Δεν ξερω αν σας εχει τυχει, οσοι απο εσας εχετε ΚΤΜ, αλλα σε μενα εχει συμβει δυο φορες.
Αν τυχον πεσετε απο την δεξια πλευρα, υπαρχει η περιπτωση να τρυπισει το δεξιο καπακι, γιατι το ποδοφρενο το πιεζει και δημιουργει τρυπα. Την 1η φορα μου το τρυπησε και εσταζε λαδι και την 2η το εγδαρε και ηταν επικινδυνο με την επομενη πτωση να το τρυπισει.
Οι λυσεις ειναι δυο: 1ον, αγοραζετε ενα after market ποδοφρενο αναδιπλωμενο (περιπου 30 ευρω) και 2ον κανετε μια πατεντα, οποιασδηποτε μορφης.
Αυτο λοιπον εκανα και γω. Πηρα ενα μικρο κομματι σιδερο γαλβανισμενο το τροποποιησα αναλογως και το εβαλα αναμεσα στο καπακι και το ποδοφρενο, ωστε να μην υπαρχει περιπτωση αυτο να το τρυπισει. Μια φθηνη λυση, προχειρη μεν, αλλα αποτελεσματικη.
Βαζω μερικες φωτογραφιες να δειτε. Το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο φινιρισμα, για να δειχνει πιο ομορφο, κατι που θα γινει συντομα.
Τελος να τονισω, οτι η ανακαλυψη αυτης της λυσης δεν ηταν αποκλειστικα δικη μου. Καποιος εμπειρος στο χωρο μου την εδωσε και γω απλα την εφτιαξα, λιγο τροποποιημενη απ αυτην που μου ειχε πει. Τον ευχαριστω θερμα!