σε συνεχεια του πιο πανω σεντονιου μου, συνεχιζω
Καθε μερα ενα μεγαλο ποσοστο απο εμας βαζουμε 10 ευρω για να παμε σπιτι δουλεια και πισω.
-κοιταμε την τιμη του πρατηριου,την φατσα του τυπου,τον κωλο της κοπελας,η του τυπου που μας εξυπηρετησε,αν ειναι σωστα ταρεστα και δρομο.
ποσοι εχετε κοιταξει τα λιτρα που βαλατε????
Εδω ειναι η παγιδα.
ποσοι ξερουμε να ματρησουμε τα λιτρα που καιμε στα 100 χιλιομετρα διαδρομης???
παμε λοιπον να το βγαλουμε πρακτηκα,εστω οτι σπιτι δουλεια ειναι 10 χλμ επι 2 φορες 20ο χλμ
επι 5 μερες 100χλμ.ενα μικρομεσαιο αμαξι καιει στα 100 χλμ 6-7 λιτρα μια μοτοσυκλετα 5-6 λιτρα στα 100.
Παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις αθρωπων που σε καθε φαναρι κανουν 0-400 οποτε ανεβαινει πολυ η καταναλωση,αλλα δεν νομιζω να τους ενδιαφερει και πολυ το θεμα
Παμε παλι στο πρατηριο,Για τα 100 χιλιομετρα της διαδρομης μας θελουμε [μεσους ορους απο αυτο/μοτο 6.5 και 5.5].
Ενα φθηνο πρατηριο που νοθευει το καυσιμο και σε κλεβει στην ποσοτητα,σημερα πουλαει 1,569/λιτροκαι ενα ακριβο περιπου 1.629/λιτρο
βαζεις στο φθηνο και κερδιζεις διαφορα διαφορα 0.06 λεπτα,αρα στα 10 λιτρα "κερδιζεις"λιγο πανω απο μισω ευρω.Βαζοντας 10 λιτρα πρεπει ενα αμαξι να κανει περιπου 150 χιλιομετρα και η μοτο περιπου 160.
Αν το αμαξι βγαζει μονο 100 και η μοτο 120[επειδη δεν την πιανει τοσο η κινηση]μας λυπουν 50 χιλιομετρα,αρα 2 περιπου λιτρα =3,2 ευρω σε καθε 10 λιτρα
πας για 0.6 και χανεις 3,2
το ιδιο ισχυει και στο πετρελαιο χωρις να λαβουμε υποψιν την πιθανοτητα ζημιας
Παντα μπορει καποιος να πει "Εγω βαζω εκει ,ειναι ο πιο φθηνος και δεν εχω προβλημα"
ο καθε κανονας εχει την εξερεση του,σαν ελεγχο ομως μετραται τα χιλιομετρα σας