Δε μπορώ να καταλάβω γιατί γκρινιάζετε.
Βασικά οδηγός του HRC με τον ΕΖΜπελέτα πρόεδρα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ
Από εκεί και μετά υπάρχει και η τηλεόραση και ο κόσμος που γουστάρει φάσεις, ξύλο και αίματα.
Ο ΛορέντΖο τα ξέρει όλα αυτά, του τα είπε και στο αυτί ο Λιν στον τερματισμό και όλα οκ.
(Α και που σαι μικρέ αν σε βρει βολικό ο Ρόσσι θα σε καθαρίσει...)
Τώρα οι κινήσεις του μικρού ατσούμπαλες ήταν και 2 3 φορές σχεδόν το τσούγκρισε από πίσω το Χόρχε κι η είσοδος στη στροφή ήταν γιούργια.
Για την τηλεόραση όμως μακάρι να τσακίζονταν και οι δυο, γιατί ο κόσμος θέλει τέτοια, να σπάει η μιζέρια της ζωής του καναπέ...
(συνεχίστε αλλά δεν σας ακούει κανένας)
Α και φέτος όλοι βλέπουν μοτο τι τζι πι, το ΣΒΚ ούτε τσάμπα...
![]()
Ναι χο χο μπυρίτσες κι από μένα...
Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι όσων δε βλέπουν αλλά κατ αρχήν του Ιτάλια1 που τα έσκασε και δεν θα τα ξανασκάσει για δικαιώματα.
Μετά όλων όσων εμπλέκονται στο πρωτάθλημα αυτό, αφού έχουμε θέμα βιωσιμότητας.
Πιθανή προσαρμογή στα τηλεοπτικά δρώμενα με περικοπή του 2ου σκέλους.
WSBK έχω να κάτσω να δω (δεν μιλάω για 10λεπτα 3-4 φορές το χρόνο, λέμε να βλέπεις κανονικά) από τότε που είχαμε μηχανάκι (βέβαια δεν είχαμε αναβάτες, αλλά ένα ΠΠ το τσιμπήσαμε έστω και στα ψέμματα) → 2005 δηλαδή.
Προτιμώ να δω Moto GP όλο τον αγώνα πορεία, παρά WSBK με 10 εναλλαγές στην κορυφή.
Επίσης, προτιμώ να δω Formula 1 όλο τον αγώνα πορεία, παρά WSBK με 10 εναλλαγές στην κορυφή.
WSBK θα δω άμα ξαναφτιάξουμε ομάδα, ή άμα πάει ο Rossi (και τότε ακόμη παίζεται...)
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Χριστόφορε δυστυχώς η ζωή αγνοεί το μικρόκοσμο μας...
(κι αυτό το λέω σοβαρά)
Τους «αγώνες μοτοσυκλέτας» στο γενικότερο σύνολό τους, γραμμένους τους έχω.
Τους αγώνες οποιουδήποτε άλλου είδους επίσης.
Βλέπω ότι μου αρέσει και τα SBK δεν μου αρέσουν. Επίσης δεν μου αρέσει το Enduro, το trial, το Motocross και το Stunt riding, ενώ μου αρέσει πολύ το Supercross (AMA SX φυσικά).
Δεν νομίζω πως το ότι καβαλάω μηχανάκι ή το ότι έχω μπει σε πίστα σημαίνει πως θα έπρεπε να είμαι απαραίτητα φίλαθλος-τηλεθεατής του σπορ γενικότερα.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!