από πόσα???
    Φτάνουν ?
    ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ !
    Ε λοιπόν ναι ρε το λέω καθαρά.
    Σήμερα πρέπει να προσέχουμε 2 φορές
    -μια γιατί τα νοσοκομεία είναι άδεια
    και
    -μια γιατί τα λ7 δεν υπάρχουν και ενδεχομένως θα τα στερήσουμε από άλλους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ πχ
    Αυτή τη στιγμή γίνεται μάχη να μην κοπεί η ασφάλεια στους άνεργους
    ΜΑ-ΧΗ
    Ε μην το γαμάς κι εσύ ρε φίλε !

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ

(για το πώς οι ΙΧ ασφάλειες σε γράφουν στα παπάρΓια τους μόλις πάθεις κάτι σοβαρό και ψάχνουν μέχρι και το κόμμα για να μην πληρώσουν θα σου πω άλλη φορά)

Η Ελλάδα (-ιτσα) αγαπητέ Τέρενς είχε μέχρι πρότινος ένα από τα καλλίτερα συστήματα υγείας του κόσμου.
    .
    .
    .
    (για το πώς οι ΙΧ ασφάλειες σε γράφουν στα παπάρΓια τους μόλις πάθεις κάτι σοβαρό και ψάχνουν μέχρι και το κόμμα για να μην πληρώσουν θα σου πω άλλη φορά)

Κτινε , αν και γενικά συμφωνώ με αυτά που γραφείς , εδώ θα διαφωνήσω και στα δυο λόγο προσωπικής εμπειρίας…

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Κτινε , αν και γενικά συμφωνώ με αυτά που γραφείς , εδώ θα διαφωνήσω και στα δυο λόγο προσωπικής εμπειρίας…
    +954
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

TI NA ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ............ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Μαζική παράκρουση έχουμε πάθει,σήμερα άνακαλύψαμε πώς είχαμε μέχρι πρότινος
    ένα άπό τά καλύτερα συστήματα ύγείας στόν κόσμο......Ω ΜΙΤΖΙ ΚΑΙ 3 ΛΟΛ...!!
    Πρέπει νά είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος,μάλλον δέν έχεις πάει ΠΟΤΕ σέ νοσοκομείο,
    ή κέντρο ύγείας δέν έξηγείται άλλιώς.
    Κατήργησες τά ράντζα καί σύ μού φαίνεται όπως κάτι παρτάλια πού τό έπαιζαν .......... ύγείας.
    Ξέρεις τί είναι νά θές μαστογραφία έπειγόντως καί νά σού λένε έλα σέ 5 μήνες..??
    Ξέρεις τί είναι νά θές έξαγωγή δοντιού καί νά σού λένε έλα σέ τρείς μήνες..??
    Έμείς πού ζούμε τελικά...?? ΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕοοοοοοο..??
    Φακελλάκι....?? you now..???
    Τελευταία φορά πού γράφω σοβαρά πάει τό ύποσχέθηκα στόν έαυτό μου.......έ δέ γίνεται.
    Καί γαμάω ΕΓΩ καί ό καθένας μας τό ΕΣΥ άν τραυματιστώ άσχημα καί στερώ τά χρήματα
    τού Έλληνα πολίτη κάνοντας τή θεραπεία μου..??
    Καί δέν τά στερούν τά λαμόγια πού χρέωναν τή γάζα άπό 18 λεπτά σέ 18 εύρώ...??
    ΠΑΝΑΓΙΑ......βόηθα
    Γαμήσαμε δηλαδή τό ΕΣΥ έμείς οί μοτοσυκλεττιστές ,βουλιάξαμε τή χώρα κι άν προσέχαμε
    τά κεφάλια μας.....δέν θάχαμε χρεωκοπήσει........??
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ.................ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ καί σέχω καί συμπάθεια άλλά......
    δέν τό βλέπεις άπό τή σωστή γωνία φίλε μου.

