Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Ενδειξη ταχυμετρου

Μέλος
    Μηπως το παιδι που το ανεβασε διαβασε τα ποστ μας;;;Και το εκανε με μαρκαδορο;;;; Μηπως παιζει να θυμασαι λινκ;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Αυτό που θέλεις νομίζω πως το κάνει ο αντικόφτης. Το θέμα όμως είναι πως απο ότι κατάλαβα θέλεις να το κάνεις για να βγάλεις καμιά φωτό να τη μοστράρεις στα φιλαράκια και απο ότι θυμάμαι οι δρόμοι στην Κρήτη δεν ενδεικνύονται για κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων δικό σου θέμα το πως θα το χειριστείς.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Αυτό που θέλεις νομίζω πως το κάνει ο αντικόφτης.
    Ο αντικοφτης κανει το κοντερ να δειχνει πανω απο 299;

Και τοτε τι κανει το μοτερ να ξεπερναει το οριο του κοφτη;

TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Το GPS σε 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ έχει καταγράψει τη μέγιστη ταχύτητα. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς λόγω των συνθηκών στην τελική για τόσο λίγο καλύτερα να σταματήσεις τις δοκιμές...
    Give me fuel, Give me fire

Μέλος Το avatar του/της fotis3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimtsag Προβολή μηνύματος
    Μηπως το παιδι που το ανεβασε διαβασε τα ποστ μας;;;Και το εκανε με μαρκαδορο;;;; Μηπως παιζει να θυμασαι λινκ;

εχει χρονια που το ειδα και την εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα ακρη.
    το εψαχνα χτες να το βρω αλλα τζιφος

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ο αντικοφτης κανει το κοντερ να δειχνει πανω απο 299;

Και τοτε τι κανει το μοτερ να ξεπερναει το οριο του κοφτη;

Φυσικά ο αντικόφτης είναι για τις στροφές αλλά νομίζω πως αφήνει και το κοντέρ να δείξει παραπάνω απο 299.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Πιθανον το στοκ ταχυμετρο δεν μπορει να μετρησει παραπανω.Σιγουρα παει η μοτοσυκλετα (ασχετα τα πραγματικα).Οποτε κανω λιιιγο καλυτερη την ερωτηση.Υπαρχει καποιο aftermarket αξεσουαρ (παραλληλο ταχυμετρο;;;; )το οποιο να μην περιοριζεται;
    Ναι το μαμά όργανο, δεν μπορεί να δείξει το ψηφίο 3 στις εκατοντάδες, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα εκ κατασκευής.

Εδώ σε έχω πάντως >>> http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=en

Πάρτο, μετράει μέχρι 399, όχι δεν έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση. Εδώ το μάνιουάλ του http://gallery.trailtech.net/media/i...structions.pdf

Μαγνητάκι στον εμπρός τροχό, αισθητήρας στο πηρούνι, τα γνωστά. Το συγκεκριμένο είναι πολυόργανο, έχει και άλλες λειτουργίες δλδ (στροφόμετρο, θερμόμετρο, μνήμες μέγιστων, ωρόμετρο, οδόμετρο, χρονόμετρο, shift lights).

To έχω βάλει σε δικό μου, και είναι άριστο για τα λεφτά αυτά, αν και για τις μοτοσυκλέτες με αρνητικό παλμό στον πολλαπλασιαστή (όπως το CBR σου) θέλει μια μικροπατεντούλα να δουλέψει σωστά (το στροφόμετρο). Για 20 ευρώ λιγότερα, παίρνεις και το Vector που δεν έχει στροφόμετρο.

Να ξέρεις πάντως ότι η πραγματική τελική ενός 1000RR σαν το δικό σου, είναι κάτω από 299, οπότε θα...απογοητευθείς.
    Τελευταία τροποποίηση από Πολυμήχανος; 07/05/2013 στις 21:47.

Μέλος
    Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα σε ebay και σε 1-2 ελληνικα site βρηκα αυτο εδω: http://www.ebay.com/itm/Koso-DB-02-D...b741c1&vxp=mtr αλλα περιπου 100 ευρω με τα εξοδα αποστολης.Περιμενω απαντηση για το αν δειχνει πανω απο 299.Διαφορετικα παω στο Vapor.

Ο λογος που το θελω ειναι πως εχω βαλει το CBR για μετατροπη με HRC parts (πιστονια,βαλβιδες,στροφαλοι,εκκεντροφοροι κτλ κτλ) και λογικα θα ειναι πανω απο 299 τα πραγματικα.Οχι οτι θα το κανω συνεχεια-δεν παλαβωσα ακομα!!Απλα ετσι για την εμπειρια (τα χλμ εννοω)...Το πειραγμα....εμ...ξερετε τωρα...

Ωραίο και το Koso, το είχα δει κι εγώ ως υποψήφιο κι αυτό και μερικά ακόμα.

