Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 264

Θέμα: MOTO GP ROUND 4-LE MANS

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Πάντως σήμερα νόμιζα ότι έβλεπα moto2 ας συνεχίσουν έτσι !

Αυτό είπα κι εγώ στους πρώτους γύρους !

.

Πάντως σήμερα πολύ δυνατός ο Dani, μακάρι να συνεχίσει έτσι αν και ο Marquez όλο λέει "takes time to learn" και διάφορα τέτοια, αλλά μάλλον μετράει αλλιώς το χρόνο όπως έγραψαν και στο superbikeplanet.com Άρα διεκδικητής τίτλου με τα όλα του από την πρώτη χρονιά!

Μπράβο και στον Crutchlow που τα έδωσε όλα παρά τον χτεσινό τραυματισμό του!
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ziofz1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πιο πολυ απ' ολα γουσταρω σε αυτο το παιδακι που τον βλεπω μονιμα με ενα τεραστιο χαμογελο, χωρις κακια για κανεναν, με σεβασμο στους συναθλητες του και με φειδω στις δηλωσεις του και low profile.

GO MARK GO!
    Αι γεια σου!Αυτο ακριβως ειναι που τον κανει να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους.Βλεπε π.χ. Λορενθο,που ενω ειναι και ΓΑΜΩ τους πιλοτους σου βγαζει μια ξινιλα ρε παιδι μου..
    Τωρα θα μου πεις διαγωνισμο ταχυτητας κανουν κ οχι ποιος εχει τον καλυτερο χαρακτηρα κ θα εχεις δικιο..

Σκουριασμένο μέλος Το avatar του/της farflung
    Τον Λορενθο μπορει να τον συμπαθησει καποιος μονο αν ειναι φανατικος γιαμαχακιας,ακομα και ο Στονερ μου ηταν πιο συμπαθης γιατι ηταν ειλικρινης.
    Ο μικρος αν δεν εχει ατυχιες στην καριερα του και αν η Χοντα συνεχιζει να εχει το καλυτερο μηχανακι θα σπασει πολλα ρεκορ.

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    κινδυνεψε και απο τον χειντεν και τελικα ξαπλωσε,
    κλασσικά ο ρυθμός του γιατρού πέφτει όταν έχουν μείνει 10 γύροι ε?:rotflmao:
    ετσι σ φάνηκε επειδή έπεσε χαχαχαχα

επιτέλους μη μας καταπιέζετε εμάς τους ροσσικούς.. θέλουμε να εκφραστούμε ελεύθερα
    rossi
    κουλτούρα
    SEPULTURA

ααχ ρε ντοβι ααχ ρε ντοβι.. ειναι κ γκαντέμης.. του έκατσε ο ρουκι ο κ@υλαμενος
    κρατσακρουτσας κουβαλαγε γυαλια μαζι του κ οποιον εβρισκε του τα φοραγε (και ο ντανι το ίδιο απλα το εκανε πιο στα μπαμ)
    Υ.γ οπου @ = ο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziofz1 Προβολή μηνύματος
    Αι γεια σου!Αυτο ακριβως ειναι που τον κανει να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους.Βλεπε π.χ. Λορενθο,που ενω ειναι και ΓΑΜΩ τους πιλοτους σου βγαζει μια ξινιλα ρε παιδι μου..
    Τωρα θα μου πεις διαγωνισμο ταχυτητας κανουν κ οχι ποιος εχει τον καλυτερο χαρακτηρα κ θα εχεις δικιο..
    δεν εχει σημασια. οταν συνδιαζεις το ταλεντο με το attitude, τοτε το πραμα παιρνει αλλη μαγεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος
    Τον Λορενθο μπορει να τον συμπαθησει καποιος μονο αν ειναι φανατικος γιαμαχακιας,ακομα και ο Στονερ μου ηταν πιο συμπαθης γιατι ηταν ειλικρινης.
    Ο μικρος αν δεν εχει ατυχιες στην καριερα του και αν η Χοντα συνεχιζει να εχει το καλυτερο μηχανακι θα σπασει πολλα ρεκορ.
    φαντασου οτι ακομα κι εγω που ειμαι φανατικα γιαμαχαιος γουσταρω να βλεπω μαρκεζ να γαζωνει !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αυτα ειχαν γραφτει οταν τελειωσε ο αγωνας στην Jerez:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ο pedrosa εδειξε χαρακτηρα και εκανε ενα πολυ καλο προσπερασμα...(την ταχυτητα την ειχε, οποτε δεν λεω κατι)...
    ο lorenzo προσπαθησε να κανει εναν αγωνα τακτικης για ακομη μια φορα, απο την στιγμη που τον προσπερασε ο pedrosa...δεν του βγηκε λογω του λαθους του στην τελευταια στροφη...μεγαλο καρφι στην συνεντευξη του για την ομαδα και το μηχανακι...
    φαινεται οτι το παρτυ συνεχιζεται απο τον pedrosa...
    να δουμε ποτε θα συνειδητοποιησει ο κοσμος οτι ειναι ταχυτατος και πλεον ΜΠΟΡΕΙ να μαχεται...
    2 προσπερασματα σε 2 αγωνες σε 2 διαφορετικους οδηγους, σε διαφορετικες συνθηκες και τα 2 εκριναν την νικη και ηταν εντυπωσιακοτατα και καθαροτατα...

