Θα έβγαζες βιβλίο βρε θηρίο;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν εχω να πω κατι. Σταματησα στο 2ο λεπτο που μιλαει για καταφυγιο και 20 τονους νερο. Δε χρειαζοταν κατι αλλο (αν και διαβασα μετα τα σχόλια για να ειμαι και σιγουρος)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλα, κι εγω εκει κομπλαρα λιγο αλλα αν κανεις (που σιγα μη τον κανεις τετοιος αντιδραστικος που σαι) τον κοπο να το δεις... νομιζω, μιας και εισαι και μορφωμενο παλληκαρι και εξυπνο, οτι θα μπορουσες να μας κατατοπισεις εμας τους ποταπους φωτοτυπαδες - κλαρινιστες!
![]()
Οχι ρε συ, εγω δε σκαμπαζω και πολλα, αλλα οφειλω να σου πω οτι ειπα ψεμματα πριν λιγο. Ειδα και λιγο περισσοτερο απο το 2ο λεπτο, οποτε δεν εχασα το επος με το παχυ τσιμεντο που προστατευει απο το ραδονιο
Απλα επειδη παντα σ' αυτη τη χωρα θεωρουμε οτι εχουμε τα απιστευτα μυαλα που χανονται λογω του κρατους και των διεθνωνΕ συνομωσιώνΕ, καντε μια αναζητηση για water fuel inventors να δειτε τι διαμαντια κυκλοφορουν στον κόσμο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε παλικάρια! Δεν είπε ο άνθρωπος ότι ρίχνει ζάχαρη μέσα και πάει!
Από την άλλη εγώ θα ρωτήσω το εξής... Μήπως τελικά το "σύστημα" κατάφερε έναν από τους σκοπούς του και μας έκανε να μην εμπιστευόμαστε ούτε τα άντερα μας?
Μήπως αντί να μην μασάμε κουτόχορτο περάσαμε στο άλλο άκρο και νομίζουμε ότι ήμαστε ξεφτέρια τουλάχιστον γιατί δεν μας πιάνουν κορόιδα ενώ τελικά εκεί ακριβώς μας ήθελαν να πιστεύουμε αυτό το πράγμα?
Μου θυμίζει μια ωραία περιγραφή σχετικά με την μεγαλύτερη άπατη ever όπου λέει πως κάποιος σου πετάει ένα κόκκαλο, βρίσκει την αδυναμία σου και ύστερα σε αφήνει να καταναλωθείς από τις ίδιες σου τις επιθυμίες... και για να το κάνει πιο κατανοητό το περιέγραψε σαν μια παρτίδα σκάκι όπου ο αντίπαλος σου δίνει τα κομμάτια του και εσύ (το θύμα) νομίζεις ότι τα πήρες μόνος σου γιατί είσαι πιο έξυπνος...
Μήπως ήμαστε τα θύματα λοιπόν και μας έχουν πάει εκεί ακριβώς που μας θέλουν?
Για αυτό ας μην πιστεύουμε εύκολα αλλά ας μην απορρίπτουμε και αβλεπή μόνο και μόνο γιατί μας φαίνονται μερικά πράγματα κλισέ όπως η δεξαμενή με τους είκοσι τόνους νερό για πάσα περίπτωση...!
Τα σέβη μου!![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...