Καλημέρα Φίλοι του δικυκλισμού.
Ολα ξεκίνησαν όταν πήρα ένα ταλαιπωρημένο ψωφήμι της Honda με το παρατσούκλι FMX :ZZZ::ZZZ:
το μηχανάκι τίμιο αξιόπιστο αλλα αργό. το είχα περίπου για ένα χρόνο με όλα του τα σέρβις στην ώρα τους
(γιατι τα έκανα εγώ) μέχρι που πήγα στην Honda να πάρω ένα φίλτρο λαδιού για το επικείμενο σέρβις.
Δυστηχώς όμως δέν είχαν και αναγκάστηκα να πάρω απο μή εξουσιοδοτημένο. Ο τυπάς εκεί μου είπε οτι ειναι μαμά
και στην ερώτηση μου ''μα καλά το μαμά δεν έχει κόκκινο χαρτί'' η απάντηση ήταν αυτα είναι νέα παρτίδα.
Για να μην τα πολυλογώ ο απατεώνας μου το έκατσε ίδια τιμή με το μαμά όμως δεν δούλευε σωστα με αποτέλεσμα
να μου στεγνώσει η κεφαλή και να έχουν ΓΑ%^#$$%ΘΕΙ εκκεντροφόρος κοκοράκια τσιμούχες βαλβίδων και είχε αρπάξει
και το πιστόνι.
Αποφάσισα λοιπών να το Πείράξω λίγο μιάς και τα μαμά ανταλλακτικά ήταν φωτιά. Τοποθέτησα λοιπών ένα σφυρήλατο
JE, βαλβίδες τιτανίου wiseco, και εκεντροφόρο Hotcam αγορά απο ebay 450ευρο κατα πολύ λιγότερο απο τα μαμα.
Το πήγα και σε ένα συνεργείο της Honda και απο εκεί αρχίζουν τα παράδοξα. τα πετάει το παλικάρι πάνω και το μηχανάκι
βαριώταν να μιζάρει οχι λόγο συμπίεσης αλλα επηδί ο εκκεντροφόρος ζωριζόταν στο κέντρο, με τα πολλά πολλά το πήγε για τόρνο
και όλα καλά ώρα για στρόσιμο.
Ξεκινάω λοιπων να του κάνω λίγα λίγα μερικά χλμετράκια δεν φτάνω τα 150χλμ και χαλάνε τα ρουλεμάν στον εκκεντροφόρο λέω μαλακία μου που δεν τα άλλαξα και αυτα (αν και τα είχα δει, ήταν καλά)
Ναμαι ξανά στην Honda βάζω καινουρια πληρώνω και άλλη μια μικρή περιουσία καιείμαι ετοιμος να συνεχίσω το στρόσιμο το βγάζω για βόλτα και τί παθαίνω?? δεν πρόλαβα να κάνω 10χλμ για την ακρίβεια στα 9χλμ ξαναέσπασαν τα ρουλεμάν
τωρα ειμαι σχεδών 1 μήνα χωρίς μεταφορικό και η Honda ενώ στην αρχή παραδέχτηκε οτι θα φτάξει την μηχανή χωρίς να πληρώσω
τώρα μου τα μασάει.
Περιμένω εντυπώσεις και απόψεις..........![]()