ηταν και ο μοναδικος που επιασα στην προβλεψη μου:
    1.pedrosa
    2.rossi
    3.lorenzo
    4.marquez
    και αντε και αλλη μια για τον Crutchlow:
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από boussias Προβολή μηνύματος
    Ducati now starts to run out of options. The first, and most obvious, choice is Cal Crutchlow. I have always tipped Cal as a seriously class act and he is now proving to be the fastest of the satellite riders race after race. He is also crawling up the wall with frustration riding machines which, while good, are not the best.

At Jerez, despite being battered and bruised from two enormous crashes, Crutchlow was still on the pace. If he had machinery of the same standard as Rossi and Pedrosa he would be challenging for the podium at every single round.
    αντε να τα πει και κανενας γνωστης...
    γιατι οταν τα λεω εγω...με λετε γραφικο...

και ξανα απο το post της Jerez:
    και θα το ξαναπω για να μεινει..
    αν του δωσουν του Crutchlow εργοστασιακο yamaha (ή και honda) θα παιζει βαθρο και θα ειναι χαλλλλαρα μπροστα απ'τον rossi...

αντε να δουμε ποτε θα καταλαβουμε 5 απλα πραγματα...

edit: για τους αλλους τι να πω?
    marquez: απλα υπερηχητικος..αυτο το παιδι αν δεν πηγαινει ΤΕΖΑ απλα δεν μπορει..δεν του βγαινει να πηγαινει αργα...γι'αυτο και στην βροχη που ΠΡΕΠΕΙ να πας αργα, επαθε κοκομπλοκο..βρηκε ομως αργοτερα τα πατηματα του και εκανε πλακιτσα με οποιον εβρισκε μπροστα του...
    lorenzo: λαθος ρυθμισεις...ενταξει καποια στιγμη επρεπε να του χτυπησει και αυτουνου την πορτα η ατυχια...ο αλλος ο spies στην ιδια ομαδα περυσι και ειχαν γινει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για να μην τερματιζει καθε φορα...μονο μετεωριτης δεν του ειχε πεσει στο κεφαλι...αρα (σχεδον) δικαια...
    rossi: φαινεται να ειναι κουρασμενος σε σχεση με τους υπολοιπους και να εχει χασει την ταχυτητα του (βασικα ποτε δεν ηταν ο εξωφρενικα ταχυτερος...απλα ηταν ο μαχητικοτερος ολων)...ελπιζω να μην τα παρατησει τοσο ευκολα...θα ειναι κριμα...φαινεται ομως οτι ειναι απο μια "αλλη εποχη"..ακομα και απο το στιλ οδηγησης του...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 19/05/2013 στις 23:24.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το παληκάρι;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    κλασσικά ο ρυθμός του γιατρού πέφτει όταν έχουν μείνει 10 γύροι ε?:rotflmao:
    ετσι σ φάνηκε επειδή έπεσε χαχαχαχα............
    δεν ξερω πως σου φανηκε αυτο που εγραψα αλλα να σε ενημερωσω οτι ειμαι αυτος που οταν ο ροσσι ακομα στην γιαμαχα τσακιστηκε, ημουν αυτος (και ακομα ειμαι) που υποστηριζει οτι επρεπε να σταματησει.

