Χμμμ μάλλον, αυτό, αν και γουστάρω και γω στρογγυλό φανάριΑρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
πρωσοπικη μου γνωμη παντως αυτο πουχεις στην αρχη των ποστ σου ειναι για μενα και το πιο ομορφο!!!ρετροφουτουριστικο!!!![]()
Χμμμ μάλλον, αυτό, αν και γουστάρω και γω στρογγυλό φανάριΑρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
πρωσοπικη μου γνωμη παντως αυτο πουχεις στην αρχη των ποστ σου ειναι για μενα και το πιο ομορφο!!!ρετροφουτουριστικο!!!![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
στα χερια μου ολα γινονται!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Χμμμ μάλλον, αυτό, αν και γουστάρω και γω στρογγυλό φανάρι![]()
ride fast stay young!!!
ΚαλόοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
στα χερια μου ολα γινονται!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
καποια στιγμη σκεφτομαστε με τη βοηθεια ικανου φιλου να βγαλουμε στην αγορα καποια πολυ σπεσιαλ κοστουμακια ντακαρισια,για μηχανακια που περπατανε πολλυ και την ψαχνουν και οι ιδιοκτητες τους π.χ africa,xt 660,600..........παντα σε πιο λογικη τιμη απτου εξωτερικου.........Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Καλόοοοο![]()
![]()
οι φιλοι εκει παιρνουν τα κεφαλια του κοσμακη βλεπω....κριμα δεν ειναι??
![]()
να θελεις κατι ωραιο για το μηχανακι σου και να πρεπει να κοψις το γαλα του παιδιου σου..................:rotflmao:
![]()
ride fast stay young!!!
αντε ρε φιλε προχωρα και φιαξε τιποτα σε παραγωγη γ@μοτο μου καλυτερη ειναι οι κινεζοι και οι καθε κινεζοι.φιαξε μιχανακια που περπατανε και ειμαι σιγουρος πως θα φυγουν ολα.θα ειθελα και εγω το μισο fering οπως τις μαμας μου αρεσει αλα ειμαι αθηνα και μου ειναι δυσκολο να ερθω για καλουπι?αν ειχες ομως κατι ετοιμο τα βρησκαμε.χερι εχεις μυαλο εχεις προχωρατο,και αντι να τα πληρωνουμε στους γερμανους να τα πληρωνουν αυτη σε εσενα.![]()