αυτα γινονται στο αμερικα οπου υπαρχει και το γνωστο ντοκιματερ του φαρεναιτ. εδω ακομα δεν παει ετσι,
    μαλλον το αναποδο ισχυει που με 100€/ ετος θες και μονοκλινο και φουλ καλυχη και κτλ κτλ, και που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει τους ορους του συμβολαιου...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Κατήργησες τά ράντζα καί σύ μού φαίνεται όπως κάτι παρτάλια πού τό έπαιζαν .......... ύγείας.
    Ξέρεις τί είναι νά θές μαστογραφία έπειγόντως καί νά σού λένε έλα σέ 5 μήνες..??
    Τελευταία φορά πού γράφω σοβαρά πάει τό ύποσχέθηκα στόν έαυτό μου.......έ δέ γίνεται.
    Καί γαμάω ΕΓΩ καί ό καθένας μας τό ΕΣΥ άν τραυματιστώ άσχημα καί στερώ τά χρήματα
    ΠΑΝΑΓΙΑ......βόηθα
    Γαμήσαμε δηλαδή τό ΕΣΥ έμείς οί μοτοσυκλεττιστές ,βουλιάξαμε τή χώρα κι άν προσέχαμε

+οσα γουσταρεις

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............

Μιά χώρα πού άν πιάσεις κανά νησάκι θά τούς δείς όλους νά κυκλοφοράνε ξεκράνωτους
    είδικά μέ τούς 40 βαθμούς τό καλοκαιράκι.......
    Μαζί μέ αύτούς όμως θά δείς έπίσης καί τούς χιλιάδες τουρίστες πού ήταν τόσο νομοταγείς
    στήν χώρα τους νά μή σού δείχνουν τό κρανάκι άλλά νά κυκλοφοράνε ξεβράκωτοι μέ τά μαγιώ,
    έννοείται χωρίς ΚΡΑΝΟΣ ,μέ σαγιονάρα καί νά γεμίζουν όλα τά κέντρα ύγείας τών νησιών....!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..............νάχαμε νά λέγαμε,ή φύση τού άνθρώπου μία είναι.
    Όλοι αύτοί όταν ξαναγυρίσουν πίσω στίς νομοταγείς χώρες τους,άφήνουν έδώ τό πρωτόγονο
    πού έκρυβαν..............ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...!
    Έτσι άπλά γιατί έμαθαν νά ζούν μέ τόν βούρδουλα.
    Κάπως έτσι ξεκίνησε ό σύγχρονος κόσμος νά άναπτύσσεται γύρω άπό τή Μεσόγειο έδώ
    καί 5-6 χιλιάδες χρόνια καί όχι άπό άλλού.
    Καί ξέρετε κάτι..??
    Έμείς τό φοράμε τό κράνος πολύ περισσότερο άπό ότι αύτοί έπειδή τό πιστεύουμε,γιατί έχουμε
    καί τό περιθώριο έπιλογής κάπου κάπου.....
    Άλλού άπαγορεύεται καί τό ΚΛΑΣΙΜΟ.
    Αύτά γιά νά μή λέμε μαλακίες....
    Τούς φάγαμε στή μάπα όλους αύτούς τούς σούπερ νομοταγείς λαούς καί είδαμε ότι
    τό πουλάκι όταν είναι άνοιχτή ή πόρτα φεύγει........
    Όταν θά ύπάρξει λαός πού θά τού άνοίξεις τήν πόρτα καί έξακολουθεί νά μένει στό κλουβί
    τότε θά έχει σβήσει ό πλανήτης γή όσα δίς πληθυσμό καί νά έχει........γιατί θά έχει γεμίσει
    μόνο μέ μοσχάρια.
    CAPISCI..??
    και γαμω τα παραδειγματα...18χρονα τουριστακια με νοικιαρικα μηχανακια ,που ισως να μην εχουν καν διπλωμα (τα περισσοτερα δηλαδη γιατι ως γνωστων δεν ζητανε ποτε διπλωμα πολλοι επαγγελματιες) η οδηγικη παιδεια ειναι το μετρο συγκρισης σου?και βασικα σε οσα νησια ειχα παει παλια οι ενχωριοι τουριστες ηταν ξεκρανωτοι...ξεβρακωτοι ολοι...και επειδη οι τοπικες αρχες (που εσυ πληρωνεις) δεν κανουν την δουλεια που θα επρεπε για ολους ειναι και γαμω και ζητω η ελευθερια...αντι να σκεφτεις οτι αυτα τα βλαχακια σε 15 μερες θα γυρισουνε σπιτακι τους και στα παπαρια τους ενω τα ελληνοπουλα θα συνεχισουνε να κατακρεουργουνται στους δρομους επειδη οι ιδιοι οι μπατσοι δεν κανουν σωστα την δουλεια τους...καλα για τους γονεις ας το αφησουμε καλυτερα...

εδω ο Σταυρος πχ ζηταει προστιμα αναλογα με τις οικονομικες του δυνατοτητες...σαν να λεει...θα παρανομησω επειδη στα αρχιδια μου ολα...αλλα και εσυ κανε μου ενα σκοντο...

το θεμα εχει ξεφυγει ,οπως κλασσικα γινετε στο μοτο...

δεν διεκδηκω το αλλανθαστο γιατι τα εχω κανει ολα στην ζωη μου...εχω παρανομησει οπως ολοι μας αλλωστε...εδω το θεμα ομως ειναι ποιο?

παραπονιεστε οτι δεν εφαρμοζονται οι νομοι...βεβαια εννοουμε για αυτους που δεν μας βολευουν...χαρατσια,ταπ,φαπ,μαπ,οαεε κλπ...σε αυτους που μας δινετε η ευκαιρια να αποφασισουμε εμεις τα παιζουμε ελευθερια η θανατος...και κλασσικα λετε γιατι να ξεκινησουν απο εμενα και οχι απο τον αλλον...

οι αλλαγη στην συμπεριφορα ξεκιναει απο εμας πρωτα...απο τον ΚΟΚ?
    ναι απο τον ΚΟΚ...δεν μπορεις να αρχισεις να τρεχεις αν δεν ξερεις περπατας πρωτα...και στην Ελλαδα ουτε το μπουσουλητο δεν εχουν/θελουν να μαθουν καποιοι.

και εν τελει οπως ειπαμε...θελετε να το παιξετε επαναστατες...καλα κανετε...δεν μπορω να κρινω κανεναν για το τι κουβαλαει στην κεφαλα του...αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ...φερθητε οπως οι επαναστατες...δεχτητε το αποτελεσμα των πραξεων σας χωρις κλαψομουνιασμα...η ζωη οντως ειναι αδικη...αλλα για πολους...

α ναι...στο κολομερος που μενω Αγγελε θα φτασουμε μονο κατι 45αρες το καλοκαιρακι....και τα χλμ συνεχομενης παραλιας (οσο ειναι το μεγεθος της Ελλαδας) δεν ειναι για μπανιο...γιαυτο θυμαμαι το 2008 μονο κρανιοφορους χωρις συνεχη ελεγχο απο τους μπατσους...βουρδουλας καθημερινος λεμε...βεβαια οι κακοι που νοικιαζουν απο μηχανακια μεχρι πατινια σου δινουν και ενα κρανακι αφου εχουν ελενξει οτι εχεις το καταλληλο διπλωμα...τα μουτρα σου τα τρως σε οποιοδηποτε σημειο της γης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

ΠΑΝΑΓΙΑ......βόηθα
    Εγώ δεν είπα ότι δε του γάμησαν τη μάνα. Είπα ότι το σύστημα ήταν καλό.
    Στην Αμερική όταν σε πάνε στο νοσοκομείο ρωτάνε Ασφάλεια (λ7) έχεις?
    Αν η απάντηση είναι όχι παίρνεις πούλο, στην Ελλάδα -ως τώρα- ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.
    Ράτζο? Ράτζο!
    Πούλο όμως ποτέ!
    Τα πράγματα φυσικά θα αλλάξουν.
    Οι μοτοσικλετιστές και τα τρομερά ατυχήματα που είχαν φυσικά επιβάρυναν το σύστημα υγείας.
    Όπως το επιβάρυναν και τα τροχαία γενικά και η ανύπαρκτη υγιεινή εργασίας και η κακή διατροφή και το τσιγάρο και το αλκόολ και τα ναρκωτικά και ένα κάρο άλλα ζητήματα που οι υπεύθυνοι του υπουργείου υγείας έγραψαν στα παπάρΓια τους.
    Απλό παράδειγμα.
    Αν λέγαμε ας πούμε ότι ο εργάτης στην οικοδομή δεν μπορεί να κουβαλάει τούβλα και ντενεκέ στη πλάτη αλλά πρέπει να βάλει ο εργολάβος αναβατόριο, πόσα θα γλίτωνε το ΙΚΑ μπορείς να σκεφτείς?
    Πόσες εργατοώρες εν τέλει δεν θα χάνονταν?
    Αν το ΦΠΑ στα κράνη ήταν 0 πόσες ζωές κλπ κλπ
    Νούμερα φίλε !
    Αμείλικτα νούμερα που μόνο η αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κράτους αγνόησε και μαζί με όλα τ άλλα μας έφερε εδώ που ειμαστε σήμερα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε