Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: πρώτη μεγάλη μηχανή BMW F650gs ή κάτι άλλο

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ όμως παραπονιούνται για άλλα π.χ. απαράδεκτη σέλα και κραδασμοί. Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ παράπονο από ΚΑΝΕΝΑ για Brough Superior και μη μου πεις ότι σου είχε παραπονεθεί ένας Λώρενς...
    E όχι και κραδασμοί στο KLE ρε κουμπάρε...
    Τέλος πάντων, αρκετά π@π@ρι@σ@με το πόστ του φίλου, εξ άλλου φαίνεται πως την έχει πάρει ήδη την απόφαση!!
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος
    την απόφαση τη πείρα ήδη, αλλά συνεχίζω να χρειάζομαι βοήθεια.
    Βρήκα μια dakar σε ακινησία όμως όπως ήδη έχω πει. Πήγα σήμερα και την είδα.
    Εξωτερικά φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Δεν έχει μπαταρία όμως και αν και έχει πληρωμένα τέλη έχει παραδώσει πινακίδες.
    Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Στο μηχανικό που είχα σκοπό να τη πάω για να την ελέγξει, ρώτησα αν μπορούμε με δανεική μπαταρία να πάμε να το ελέγξει αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Το λογικό είναι ο ιδιοκτήτης να ασχολιόταν αλλά λόγο υγείας δεν το καβαλάει καθόλου.
    Τι μου προτείνετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bogart
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    την απόφαση τη πείρα ήδη, αλλά συνεχίζω να χρειάζομαι βοήθεια.
    Βρήκα μια dakar σε ακινησία όμως όπως ήδη έχω πει. Πήγα σήμερα και την είδα.
    Εξωτερικά φαίνεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Δεν έχει μπαταρία όμως και αν και έχει πληρωμένα τέλη έχει παραδώσει πινακίδες.
    Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Στο μηχανικό που είχα σκοπό να τη πάω για να την ελέγξει, ρώτησα αν μπορούμε με δανεική μπαταρία να πάμε να το ελέγξει αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Το λογικό είναι ο ιδιοκτήτης να ασχολιόταν αλλά λόγο υγείας δεν το καβαλάει καθόλου.
    Τι μου προτείνετε?
    Εγώ μηχανή μεταχείρω χωρίς έλεγχο στον μηχανικό μου δεν θα έπαιρνα φίλο...
    Εσύ έχεις το κασέρι, εσύ κινείς τα λουριά...
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Προβολή μηνύματος
    Εγώ μηχανή μεταχείρω χωρίς έλεγχο στον μηχανικό μου δεν θα έπαιρνα φίλο...
    Εσύ έχεις το κασέρι, εσύ κινείς τα λουριά...
    αυτό είναι κανόνας φυσικά, απλά ρωτάω αν έχει κανείς ιδέα για το πως γίνετε να γίνει ο έλεγχος αυτός. ή να το ξεχάσω το μηχανάκι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bogart
    αυτό είναι κανόνας φυσικά, απλά ρωτάω αν έχει κανείς ιδέα για το πως γίνετε να γίνει ο έλεγχος αυτός. ή να το ξεχάσω το μηχανάκι...
    Αν ο τύπος δεν καταλαβαίνει πως για να πάρεις την μηχανή πρέπει να την ελέγξεις ξέχασε τον και βρες άλλον.
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εσύ έχεις τρόπο με κανα φορτηγάκι να την πας εσύ στο μάστορα αφού αυτός βαριέται/δεν θέλει; Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί να την πας για έλεγχο αν χρειαστεί ή όχι;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εσύ έχεις τρόπο με κανα φορτηγάκι να την πας εσύ στο μάστορα αφού αυτός βαριέται/δεν θέλει; Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί να την πας για έλεγχο αν χρειαστεί ή όχι;
    Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί για το μάστορα, πρότεινε όμως να βρούμε δανεική μπαταρία και να έρθει ο μάστορας να το δει στο γκαράζ που είναι. Δεν ξέρω αν γίνετε να δει ο μάστορας το μηχανάκι εκτός συνεργείου.
    Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι οδική με κόστος 50-60€ από όσο γνωρίζω. Με βλέπω να το εγκαταλείπω.
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πια θεωρείτε ότι είναι ένα όριο σε χιλιόμετρα, (με σωστή συντήρηση) που πρέπει να κοιτάζω. Προσωπικά χωρίς να γνωρίζω προσπαθώ να αποφύγω αυτά που είναι πάνω από 60.000km.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ο ιδιοκτήτης συμφωνεί για το μάστορα, πρότεινε όμως να βρούμε δανεική μπαταρία και να έρθει ο μάστορας να το δει στο γκαράζ που είναι. Δεν ξέρω αν γίνετε να δει ο μάστορας το μηχανάκι εκτός συνεργείου.
    Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι οδική με κόστος 50-60€ από όσο γνωρίζω. Με βλέπω να το εγκαταλείπω.
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πια θεωρείτε ότι είναι ένα όριο σε χιλιόμετρα, (με σωστή συντήρηση) που πρέπει να κοιτάζω. Προσωπικά χωρίς να γνωρίζω προσπαθώ να αποφύγω αυτά που είναι πάνω από 60.000km.

Βρες κανά φιλαράκι σου που σκαμπάζει ή αν προθυμοποιηθεί κάποιος από εδώ μέσα που είναι κοντά σου. Πόσα χιλιόμετρα έχει το dakar και πόσο στο δίνει;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εάν ο μάστορας έχει διάθεση να πάει να το δει δε νομίζω πως είναι πρόβλημα το εάν το μηχανάκι είναι εντός ή εκτός συνεργείου. Σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να τα καταλάβει φαντάζομαι για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας. Να δώσεις τώρα €60 για να το πας στο μάστορα είναι σεβαστό ποσό. Μπαταρία θα μπορούσα να σου δώσω τη δικιά μου μπας και κάνεις τη δουλειά σου γιατί είμαι σε φάση αλλαγής, αλλά φαντάζομαι μένεις Αθήνα. Εάν δεν είναι διατεθειμένος ο μάστορας να πάτε να ρίξει μια ματιά, εναλλακτικά:
    α) Βρες άλλο μάστορα
    β) Ρίξε μια ερώτηση μπας και κανένας εδώ μέσα έχει φορτηγάκι να τη φορτώσετε να σε εξυπηρετήσει με λιγότερα από ότι θα σου έπαιρνε η οδική που λες

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εναι τοσο μεγαλη ευκαιρια που επιμενεις σε αυτο;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    και να βαλεις μπαταρια θα παρει μπροστα; αυτο ειναι το θεμα,τωρα για τα χλμ,εγω εχω 82000 και δουλευει ρολοι....το πρωτο ομως πραμα που θα κοιταξεις εξονυχιστικα ειναι για διαρροες στο αμορτισερ και στις μπουκαλες,για ρωτα τον ποτε εκανε τελευταια φορα σερβις την μοτο,πριν την εγκατάλειψη,αν εχει να κανει 2 χρονια μην την βαλεις μπρος,η βενζινη δεν εχει θεμα γιατι ειναι πλαστικο το τεποζιτο,οταν με το καλο βαλεις την μπαταρια και ΔΕΝ την βαλεις μπρος αν δεν ανοιξεις την ταπα να δεις αν εχει λαδια μεσα διοτι το τζαμακι ειναι ψηλα γυρνα τον διακοπτη και ακου την τρομπα βενζινης(κατω απο την σελα), αν δουλευει, αν δεν δουλευει κοιτας ασφαλειες,(κατω απο σελα ,και κατω απο μπαταρια) αν ολα οκ με ασφαλειες πας για τρομπα 100+€ δηλ.προσωπικα μπορω να σε ενημερωσω και να σε βοηθησω για την συγκεκριμενη μηχανη,ρελεδες φλασερ κτλ,ειναι ολα κατω απο την βαση τις μπαταριας στο ψευτοτεποζιτο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    εναι τοσο μεγαλη ευκαιρια που επιμενεις σε αυτο;
    στα χρήματα δεν το λες μεγάλη ευκαιρία αλλά είναι το μόνο 2μπουζο dakar που βρήκα.
    Θα κάνω μια προσπάθεια με το φορτηγάκι φίλου από εβδομάδα αλλιώς το αφήνω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GsDakar Προβολή μηνύματος
