Καλά το πας Δημήτρη με το ψάξιμο και δοκιμές θα βρεις άκρη έτσι όπως είναι τα πράγματα στην πλεξούδα.
[μου πέφτεις και μακριά να ερχόμουν αποκεί. Οχι ότι θα έκανα τίποτα απλώς θα πίναμε κανα τσίπουρο δοκιμάζοντας λύσεις.]![]()
Καλά το πας Δημήτρη με το ψάξιμο και δοκιμές θα βρεις άκρη έτσι όπως είναι τα πράγματα στην πλεξούδα.
[μου πέφτεις και μακριά να ερχόμουν αποκεί. Οχι ότι θα έκανα τίποτα απλώς θα πίναμε κανα τσίπουρο δοκιμάζοντας λύσεις.]![]()
δεν υπαρχει emoticon με τσιπουρο
γιαυτο παρε μια![]()
εχω κανει προοδο αλλα ειμαι πτωμα. αλλη στιγμη! πηρε το 250 μπρος!
Δημητρη εχει και ωραιοτατες ταπες που ειχα βρει στον Αϊ Μπεη με τα ιδια λεφτα αν θελεις.
Σε εμενα επισης που ελειπε ο διακοπτης του σταντ ,ο αρχοντας εχει κοψει και συνδεσει τα 2 καλωδια και ετσι τον καταργησε. Βεβαια εγω θα κανω πατεντα για να βαλω διακοπτη απο φρενο γιατι ο αλλος ειναι πανακριβος.
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
ρε αλανια σε τι site και forums μπαινετε και ξετρυπωνετε τετοιες πληροφοριες?
καλη συνεχεια![]()
πολλα τα ζορια μαζεμενα. δουλεια συνεχιζω να μην εχω και το προτζεκτ παει εξωφρενικα αργα. σημερα εκοψα τελικα τις εξατμισει γιατι δεν πηγαινε αλλο κι επρεπε να κανω καμια δουλεια. αποφασισα πως θα φτιαξω αλλες μονος μου. οταν ερθει η ωρα ομως. για την ωρα απλα αναφερω οτι εχω φτασει σε αδιεξοδο με την πισω αναρτηση. με τις π[αρουσες εδραση αμορτισερ δεν ειναι δυνατον να δουλεψει σωστα αυτο ψαλιδι εκτος κι αν ο κωλος σηκωθει σε πρακτικα μη λειτουργικο σημειο. το χειροτερο ειναι οτι εχω βρει ενα ιδιο με αλλες ετοιμες εξατμισεις και την πατεντα που θελω εγωνα πετυχω αλλα με ακομα καλυτερο ψαλιδι 4dl belgarda rr.
αυριο συνεχεια με τις αναρτησεις.
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 08/05/2013 στις 21:43.
οι εξατμισεις βρισκανε στο ψαλιδι γι'αυτο και κοπηκαν.
και η τελευταια και μοναδικη λυση που εκανε το αμορτισερ το δουλευει χωρις να βρισκει πουθενα. βεβαια οπως βλεπεται ο κωλος εχει σηκωθει παρα πολυ, η γωνια του ψαλιδιου το καθιστα ανεφικτο να λειτουργησει ετσι, για αλυσιδα ουτε λογος, το μοχλικο πιανει στην βαση του υποπλαισιου του κιντηρα κλπ.. τελικα δοκιμαστηκε αλλη λυση μετα απο πολυ βαλε βγαλε. θα μπει το ψαλιδι το μανισιο με μαμα μοχλισμο αμορτισερ απο καβασακι και πισω ροδα εκπληξη.
![]()
αρχιζει και αγριευει πολυ το πραγμα![]()
ποπο στις κατασκευες εισαι πρωτος
με αγχωσε η εξατμιση... να δω τι θα κανεις
ΥΓ
πολυ μου αρεσουν αυτα τα διχρονα![]()
η εξατμιση θα ειναι παιχνιδακι. το κακο ειναι οτι θελω να φτιαξω δικες μου χειροποιητες αντιγραφοντς σχεδιο.
τελικα το θεμα της πισω αναρτησης εληξε προσωρινα μεχρι εχω νεα απο ψαλιδι (3ΜΑ) που περιμενω να ερθει. η προσωρινη ισως μονιμη λυση ειναι ψαλιδι μαμα τζρ με μαμα μοχλικο με αναρτηση καβασακι και ροδα πισω απο το μικρο τζρ. μαλλον αν δεν αλλαξει κατι θα τις κανω τραμπα. ειναι πιο λογικο να φοραει το μικρο 130 πισω λαστιχο και το 250 150αρι. αποστατες μπαινουν χειροποιητοι ατσαλινοι που ειχα καβατζα. ειναι εσωτερικης διαμετρου 15,5 χιλιοστα και το μονο που θελουν ειναι περασμα με 16αρι τρυπανι. καλυτερα θα ηταν στο τορνο αλλα ειναι τοσο μικρη διανυξη σε τοσο μεγαλη διαμετρο που δε με καιει.
υγ. τρωω πολυ τα νυχια μου
υγ πολυ βρωμια...
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 12/05/2013 στις 14:43.
Αν δεν έχεις θέματα με ευθυγράμμιση της γραναζιέρας κλπ., νομίζω πως είναι μια χαρά λύση η ζάντα του μικρού.Αμορτισέρ του Kawa γιατί, είναι πε το δικό του;
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 12/05/2013 στις 19:09.