Σπύρο να σΕ πω κάτι; καλύτερα που τσάκισε η φάση με την μπιλιαρδόμπιλια γιατί ο σταυρός μΕ αρέσει πάρα-πολύ.![]()
Σπύρο να σΕ πω κάτι; καλύτερα που τσάκισε η φάση με την μπιλιαρδόμπιλια γιατί ο σταυρός μΕ αρέσει πάρα-πολύ.![]()
Είναι πάρα πολύ ωραίος και ο σταυρός Μαστρο-Σπύρο. Προχώρα ακάθεκτος.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
τελικα κι ο σταυρος δεν ειναι κακος. οχι τοσο οσο φανταζε στην αρχη. για τις σκιες επρεπε να γραπωσεις εναν περαστικο και να τον αναγκασεις μετα απο βασανιστηρια να σου βρει αν εχει ατελειες. αν απαντουσε οχι τοτε μαστορα ηθελε καλο ματι για να τα δει καποιος. απο τις φωτο παντως δεν νομιζω οτι βλεπω κατι. τι να πω? καλη συνεχεια οι κι αν γινει! το ρεζερβουαρ γιατι φουσκωσε το χρωμα?
Δεν θα το ξαναβαφα με τιποτε ομως
Αλλα εσυ σιγουρα του κεφαλιου σου θα κανεις!!
Οποτε,
![]()
Κάποιες δοκιμές για το που περίπου θα βγει το τελικό μιας και τους λαιμους θα τους φτιάξω εγω
Ανυπομονώ να δω πως θα φτιάξεις τους λαιμούς γιατί ενδιαφέρομαι να φτιάξω και γω για το δικό μου XLR Baja!!!
Μη μασάς!!! πολύ ωραίο είναι με τα αυτοκόλλητα του σταυρού.
Μαστροσπυρο προχωρα γερα για να τελειωνεις. Μας εχεις τρελανει. Περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα.
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Τώρα, εάν μου επιτρέπεις κι εμένα, προσωπική μου άποψη ότι το οχτάμπαλο ήταν ασύγκριτα καλύτερο σχέδιο από οποιαδήποτε άλλη ιδέα. Κυρίως υπολογίζοντας τη συναισθηματική αξία που είχε για σένα - που εάν κατάλαβα καλά ήταν αρκετά μεγάλη - σε συνδυασμό με την προσωπική δουλειά της κας Μαίρης!! Και οπτικά θεωρώ ήταν μακράν η πιο όμορφη πινελιά στο μηχανάκι και θα ήταν και μοναδικό! Σταυρούς έχει και η κουτσή Μαρία. Πραγματικά κρίμα για την αναποδιά.![]()
δινε πονο Σπυρο. Οπως ειπε και αλλος ενας , μας αρρωσταινεις με το σταγονομετρο.![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!