Όσα δε φτάνει η αλεπού.....
Όσα δε φτάνει η αλεπού.....
λοιπόν.... επειδή περάσανε και τα χρόνια....
ήταν δύο μονάδες....
η 124 & η 126
η μία είχε πεδινό, η άλλη μέσο πυροβολικό΄(ρυμουλκούμενα και αυτοκινούμενα) - εγώ ήμουν στο μέσο πυροβολικό.... νομίζω λοιπόν οτι αυτή ήταν η 126.... ή μήπως η 124????
τεσπα, η δική μου μονάδα εν έτει 1990, είχε νέα κτίρια, με γαμάτο διοικητή εν αντιθέση με την άλλη που ήταν στα πάντα όλα ενα μπορντέλο.....
κάποια στιγμή άλλαξε ο διοικητής μας με εναν παπαροβιτς και είχε αρχίσει να μαυριζει και αυτή (κάποια σκόρπια είχα ακούσει οτι τον αποστρατευσαν αλλά δεν ξέρω αν είναι αληθή - παντούλιας στο όνομα).....
τον ένα χρόνο που έκατσα πάντως στο νησί (ναι, το πήρα το γκασμαδόσημο) δεν υπήρχε ασκηση για άσκηση που να μην συμμετέχουμε..... ίσως το μόνο μελανό σημείο της παραμονής μου εκεί.....
Ετσι ηταν ακριβως, καλα τα θυμασαι. Η 126 ειχε καινουργια κτιρια με καλοριφερ, πλυντηριο, στεγνωτηριο εξω ακριβως απο τα ντους και ειχε οταν ημουν εγω εκει ΠΕΠ (πολλαπλους εκτοξευτες πυραυλους) και 8ιντσα. Το κακο ηταν οτι ο διοικητης ειχε βλεψεις για ψηλα και μας ετρεχε ΠΑΝΤΟΥ. Ηρεμησε λιγακι οταν αυτοκτονησε ενας νεος (για ασχετους/δικους τους λογους)...
Η 124 ηταν χυμα σε σχεση με εμας, αλλά οχι τοσο χυμα οτι η μοναδα υλικου πολεμου που ηταν αναμεσα μας, που εκανε ηλιοθεραπεια με φραπεδιες καθε μερα....
Ωραια χρονια....
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
είχε λοιπον αναβαθμιστεί από τοτε που ήμουν εγώ....
και σε ότι αφορά στις εγκαταστάσεις (πλυντηρια - στεγνωτήρια) αλλά και πλέον βαρύ πυροβολικό.....
το φυλάκιο υπήρχε όταν ήσουν?
και έλεγα θα βρισκα έναν συνοδοιπόρο, αλλά φευ...
εσύ το οδηγούσες ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Υπηρχε κι ηταν το μονο σημειο που μπορουσες να εισαι λιγακι χυμα. Εγω δυστυχως σαν λοχιας, με ευθυνες επιλοχια, δεν μπορουσα να παω, αλλά οσοι πηγαιναν χαλαρωναν...
Το μεγαλθτερο κακο παντως τωρα που το σεφτομα δεν ηταν τοσο το τρεξιμο, αλλά το γεγονος οτι ειμασταν λιγα ατομα και βλεπαμε τις εξοδους με το κυαλι (κι ειμασταν και κοντα στο κεντρο ρε γμτ...)
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Όταν η 337 είχε προστεθεί για λίγο στη δύναμη της 115ΣΜ (τότε) είχε ακόμα F-84G κι όχι Phantom, οπότε μάλλον για Λάρισα και 110ΠΜ πρέπει να μιλάμε. Για τους λάτρεις πάντως των αιθέρων (που τελικά από ότι έχω καταλάβει είμαστε πολλοί...) η 337 είναι μια από τις παλαιότερες και ιστορικότερες Μοίρες της Π.Α. και με σημαντικές πρωτιές, αφού έγινε η πρώτη που εφοδιάστηκε με αεροσκάφη jet, το πρώτο ακροβατικό σμήνος δημιουργήθηκε στους κόλπους της, είχε πετύχει την υψηλότερη βαθμολογία στο ΝΑΤΟ, ενώ τη νύχτα με τα γεγονότα των Ιμίων τα πρώτα αεροσκάφη που απογειώθηκαν με scramble ήταν 2 Phantom της 337. Επίσης στις τάξεις της υπηρέτησε και το αγαπημένο μου Πεντάρι όταν είχε έδρα την 111ΠΜ το 1966.
Μέχρι και τη σελίδα 41 (από το τέλος προς την αρχή) δε βρήκα τίποτα κοντινό.
Τεχνικάριος, ΥΕΑ και μετά Δ(εν)Ε(ίμαι)Α(ξιωματικός)
97 ΣΤ' ΕΣΣΟ (251)
Κόρινθος 6ο ΣΠ για παρά μία τριάκοντα μέρες
ΚΕΤΧ, ΣΕΑΤΧ, Πάτρα ΥΕΑ(ΤΧ) για 120 νύχτες
310 ΣΠΤΧ Γιάννινα (Στρπδ Βελισσαρίου) 8 μηνάκια
ΣΕΤΤΗΛ Πύργος 180 μεσημεριανές σιέστες
και τέλος
ΑΣΔΕΝ Καρέας για 110 μέρες που μου φάνηκαν 1.110.