    και να βαλεις μπαταρια θα παρει μπροστα; αυτο ειναι το θεμα,τωρα για τα χλμ,εγω εχω 82000 και δουλευει ρολοι....το πρωτο ομως πραμα που θα κοιταξεις εξονυχιστικα ειναι για διαρροες στο αμορτισερ και στις μπουκαλες,για ρωτα τον ποτε εκανε τελευταια φορα σερβις την μοτο,πριν την εγκατάλειψη,αν εχει να κανει 2 χρονια μην την βαλεις μπρος,η βενζινη δεν εχει θεμα γιατι ειναι πλαστικο το τεποζιτο,οταν με το καλο βαλεις την μπαταρια και ΔΕΝ την βαλεις μπρος αν δεν ανοιξεις την ταπα να δεις αν εχει λαδια μεσα διοτι το τζαμακι ειναι ψηλα γυρνα τον διακοπτη και ακου την τρομπα βενζινης(κατω απο την σελα), αν δουλευει, αν δεν δουλευει κοιτας ασφαλειες,(κατω απο σελα ,και κατω απο μπαταρια) αν ολα οκ με ασφαλειες πας για τρομπα 100+€ δηλ.προσωπικα μπορω να σε ενημερωσω και να σε βοηθησω για την συγκεκριμενη μηχανη,ρελεδες φλασερ κτλ,ειναι ολα κατω απο την βαση τις μπαταριας στο ψευτοτεποζιτο.
    σε ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις, με ενημέρωσες και με άγχωσες. Μάλλον το μηχανάκι θα χρειαστεί περισσότερα πράγματα από ότι φανταζόμουν αρχικά...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ ρωτάω πάλι το ίδιο, τι τιμή στο αφήνει και πόσα χιλιόμετρα έχει;

Τρόμπα βενζίνης, δεν έχω ακούσει, ούτε έχω δει ποτέ να αλλάζεται σε τέτοιο μηχανάκι, και πιστέψτε με, έχω δει service σε πάνω από 100 διαφορετικά μηχανάκια.

edit: Επίσης σε οποιοδήποτε μηχανάκι που θα αγοράσεις, αν δεν έχουν κάνει service στις αναρτήσεις θα πρέπει να γίνει.

Αν η τιμή πάντως είναι καλή, τότε,βρες ένα φιλαράκι, δέστε το, κάνε λίγο παζάρι και τσίμπα το.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εγώ ρωτάω πάλι το ίδιο, τι τιμή στο αφήνει και πόσα χιλιόμετρα έχει;

Τρόμπα βενζίνης, δεν έχω ακούσει, ούτε έχω δει ποτέ να αλλάζεται σε τέτοιο μηχανάκι, και πιστέψτε με, έχω δει service σε πάνω από 100 διαφορετικά μηχανάκια.

edit: Επίσης σε οποιοδήποτε μηχανάκι που θα αγοράσεις, αν δεν έχουν κάνει service στις αναρτήσεις θα πρέπει να γίνει.

Αν η τιμή πάντως είναι καλή, τότε,βρες ένα φιλαράκι, δέστε το, κάνε λίγο παζάρι και τσίμπα το.
    38,000km
    2800€ (αλλά αν δει χοντρά πράγματα ο μάστορας θα πέσει και άλλο) ευκαιρία δεν το λες
    αυτό με τις αναρτήσεις το είχα φανταστεί καθώσ βλέπω πολλά gs που έχουν κάτσει τελείως

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. money for nothing η κατι αλλο
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 19:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •