Κοίτα ρε τον loser που δεν ξέρει να μάχεται και δεν πάει στο βρεγμένο...![]()
![]()
![]()
Τι αγώνας ΘΕΕ Μ!!
Δεν το περίμενα οτι πρέπει να ξεφτιλιστούν τα 2 Γιαμγκαγια να δούμε αγώνα
Εγω δίνω vroom σε όλους εκτος αποΡοσσι Λορε
![]()
Ο Γιώργος τελικά πήγαινε αργά γιατί είχε πρόβλημα με τη ζελατίνα και δεν έβλεπε![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Εχει τα παντα ολα, αλλα δε νομιζω να εχει προλαβει να ανεβασει το σημερινο ακομα. Να ειναι καλα το παλουκαρι που το πρωτοποσταρε το λινκ (νομιζω ο γιωτης).
http://www.666sicco.hostingsiteforfree.com/
Φχαριστήθηκα αγώνα παρ όλο που είμαι Rossiκός. Ηταν ο καλύτερος αγώνας εδω και πολύ καιρό, και η πλάκα είναι οτι το πιο πολύ θέαμα το προσεφερε ο Pedrosa o οποίος επιτελους εδειξε τι μπορεί να κάνει, έκανε λάθη αλλά τα μάζεψε κι έφυγε μπροστά. Ο Marquez απ οτι ειπε στις δηλώσεις εκανε πολλά απανωτά λάθη στην αρχή από το πολύ γκάζι/σπινάρισμα κι έμεινε πολύ πίσω μέχρι να κόψει λίγο γκάζι και να βρεί ρυθμό.
Mπράβο στον Cal που εχει και ραγισμα στο πόδι από χτες, κρίμα για τον Dovi. Ηλπιζα οτι θα ανεβει βάθρο.
Τα εργοστασιακά Yamaha μόλις άρχισε να στεγνώνει η αγωνιστικη γραμμή αρχισαν να εχουν πρόβλημα. Ο Lorenzo εβαλε την όπισθεν και ο Rossi εχανε λίγο λίγο μεχρι που έπεσε.
Μαλλον τα ρυθμισαν για full βροχή.
Μακαρι να δούμε κι άλλους τετοιους αγώνες, αυτό είναι το θέαμα του Motogp, μακάρι να δούμε τετοιους αγώνες και στο στεγνο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
απο τι κατάλαβα ο Μαρκεθ το γλιστερό κομάτι δε το έχει ακόμα για αυτό ανοίξανε οι άλλοι πιο πολλύ με την εμπιρεία τους ,στο πορεία στέγνωνε η πίστα και τη ροκάνισε τη διαφορά ο μικρός
η yamaha σίγουρα έκανε εντελώς λάθος ρυθμίσεις και στανταρ το πήγαινε για full βροχή..
απο την άλλη έχω να πω ότι είχα τη τύχη σήμερα και είδα τον αγώνα στο moto festival και ακριβώς δίπλα μου έκατσε ο Θανάσης Χούντρας και μου εξηγούσε πολλά μεσα στον αγώνα πολλύ φιλικός και κοινωνικός άνθρωπος σε ευχαριστώ απο εδώ για τη γνωριμία
p.s ) οδηγησα στο πιστάκι το tiger 800 το λάτρεψα![]()
rossi και βροχη επρεπε να τους επαιρνε τα σωβρακα...ροσσικος φουλ και πιο πολυ στεναχωριεμαι να τον βλεπω να κανει τετοιους αγωνες γιατρε κριμα να παρατησεις τα gp σα το σουμαχερ...
Ε ναι, προφανώς είναι ακόμα χειρότερο από τη βροχή το να αλλάζουν οι συνθήκες στη μέση του αγώνα...
Ναι παιδιά, όταν κερδίζει ο Pedrosa είναι μπροστά τα Honda, όταν κερδίζει ο Lorenzo είναι επειδή είναι πολύ σταθερός και καλός αναβάτης κτλ
![]()
Give me fuel, Give me fire