απο την αλλη βεβαια ΑΝ κανει κανενα come back (που δεν το βλεπω) εστω και του χρονου θα μιλαμε για το απολυτο θαυμα!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    δεν ξερω πως σου φανηκε αυτο που εγραψα αλλα να σε ενημερωσω οτι ειμαι αυτος που οταν ο ροσσι ακομα στην γιαμαχα τσακιστηκε, ημουν αυτος (και ακομα ειμαι) που υποστηριζει οτι επρεπε να σταματησει.

απο την αλλη βεβαια ΑΝ κανει κανενα come back (που δεν το βλεπω) εστω και του χρονου θα μιλαμε για το απολυτο θαυμα!!
    Εγώ βλέπω πρόβλημα και με το team. Το μηχανάκι του ποτέ δεν είναι 100% στο στήσιμο (δικά του λόγια), και όλο ψάχνονται μέχρι το warm-up. Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρει ο Burgess σύνταξη;

Σκουριασμένο μέλος Το avatar του/της farflung

χλωμο εως καταχλωμο,περασανε τα χρονια δυστηχως και γιαυτον και για μας και γω τον γουσταρα αλλα δεν...
    ερχοντε οι μικροι με τα χιλια.
    Ετσι ειναι σε ολα τα αθληματα,λεγεται evolution

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46

πλακιτσα πλακιτσα..
    το έχω πει κ σε αλλο μ ποστ οπώς κ πολλοί άλλοι οτι υπάρχει εξέλιξη και στους αναβάτες όχι μόνο στις μηχανές.. πολλοι έμαθαν απο τον ροσσι.. πολλοι έμαθαν απο τον στονερ.. ο μαρκος θα μαθει απο τον ντανι(αν κ τα βασικά τα έχει )
    Οι νέοι λοιπόν ερχοντε να το εξελιξουν

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ο πρώτος gay γάμος έγινε στη Γαλλία τις προηγούμενες μέρες...

Ουστ ντιγκηντάγκηδες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	MotoGP.20130519.France.Race.SD[(007594)00-27-54].JPG 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	73,1 KB 
ID:	290584
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ziofz1

Ναι εχεις δικιο αν κ δε το βλεπω το τελευταιο...
    Πιστευω πως δεν ειναι τοσο χαζος να νομιζει οτι μπορει να κοντραρει τους αλλους..
    Ναι ομως γιατι τρεχει ακομα;
    Για την κ@υλ@;
    Για να εχει νουμερα το motogp; (Ολοι ξερουμε ποσο και ποσους οπαδους εχει δημιουργησει ολα αυτα τα χρονια)
    Για τα γκαφρα;
    Δεν ξερω κ ουτε με νοιαζει.Τον γουσταρω με 1000 και ας βγαινει τελευταιος.Δε θα μιλησω για τα πρωταθληματα που εχει και ουτε θα πω οτι ειναι ο καλυτερος ολων..Απλα ειναι ξεχωριστος..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Ο πρώτος gay γάμος έγινε στη Γαλλία τις προηγούμενες μέρες...

Ουστ ντιγκηντάγκηδες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	MotoGP.20130519.France.Race.SD[(007594)00-27-54].JPG 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	73,1 KB 
ID:	290584
    αυτο τωρα ειναι μπηχτη για τους γιαμαχακηδες?

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Γιατί ρε παιδιά δε σας αρέσει το παληκάρι;

αυτην με το ασπρο θα ηθελα να την δω και με αλλα ασπρα.. χαχαχαχα κι εδω μαλακας φαινεται ο στρογγυλος. σε σκαρτες γυναικες την πεφτει..

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano