Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: HJC R-RHA10 ξερει κανεις?

what goes around.....

HJC R-RHA10 ξερει κανεις?

καλημερα σε ολους!

επειδη ηρθε η ωρα να αλλαξω κρανος εχει καποιος αποψη για το συγκεκριμενο κρανος

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...oductViaPortal

το τελευταιο που εχω ειναι shark rsr2 το οποιο ειναι κορυφη μεν αλλα τον θορυβο του τον εχει.δεν με πειραζει αλλα περισσοτερο θορυβο δεν θελω
    κατα τα αλλα εφαρμογη κλπ.?

και αν ξερει καποιος τι διαφορα εχει απο το ιδιο αλλα το plus!

ευχαριστω

g@mei!!!

δεσ εδω : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134314

παρα πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του,

απλα να ξερεις πως αυτο ειναι το περσινο μοτελο, φετος εχει βγει το Plus
    http://www.automotoracing.com/hjc-r-...en-helmet.html
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

what goes around.....
    to plus δεν ξερω τι διαφορα εχει.θα παω για το προηγουμενο απο fc moto 299 εu απλα με τα μεγεθη σχετικα με το shark φανταζομαι δεν θα χω κανα θεμα στην εφαρμογη.

ειμαι αναμεσα σ αυτο και στο shark speed bauer.απλα λεω hjc για αλλαγη αν και τα καλα shark ειναι κορυφη!!

ιδωμεν

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    φιλέ το έχω εγώ και θα σου πω.
    θα στο συγκρίνω με το suomy vandal που είχα πριν.
    λοιπόν απλά είναι ελαφρύτερο , πολύ όμως
    κα βγαίνει όλο το εσωτερικό του.
    αυτά τα καλά.
    αερισμός : κάλος αλλά αυτές οι μόνιμα ανοικτές σήτες τον χειμώνα σου γαμανε το είναι .
    το υποσιάγωνο είναι φτιαγμένο από σκληρό πλαστικό και εάν το χρησιμοποιείς θα σπάσει σύντομα. άσε που δεν κουμπώνει ποτέ σωστά.
    ζελατίνα : δεν κατάφερα ποτέ να την ρυθμίσω έτσι ώστε να μην μπάζει αέρα από κάπου.
    το pinlock που έχει είναι για τον πουτσο. έχω αλλάξει τουλάχιστον 3 και κανένα δεν εφαρμόζει σωστά στην ζελατίνα με αποτέλεσμα να μαζεύει υγρασία και να μην βλέπεις.
    ακουστική : το suomy ήταν πιο ήσυχο , τώρα τι λένε τα τεστ δεν με ενδιαφέρει.
    με ποιο λίγα λόγια 390 ευρώ που το πείρα εγώ δεν τα αξίζει.

και κάτι που ξέχασα. σε κοντινή εκδρομή με την γυναίκα συνοδηγό παρατήρησα έντονο κούνημα του κράνους ανάλογος με το που είχε η γυναίκα μου το δικό της. κάτι που ποτέ δεν το είχα με το suomy
    Τελευταία τροποποίηση από S705; 12/05/2013 στις 23:33.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος
    φιλέ το έχω εγώ και θα σου πω.
    θα στο συγκρίνω με το suomy vandal που είχα πριν.
    λοιπόν απλά είναι ελαφρύτερο , πολύ όμως
    κα βγαίνει όλο το εσωτερικό του.
    αυτά τα καλά.
    αερισμός : κάλος αλλά αυτές οι μόνιμα ανοικτές σήτες τον χειμώνα σου γαμανε το είναι .
    το υποσιάγωνο είναι φτιαγμένο από σκληρό πλαστικό και εάν το χρησιμοποιείς θα σπάσει σύντομα. άσε που δεν κουμπώνει ποτέ σωστά.
    ζελατίνα : δεν κατάφερα ποτέ να την ρυθμίσω έτσι ώστε να μην μπάζει αέρα από κάπου.
    το pinlock που έχει είναι για τον πουτσο. έχω αλλάξει τουλάχιστον 3 και κανένα δεν εφαρμόζει σωστά στην ζελατίνα με αποτέλεσμα να μαζεύει υγρασία και να μην βλέπεις.
    ακουστική : το suomy ήταν πιο ήσυχο , τώρα τι λένε τα τεστ δεν με ενδιαφέρει.
    με ποιο λίγα λόγια 390 ευρώ που το πείρα εγώ δεν τα αξίζει.

και κάτι που ξέχασα. σε κοντινή εκδρομή με την γυναίκα συνοδηγό παρατήρησα έντονο κούνημα του κράνους ανάλογος με το που είχε η γυναίκα μου το δικό της. κάτι που ποτέ δεν το είχα με το suomy
    το εχω και εγω ενα χρονο τωρα.. εχει πολυ καλο αερισμο και δεν ειχα προβλημα με τις σιτες ποτε.. και δεν ειχα προβλημα ουτε με την ζελατινα ουτε με το pinlock. Εχει λιγο θορυβο αλλα πιστευω οτι ειναι λογω του εξαερισμου του το υποσιαγωνο το χρησιμοποιησα λιγο γιατι φοραω γυαλλια οταν οδηγαω και με αυτο το χειμωνα θολωναν οποτε δεν εχω αποψη. Οσο για το κουνημα και σε μενα κουναει αλλα δεν τ κανει παντα. μαλλον αναλογα με το απο που φυσαει , τι να πω δεν ξερω..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος

Αυτο μου συμβαινει και μενα με ενα UVEX carbon ( αλλα ποτε με το Shoei) και ειναι περιεργο, γιατι στο cbf με διαλυει στο κουνημα, ενω στο Hayabusa δεν καταλαβαινει τιποτα με οσα χιλιομετρα και να πηγαινω και ανεξαρτητα απο το αν κρυβομαι ή οχι πισω απο την ζελατινα. Κανω αυτην την παρατηρηση, μηπως και καποια κρανη ειναι τελικα για ενα και μονο ειδος μοτοσυκλετας και θα πρεπει να το περνουμε υποψη μας αυτο;;;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

what goes around.....
    αν εχει σιτες μονιμα ανοιχτες και θορυβο για μενα που πηγαινοερχομαι χειμωνα καλοκαιρι πρεβεζα γιαννενα καθε εβδομαδα δεν θα κανει!θα παω να το δοκιμασω βεβαια αλλα..
    εδω το shark που εχω τωρα ψιλοχαλαρωσε μου σπασε και ο αεραγωγος ο πανω το κουμπακι του επειδη μου επεσε απο τα χερια αναποδα και στη βροχη μου παιρνει λιγο νερο εχει και λιγο παραπανω θορυβο και δεν μπορω καθολου.αμα πληρωσω και 300ευ και δεν μου κανει θα μου σπασει τα νευρα.
    θα παρω παλι ενα καλο shark νομιζω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Αυτο μου συμβαινει και μενα με ενα UVEX carbon ( αλλα ποτε με το Shoei) και ειναι περιεργο, γιατι στο cbf με διαλυει στο κουνημα, ενω στο Hayabusa δεν καταλαβαινει τιποτα με οσα χιλιομετρα και να πηγαινω και ανεξαρτητα απο το αν κρυβομαι ή οχι πισω απο την ζελατινα. Κανω αυτην την παρατηρηση, μηπως και καποια κρανη ειναι τελικα για ενα και μονο ειδος μοτοσυκλετας και θα πρεπει να το περνουμε υποψη μας αυτο;;;
    σχεδον ειναι οπως τα λες... τα "κορυφαια" κρανη της καθε εταιριας απευθηνονται κυριως στις "κορυφαιες" μοτοσυκλετες που δεν ειναι αλλες απο την κατηγορια των ss. αρα τα φτιαχνουν με αεροδυναμικη που να ταιριαζει σε αυτες, δλδ να ταιριαζει με την θεση οδηγησης κτλ. Εγω με το HJC οταν ειμαι μονος μου δεν κουναει το κεφαλι μου καθολου, οταν εχω την βαλιτσα στην θεση του συνοδηγου τοτε μετα απο καποια χλμ το κεφαλι κουναει αρκετα. Μαλλον δημιουργειται στροβιλισμος του αερα εξαιτιας της βαλιτσας.

Μέλος Το avatar του/της bikgolf3
    Κι εμένα κουνάει με συνοδηγο...εχω το Airoh dragon spritz.
    Από fc MOTO το εχω πάρει...
    Πάντως πάνω στην ώρα έκανες φίλε μου την ερώτηση για το συγκεκριμένο κράνος μιας και μου αρέσει...(α ρε jorge τι μας κάνεις! )
    Αν και με κόβω για xr 1100...
    Στα 300€ πάντως έχεις πολλές καλές λύσεις...

Νέο μέλος
    Kαλημέρα,
    Χθές παρέλαβα από lidsdirect το R-PHA10+ με 250 ευρώ Shipped.
    Είχα ένα Shoei XR-1100 το οποίο δυστυχώς το έχασα και αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο.
    Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.
    Ελαφρύτερο από το Shoei σαφώς.
    Προσωπικά το κούμπωμα της ζελατίνας μου αρέσει πολύ με το μεταλλικό clip.
    Χειρότερος εξαερισμός σε σχέση με το Shoei.
    Με εξυπηρετεί το επιρήνιο που δεν είχε το shoei μιάς και το θόλωμα έρχεται πιό δύσκολα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gabriel7 Προβολή μηνύματος
    ........Με εξυπηρετεί το επιρήνιο που δεν είχε το shoei μιάς και το θόλωμα έρχεται πιό δύσκολα.
    μια χαρα επιρίνιο έχει το shoei στη συσκευασία του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    για μένα πάντως το βασικότερο του συν ειναι το βάρος (και η τιμή του εννοείται) και το βασικότερο του μείον η ζελατίνα η όποια θαμπώνει ακόμα και το καλοκαίρι χωρίς pinlock ενώ με αυτό θαμπώνει τον χειμώνα μέσα σε 1 λεπτό ενώ είσαι στάσιμος (έχω αλλάξει 2 pinlock, κανένα δεν εφαρμόζει σωστά....)
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peter86 Προβολή μηνύματος
    ενώ με αυτό θαμπώνει τον χειμώνα μέσα σε 1 λεπτό ενώ είσαι στάσιμος (έχω αλλάξει 2 pinlock, κανένα δεν εφαρμόζει σωστά....)
    αληθεια;στο fg 15 παντως το pinlock κανει πολυ καλη δουλεια και εφαρμοζει μια χαρα...ρωταω γιατι σκεφτομαι να το παρω κι εγω.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    το fg-15 το έχει η κοπέλα μου και όντως έτσι είναι.
    απλά με r-pha 10 κατι παίζει σε αυτον τον τομέα
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    μαλιστα.θα παω το σαββατο να το δοκιμασω και να το δω απο κοντα.αν μου κανει κλπ.αναμεσα σε αυτο και το xr1100 ειμαι.thanks anyway!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ξερει κανεις να ρυθμιζει αναρτησεις για yzf r6 2003???
    από alfa156 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 19:15
  2. Mήπως ξέρει κανείς.......
    από ctpanoramix στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2004, 10:25
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 05:42
  4. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ....
    από ctpanoramix στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7