κάποτε υπήρχαν τσιγάρα R6... με έστελνε ο πατέρας μου στο περίπτερο... μετά οι γιαπωνέζοι τα έκαναν μηχανάκι!
κάποτε υπήρχαν τσιγάρα R6... με έστελνε ο πατέρας μου στο περίπτερο... μετά οι γιαπωνέζοι τα έκαναν μηχανάκι!
μα δεν εχω εισοδημα! φοιτητης ειμαι!
σε περιπτωση που θες να δηλωσεις την αγορα της μπορουν οι γονεισ σου πχ να σου κανουν εικονικα μια δωρεα (τα λεφτα της αγορας) αν το δικο τουσ εισοδημα καλυπτει το ποσο
εγω παντως εξακολουθω να υποστηριζω οτι οι μηχανες δεν δηλωνονται, αλλα για πιο σιγουρα ρωτα ενα λογιστη
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μπορει εγω να τα ξερω λαθος δεν αντιλεγω
παντως το κοματι τησ δωρεασ παιζει για να δικαιολογησει το ποσο
το εισοδημα των γονιων μου δεν το καλυπτει! τι μπωρω να κανω?
λοιπον πηγα σε 2 λογιστες και ο ενας μου ειπαι οτι δεν χρειαζετε να την δηλωσεις ενω ο αλλος οτι χρειαζετε να δηλωσεις μονο την αγορα!
Παντελή, η αγορά πρέπει να δηλωθεί. Ο φόρος που θα κληθείς να πληρώσεις μπορεί να είναι αρκετά τσουχτερός. Στο ξαναγράφω. Πήγαινε στον λογιστή των γονιών σου, (εφόσον δεν είναι αυτός που λέει ότι δεν τη δηλώνεις καθόλου), και ενημερώσου για τις λύσεις που υπάρχουν. Στη χειρότερη, να ξέρεις τουλάχιστον το φόρο που θα πληρώσεις.
Think faster than you ride
Αν το γραψει πρωτα στο ονομα ενος εκ των γονεων (ωστε να φανουν αυτοι οι αγοραστες κλπ) και μετα γινει μεταβιβαση στο δικο του ονομα, ειναι το ιδιο πραγμα;
![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!