τα κεντρικα κομματια ξαναπιαστηκαν προχειρα για να δοκιμαστουν ξανα επι της μοτοσυκλετος. Αν εχει πετυχει η εγχειρηση τοτε θα κλεισουν ολα με θερμοσυστελομενο. Δοκιμη βεβαια εχει γινει στα ηλεκτρικα με την μπαταρια ,αλλα πρεπει να δουλεψει αριστα και το συστημα αναφλεξης.
πισω μερος...
και τελος εμπρος...
![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Έτσι μπράβο να βλέπω μερακλήδικες δουλείες με τα καλώδια.![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Όταν βλέπω καλώδια χάνομαι ρε πστ μου!
Πολύ καλή δουλειά με τα καλώδια. Χαρά στην υπομονή σου.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Πολυ ωραια η δουλεια σου μετα τα καλωδια.Ρε φιλε ομως πως το μπορεις αυτο το πιστολι δεν μπορεσα ποτε να κανω σωστη κολληση με τετοιο κολλητηρι.
Οπως και να εχει μπραβο σου.
Αφου μου πηρε κανα 3μηνο να κατανοησω ολο το κυκλωμα ,το να μαθω να κολλαω μου πηρε ενα 15λεπτο. Παλιοτερα δεν μου εβγαιναν οι κολλησεις. Ενας μου ελεγε φταιει το κολλητηρι ,αλλος το καλαϊ, αλλος οτι δεν χρειαζεται το βορακα, τελικα ολα χρειαζονται και απλα θελει τροπο και οχι κοπο.
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια.
![]()
Να έχει κάψει το κολλητήρι καλά και να ζεστάνεις λίγο το καλώδιο που θα κολλήσεις.
Αλλά τι σου γράφω, τα έμαθες μόνος σου.
Πολύ όμορφη η δουλειά στα καλώδια.![]()
μπράβο πολύ καλή δουλειά σε ενα περίεργο κομματι! ! αλλα φαντάζομαι βοηθάει ο καθαρός αερας στην βεράντα, γιατι σε δωμάτιο μέσα βλέπω καλώδια και μόνο τα κοιτάω ξύνοντας το κεφάλι μου.
Ειχαμε μια δυσκολη βδομαδα στη δουλεια και δεν πιαστηκα καθολου με το μοτορι. Σημερα επιασα και λειανα τις προσθηκες με τα κολαρα για να μην εχουν δοντι και το τεποζιτο για να ειναι ετοιμο και αυριο θα παρω o-ring για τα κολαρα των εισαγωγων και βροουουουουουμμμ... Επισης εκρεμμει και η υπολοιπη πλεξουδα. Αν δουλεψει αυριο ολο το συστημα τοτε θα την βγαλω για να τελειωσει.
ΦΩΤΟ
![]()