μας εσκασες ρε φιλαρακι, τοσες μερες νηστεια και τωρα ενα μεζεδακι μονο;
μας εσκασες ρε φιλαρακι, τοσες μερες νηστεια και τωρα ενα μεζεδακι μονο;
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
τώρα το είδα,τώρα το διάβασα όλο ...........................................................................
omg κάθε φορά που φτιάχνεις κάτι,μας κάνεις πιό δυστιχισμένους![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
για τον νομο του μερφυ,φανταζομαι εχετε ακουσει.
ε λοιπον κατι ειχε παρει και μενα το αυτι μου αλλα ελεγα οτι θα την σκαπουλαρω αυτη τη φορα...
ενα ρητο λεει οτι οταν προγραμματιζεις μια ανακατασκευη η βαφη γελαει.τι εννοω?
δειτε παρακατω ποσα στραβα συνεβησαν σε ενα απογευμα...
αφου περιμεναμε μια εβδομαδα να στεγνωσει το βαμενο λογοτυπο του ρεζερβουαρ με λαδομπογια καναμε μια δοκιμη βερνικιου για να δουμε αν αντεξει.(το βερνικι εχει καταλυτη και διαλυτικο μεσα).θα μπορουσαμε να ριξουμε βερνικι χωρις διαλυτικο μεσα και να κουραστουμε λιγο παραπανω στο μελωμα...
πριν κανουμε δοκιμη τριβουμε τα κομματια με ματαριστικη παστα για τον φοβο των ιουδαιων...
![]()
δυστηχως ομως το λογοτυπο δεν περασε το τεστ φουσκωνε και εφευγε πολυ ευκολα
η απογοητευση μου δεν περιγραφεται.οχι μονο για το χρονο και τα υλικα που πηγαν χαμενα αλλα και τον κοπο της μαιρης.επρεπε να βαψει με χρωματα αυτοκινητου.ενα υλικο που δεν ειχε δουλεψει ομως ποτε της και κυριως θα επρεπε να σβηνει με ακρυλικα διαλυτικα που παλι δεν γνωριζε...(την αλλη φορα μαιρη)
![]()
νομιζα οτι τα βασανα μου θα τελειωναν εδω.αμ δε,η μουτζα που ειχα φαει ηταν με χερια και με ποδια...
οι αχνες που εριξα εκαναν σκιες(φεγγαρια)στην αρχη πολυ εντονα
οσο παιρναγε η ωρα ομως η διαφορα δεν φαινοταν και ηλπιζα οτι το βερνικι θα το καλυψει
ειδικα σκεφτομενες τις χρωστικες που θα εχει μεσα το βερνικι και θα ξεγελαει το ματι
![]()
μη εχοντας πλεον κουραγιο να ξανακανω λογοτυπο χειροποιητο,και με τα χρονικα περιθωρια να με πιεζουν(μιας και η δουλεια στο μαναβικο τωρα ανοιγει),σκεφτηκα τα αυτοκολλητα που μου εφτιαξε ο dim chios.
καλα κακα τωρα αυτα ηταν δεν ειχα ορεξη για τιποτα αλλοσχεδον το εκανα αγγαρεια μιας και η απογοητευση με ειχε κυριευσει
![]()
Γκαντεμιά! Αλλά μην απογοητεύεσαι, έχεις φάει το γάιδαρο πλέον...
ΜΑΣΤΡΟΣΠΥΡΟ ΟΛΑ ΟΚ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΕΣΥ Ν ΑΣΕ ΚΑΛΑ![]()