Υπόψην, ενδεχομένως θα βρεις και σε ποδηλατάδικα κοντέρ, που να κάνουν και για μοτοσυκλέτα και να γράφουν 300+, με κόστος στο 40-50 ευρώ, με ίδια αρχή λειτουργίας δλδ μαγνητάκι-αισθητήρας-περίμετρος κ.ο.κ.

Ψάξε Sigmasport και Cateye.

Μέλος
    Τελικα θα παρω το Koso.Βρηκα manual και μετραει μεχρι 360χλμ+πολλα πολλα καλουδια για να περναει η ωρα πανω στην μηχανη....:ZZZ: Τωρα αυτο σαν μεγεθος ειναι μεγαλυτερο απο το στοκ;Το εχει κανεις;

Το Vapor παντως φαινεται μικρο...Απο το manual φαινεται οτι κουμπωνει καπου πανω στο τιμονι οποτε δεν αντικαθιστα το στοκ;Αυτα ειναι σαν εξτρα ενδειξεις;
    Τελευταία τροποποίηση από dimtsag; 12/05/2013 στις 16:03.

Το Vapor είναι σχετικά μικρό, έχω το έχω βάλει σε VFR400, αρχικά αντικαθιστώντας τελείως τα όργανα και το σιδερένιο πλαισιάκι τους. Τελικά όμως είχε χώρο να παραμείνει το κανονικό στροφόμετρο, και τώρα στο δικό μου τώρα έχω vapor πανω, στροφόμετρο από κάτω, με βάση που έφτιαξα από μπράτσα αλουμινίου μόνος μου (από μια χαλασμένη καρέκλα παραλίας ) και κάποια στιγμή θα βάλω και μία λυχνία LED για πίεση λαδιού και μια για νεκρά.

Το Vapor πάντως μπαίνει και επικουρικά, χωρίς να βγουν δλδ καθόλου τα κανονικά όργανα, είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει, απλά θα πρέπει να το βάλεις κάπου με πατεντούλα.

Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις κάτι πιο μικρό κρατώντας τα μαμά όργανα, σου ξαναλέω ψάξου με ποδηλατικά, που είναι ακόμα πιο μικρά σε μέγεθος, και δεν πληρώνεις δυνατότητες που ενδεχομένως δεν ήθελες αρχικά.

Αναλογικο;Μμμμμ...Αλλα κατα ποσο θα δουλεψει;Μηπως να βρω απο hayabusa;;;;Και Πετρο δοκιμασα και με gps...Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβαινει να μετραει.Και δεν το λεω επειδη και καλα παριστανω τον γρηγορο με το 1000αρι...Αλλα θα πρεπει να μενεις αρκετη ωρα στα ιδια χλμ μπας και προλαβει να 'πιασει' την ενδειξη.Ειναι λιγο δυσκολο να κρατηθεις σε αυτα τα χιλιομετρα...
    Εχεις δικιο φιλε μου.Με gps ποσο εδειξε?(απο περιεργεια ρωταω)
    πετρος

Μέλος
    Στην ευθεια που ειχα παει πριν 2-3 χρονια το gps δεν προλαβαινε να δειξει τα χιλιομετρα.Καθυστερουσε αρκετα.Το ιδιο γινοταν και κατα την διαρκεια της διαδρομης μεχρι το σημειο που θα ανοιγα το cbr.Πηγαινα πχ με 120 χλμ σταθερα και το gps εκανε 4-5 δευτερολεπτα να "πιασει" το νουμερο.Φαντασου τι γινοταν σε μεγαλυτερες ταχυτητες.

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Το πιο εύκολο και ανέξοδο είναι να βάλεις SpeedoDRD το οποίο θα διορθώσει την ταχύτητα του μαμά ταχύμετρου. Σε καμία περίπτωση μετά δε θα δείς ούτε τα 290. Με την διαφορά όμως οτι θα είναι η σωστή ταχύτητα.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Μέλος
    Οι δρομοι εδω ειναι επικινδυνοι ακομα και οταν καθεσαι στο μπαλκονι του σπιτιου σου και απλα παρακολουθεις.Μπορει να βρεθει κανας τροχος ή αυτοκινητο στην αγκαλια σου χωρις να το παρεις χαμπαρι..Περα την πλακα εχεις δικιο οσον αφορα το χαλι μας εδω.Εχουν γνωση οι φυλακες!Σε καθε περιπτωση παντως δεν θα ρισκαρω το παραμικρο και ουτε προκειται να το κανω για επιδειξη..Για παρτη μου και μονο το κανω..!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ένδειξη FI σε Blackbird
    από Penas80 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 13:37
  2. Ενδειξη νεκράς σε ΧΤ
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 07:18
  3. ΕΝΔΕΙΞΗ F1
    από rodosstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 17:13
  4. Λευκα οργανα Ταχυμετρου-Στροφομετρου..
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2005, 09:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF