Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Μπουκωμα και αγκομαχητο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SuzRet54627 Προβολή μηνύματος
    ΑΝ ξερει καποιος σε αυτο το forum ας πει τουλαχιστον τι θα κοιταζε αυτος στο συγκεκριμενο μηχανακι, με τη σειρα. ΤΙ θα εξεταζε δηλαδη, το ενα μετα το αλλο, Α Β Γ Δ... μεχρι να εντοπισει το προβλημα.
    Να ρωτήσω εγώ κάτι ελαφρώς άσχετο;

Αφού εσύ δηλώνεις άσχετος με τις μηχανικές γνώσεις -και μεταξύ μας έτσι φαίνεται και από αυτά που γράφεις- και να σου πούμε εμείς τι να κοιτάξεις, τι νόημα έχει αφού εσύ δεν θα τα κατανοήσεις;

Αν κάποιος έχει γνώσεις, και του λείπει κάποια πολύ συγκεκριμένη πληροφορία, να ρωτήσει στο φόρουμ, να βρει αυτό που ψάχνει, να το εφαρμόσει, να κάνει την δουλειά του. ΟΚ, κατανοητό.

Κάποιος που δεν ξέρει όμως ούτε τα βασικά, και δεν ασχολείται ο ίδιος, τι νόημα έχει να ρωτάει;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παιδια γεια σας και καλως σας βρηκα

...

Το μηχανακι είναι πολύ καλοδιατηρημενο και με εχει εξυπηρετησει τα μεγιστα, όλα αυτά το χρονια! Service εκανα παντα κανονικα, ποτε δεν τσιγκουνευτηκα σε υλικα, ενώ εχω αλλαξει και διαφορα, όπως αναρτησεις, προφυλακτηρες, ....
    Άσχετο Νο 2 : προφυλακτήρες; Τι εννοείς;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μάλλον τα φτερά εννοεί, στα volty συνηθίζουν να σκουριάζουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Μάλλον τα φτερά εννοεί, στα volty συνηθίζουν να σκουριάζουν.
    Α, οκ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Υπαρχει περιπτωση να ξεχνας το τσοκ ανοιχτο....????

Υπαρχει περιπτωση να μην κλεινεις καλα το τσοκ..???

( Λεω εγω τωρα..)
    το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο...
    και το τελευταίο που είπες...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    και το τελευταίο που είπες...
    επειδη δεν τα παω και εγω πολυ καλα με τα ελληνικος...
    λεγε τι ξερεις..

Νέο μέλος
    Να γραψω 2 κουβεντες, πριν αποχαιρετησω. Δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε μιας και από ότι βλεπω, administrators(!) και παλαια μελη επιτίθενται σε εμενα, έναν ανθρωπο που γραφτηκε χτες μολις στο forum «σας», να κανει μια ερωτηση ΜΠΑΣ και βρει μια ακρη…

Σχετικα με καποιες προσωπικες επιθεσεις/εξυπναδες, αντιπαρερχομαι: ΔΕΝ εχει κανενα νοημα να αλληλοβριστουμε!

Να απαντησω όμως, σε τυχαια σειρα, σε καποιες ερωτησεις:

1. Όχι οχι, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν ξεχναω το ΤΣΟΚ ανοιχτο. ΠΑΝΤΑ το παταω μεχρι τερμα και επιστρεφει στην αρχικη του θεση. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειπα εγω ΔΕΝ το ξεχναω! Τωρα, το ποσο καλα είναι ρυθμισμενο το ΤΣΟΚ, δεν το ξερω! Ποτε μου δεν το ρυθμισα προσωπικα, όλα αυτά τα κανει ο μηχανικος!

2. «Μπας και πατινάρει ο συμπλέκτης και δεν πάει βήμα το μοτοσακό σου;» Τι να σου πω… ΔΕΝ ξερω αν πατιναρει ο συμπλεκτης όπως λες. Εγω περιεγραψα τι ακριβως συμβαινει. ΑΝ εχει προβλημα ο συμπλεκτης μου δεν το ξερω. Ο μηχανικος μου παντως δεν μου ανεφερε καποιο προβλημα στον συμπλεκτη.

3. « Σίγουρα κουμπώνουν όλες οι ταχύτητες και δεν σου πετάει νεκρά;» Οι ταχυτητες πιστευω ότι κουμπωνουν σιγουρα διοτι το προβλημα που αναφερω ΔΕΝ μου συμβαινει μετα από αλλαγη ταχυτητας. Δηλαδη, εγω πηγαινω πχ. με δευτερα και με περιπου 20-25χλμ / ωρα και ξαφνικα εκει που πηγαινω, εμφανιζεται το προβλημα χωρις να αλλαξω ταχυτητα. Μπορει να εχει και τριτη μεσα και να εμφανιστει. Το σιγουρο είναι ότι εμφανιζεται σε χαμηλες ταχυτητες (δηλ. 20, 30 χλμ /ωρα) και όχι όταν βγαινω από την πολη και ανοιγω τη μηχανη

4. Τι νοημα εχει να ασχολουμαι και να ρωταω αφου δεν εχω ουτε καν βασικες γνωσεις και δεν ασχολουμαι ο ιδιος? Είναι απλο! Επι περιπου δυο (2) μηνες αντιμετωπιζω αυτό το προβλημα! Πηγα στον μηχανικο μου αρκετες φορες και εκανε καποια πραγματα. Πηρα και ένα-δυο τηλεφωνα και ρωτησα και αλλους μηχανικους, μια δευτερη γνωμη. Το προβλημα όμως ΔΕΝ λυθηκε ακομη! Είναι ή δεν είναι ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ να ψαξω και καποια γνωμη από μονος μου σε ένα forum?? Αφου ΔΕΝ μου λυνουν το προβλημα μου! Δεν είναι λογικο να το ψαχνω λιγο και μονος μου??

Λογικοτατη συνεπεια είναι, κυριοι! Ελπιζα ότι ΙΣΩΣ καποιος από εδώ μου ελεγε κατι, το οποιο εγω μετα θα μετεφερα στον μηχανικο μου, να το δοκιμαζαμε! Ποτε δεν ξερεις! ΑΥΤΟ αναζητουσα εδώ μεσα, όπως ρωταει πολυς κοσμος σε forums για πολλα και διαφορετικα πραγματα και προβληματα, από υπολογιστες μεχρι οτιδηποτε άλλο.

Λυπαμαι πολύ για την επιθετικη σας αντιμετωπιση!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΔΩ!
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟ FORUM ΣΑΣ. ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ… ADMINISTRATOR (!!) ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ…!

Ευχαριστω πολύ τα ατομα που μιλησαν κοσμια και ειπαν τη γνωμη τους, τιμια και ειλικρινα.

Αντιο σας.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης...
    Είχε όμως χιούμορ...

4.Τι νοημα εχει να ασχολουμαι και να ρωταω αφου δεν εχω ουτε καν βασικες γνωσεις και δεν ασχολουμαι ο ιδιος? Είναι απλο! Επι περιπου δυο (2) μηνες αντιμετωπιζω αυτό το προβλημα! Πηγα στον μηχανικο μου αρκετες φορες και εκανε καποια πραγματα. Πηρα και ένα-δυο τηλεφωνα και ρωτησα και αλλους μηχανικους, μια δευτερη γνωμη. Το προβλημα όμως ΔΕΝ λυθηκε ακομη! Είναι ή δεν είναι ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ να ψαξω και καποια γνωμη από μονος μου σε ένα forum?? Αφου ΔΕΝ μου λυνουν το προβλημα μου! Δεν είναι λογικο να το ψαχνω λιγο και μονος μου??
    Οκ, αλλά απλά έγραψες κάποιο κείμενο. ΔΕΝ απάντησες σε αυτό που ρώτησα.

Αφού λοιπόν είναι λογικό, τσέκαρε:

1-Αντλία βενζίνης, είτε υποπίεσης (κάνουλα) έχει είτε ηλεκτρική.
    2-Τυχόν φίλτρο βενζίνης-αέρα.
    3-Καρμπυρατέρ: Όταν κλείνεις το τσοκ, η βελόνα του τσοκ επανέρχεται στην θέση της; Τσέκαρε φλοτερ (λειτουργία και στάθμη), ζιγκλέρ, σλάιντ και όλες τις εσωτερικές διαδρομές.
    4-Την ώρα που σου μένει, βγάλε επί τόπου μπουζί και δες κατάσταση αυτού.
    5-Τσέκαρε μπαταρία, ανορθωτή, γεννήτρια όταν δουλεύει το μοτέρ.

Ξεκίνα με αυτά και βλέπουμε.

Οκ, αλλά απλά έγραψες κάποιο κείμενο. ΔΕΝ απάντησες σε αυτό που ρώτησα.

Αφού λοιπόν είναι λογικό, τσέκαρε:

3-Καρμπυρατέρ: Όταν κλείνεις το τσοκ, η βελόνα του τσοκ επανέρχεται στην θέση της; Τσέκαρε φλοτερ (λειτουργία και στάθμη), ζιγκλέρ, σλάιντ και όλες τις εσωτερικές διαδρομές.

Γιατί να μην ξεκίναγε με τον ανορθωτή; το λένε και volty

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    χαχαχχαχαχαα παντως αυτο που ειπε αρχικα ο πετραν μαλλον ηταν η μεμβρανη στο ρουμπινετο υποπιεσης. κατι το οποιο δεν ξερω αν εχει το τυ. αν ανεβαζει στροφες ισως συμπεριφερεται σαν να μενει απο βενζινη. οποτε εχει μια λογικη βαση. για ολα τα αλλα απαντησε ο Μιχαλης ο Πολυμηχανος.

υγ. κανεις δεν εκανε επιθεση. απλα λιγο χιουμορ. καλο η κακο.εγω παντως εσκασα κανα δυο χαμογελα οσο διαβαζα.

Νέο μέλος
    ... τσέκαρε:

Ευχαριστω για την ευγενεια σου και τις κατατοπιστικες υποδειξεις σου.

Θα τα αναφερω ολα αυτα στο μηχανικο μου, απο βδομαδα που θα ξανασυναντηθουμε. Περιμενω και μπροστινη στεφανη + ακτινες εγω τωρα, ειπαμε το προσεχω το μηχανακι μου, οποτε οταν θα ερθουν τα parts θα τα πουμε με τον μηχανικο. Βασικα, καποια απο αυτα που αναφερεις τα εχει ηδη ελεγξει, οπως πχ. τα φιλτρα βενζινης, αερα, πεντακαθαρα ειναι, ειχα κανει full service προσφατα. Για το μπουζι δεν μπορω μαλλον εγω να το ελεγξω, διοτι εγω τη μηχανη την οδηγαω, δεν την αγγιζω. Θα το πω στο μαστορα ομως γιατι μου το ειπαν και αλλοι. Η μπαταρια επισης ειναι καινουργια, τελος παντων θα (ξανα)-ελεγχθει και αυτη.

Οταν λες η βελονα του τσοκ τι εννοεις? Εμενα το τσοκ μου ειναι ενα απλο πλαστικο στρογγυλο, το οποιο το τραβαω εξω οταν το ανοιγω και το πιεζω μεσα οταν το κλεινω. Δεν ξερω ποια βελονα εννοεις. edit: Μηπως εννοεις αν το τσοκ μου γυριζει πισω στη θεση του μεχρι τερμα? Νομιζω ναι, δηλαδη εγω το πιεζω μεχρι να παει τελειως μεσα.

Σημερα το απογευμα το πηρα και εκανα καμια 30 χιλιομετρα. Γυρω στα 45 λεπτα, μεσα στην πολη και μια μικρη διαδρομη εκτος πολεως οπου την ανοιξα. Μου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα, καθως πηγαινα με τριτη και περιπου 40χλμ /ωρα, μεσα στην πολη και την κινηση. Καθως πηγαινα σταθερα, ανοιξα το γκαζι, να φυγω λιγο πιο γρηγορα. ΔΕΝ αποκριθηκε οπως πρεπει, ΔΕΝ εφυγε μπροστα, μπουκωσε. Εβγαλα δεξι φλας, ευτυχως περασαν οι υπολοιποι απο πισω, και χωρις να σταματησω επιασα συμπλεκτη, αλλαξα μερικες ταχυτητες και ψιλομαρσαρα. Μετα απο καποια δευτερολεπτα επανηλθε στα συγκαλα του και συνεχισαμε χωρις κανενα αλλο προβλημα.

Τα συμπερασματα δικα σας.

υσ: θα του πω να δει και τον ανορθωτη αλλα κατι μου λεει οτι τα εχει ελεγξει ολα αυτα... την εχει οδηγησει καποιες φορες και το ειδε και αυτος το προβλημα
    Τελευταία τροποποίηση από SuzRet54627; 09/05/2013 στις 20:39.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Θα μπορούσε να είναι ηλεκτρικό θέμα, η ηλεκτρονική ή κάποιος διακόπτης, πχ αυτός του σταντ που ανέφερες... Αν μετά από καθάρισμό των διακοπτών (σταντ, τιμονιού κτλ) με σπρέυ αργήσει να το ξανακάνει, θα ξέρεις να κοιτάξεις προς τα εκεί.
    Αλλιώς έλεγχος τους τσοκ (αν είναι καλά ρυθμισμένο), φύσιμα/καθάρισμα τα σωληνάκια της βενζίνης για παν ενδεχόμενο (μήπως έχουν κάτι και φράζουν) και έλεγχος/καθάρισμα καρμπς για το τέλος (σκισμένες μεμβράνες)!

Μηχανικός δεν είμαι, οπότε αν είπα καμιά πατάτα, φηλ φρη του κορέκτ μη!
    Τα δικά μου 0,10 ευρώ!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF