Ουχί. Στείλε πμ, θα σε πάρω ό,τι ώρα ξυπνήσω το πρωί.
Ουχί. Στείλε πμ, θα σε πάρω ό,τι ώρα ξυπνήσω το πρωί.
καντο μονος αβλεπει. ανοιξε οποιοδηποτε μανουαλ μοτοσυκλετας εχεις (αν δεν εχεις να σου στειλω ενα) και εχει βημα βημα ολη τη διαδικασια. σε ολα μα ολα τα συμβατικα πηρουνια ειναι ιδια. το λαδακι που βαζω ειναι της agip και ιδιο προτεινει η απριλια για ολα τα μηχανακια της. κανει 7ε το λιτρο οι τσιμουχες μαζι με ξυστρες γυρω στο 25 πακετο. οποτε τι να φοβηθεις? να σου πω μονο οτι ο μικροτερος αδερφος μου εχει ηδη κανει μια επιτυχη αντικατασταση σε λαδια τσιμουχες σε πιρουνι απο ΤΤ250 που ειναι και ρυθμιζομενο. κι ειναι 15 χρονων... ητιμη που σου ειπε ο μαστορας παντως ειναι υπερβολικη. εχω ακουσει για Αθηνα στα 60ε αν πας με τα καλαμια στο χερι.
Καλημέρες!Φα θε ακούφω! ( = Θα σε ακούσω
) Θα το κάνω μόνος μου παρέα με το Γιώργη.
Μανουάλι έχω, αλλά είναι για το αμερικάνικο μοντέλο και υπάρχουν κάποιες διαφορές, π.χ. οι δικές μου οι μπουκάλες ή δεν έχουν καθόλου βαλβίδα εξαέρωσης στην κορυφή ή είναι σε σημείο που εγώ δεν τη βρήκα.
Το μηχανικό, δεν τον ρώτησα το κόστος εάν του πήγαινα σκέτες τις μπουκάλες, αλλά μου είπε γύρω στο 50-ρικο εάν δε χρειάζονταν τσιμούχες, που χρειάζονται όμως.
Ρε παιδιά... μ' έχετε καταϋποχρεώσει πάντως!!Και έχω αρχίσει και νιώθω και λίγο :a31: που δεν έχω τρόπο να σας ανταποδώσω τη βοήθεια! Άντε καλά, με το Γιώργο που είμαστε κοντά κάτι θα γίνει, με σένα ρε Βεροιώτη πώς θα ρεφάρω;; Έχω κάτι στα σκαριά, θα κάνουμε λίίίγη υπομονή...
![]()
δεν παιζει κανεναν ρολο η διαφορα που λες στην αλλαγη λαδιων και τσιμουχας http://www.ebay.com/itm/Pyramid-Part...item5af10ac5f5 παρε αυτο το σετακι. τα γνησια βγαινουν κατι παραπανω απο τα διπλα λεφτα νομιζω. λαδακι οτι θες απο fork oil στο ιξωδες που προτεινει ο κατασκευαστης. ειναι αληθεια πανευκολο. απο εργαλεια εκτος των συμβατικων (ενα 14αρι για την πανω βιδα κατω απο καπακι κι ενα αλεν? κατω στην μποτα θα χρειαστεις ενα κομματι σωληνα κατα προτιμηση πλαστικη που περναει απ'εξω απο το καλαμι αλλα ειναι μικροτερη απο την εωτερικη διαμετρο της μποτaς εκει που εφαρμοζει η ξυστρα (dust seal).
Πληροφοριακά στο ΧΤ600 για να ''κλειδώσω'' το παξιμάδι που είναι στον πάτο της μπουκάλας (και να μπορέσω να ξεβιδώσω την βίδα allen από την έξω πλευρά), έβαλα τρία ή τέσσερα σωληνωτά με διαδοχικά νούμερα, το ένα μέσα ή έξω από το άλλο. Κοντράροντας το τελευταίο σωληνωτό που θα προεξέχει πια στο πάνω μέρος της μπουκάλας με ένα κατσαβίδι απελευθερώθηκε η βίδα allen για πλάκα.
Πρόσεξε γιατί η allen έχει μια χάλκινη ροδέλα στεγανοποίησης, αφου το λύσεις είναι ευκαιρία να τις αλλάξεις και τις δύο ροδέλες.
Στο 600 λάδι sae 10 έβαλα στις μπουκάλες και είναι μια χαρά.
Νάτο και το μοντίφικο εργαλείο:
![]()
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 13/05/2013 στις 14:48.
Με τρελαίνουν αυτές οι πατεντοκατασκευές!Όπως και να 'χει, παρεάκι τρίΟ ατόμων θα 'μαΝε και οι άλλοι δύο έχουν πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από εμένα, του φούστη! Εγώ πιο πολύ θα Γλέπω και θα μαθαίνω απ' ότι φαίνεται.
![]()
Ξαναμπογιάτισα, υποτίθεται πιο σωστά αυτή τη φορά, αλλά κάτι μου λέει ότι θέλω αρκετή προπόνηση ακόμα. Καταρχήν, εις γνώση μου δεν έκατσα να τρίψω προτού ξαναβάψω οπότε έβαψα επάνω στα προηγούμενα. Την απορία την έχω για το εάν θα έχω θέμα με το ψυχρό γαλβάνι, που ψεκάστηκε επάνω στην προηγούμενη μπογιά...Αυτή τη φορά προστέθηκε και το ντεπόζιτο. Δείτε και κράχτε ελέυθερα!
Ντεπόζιτο πριν, περιτύλιγμα και ψυχρό γαλβάνισμα.
![]()
μια γνωμη.το ασπρο στο ρεζερβουαρ καντο μαυρο σαν την συνεχεια της σελας.
vag 70.ντου απο παντου...
και κατι ακομα.τα πλαινα πλαστικα καθαριζουν με cif.κανε μια δοκιμη![]()
vag 70.ντου απο παντου...