Πηγα Κυριακή νωρίς το απογευματακι. Ειδα καμια 10αρια γνωστους, χαζεψα, εκανα και τα κονε μου... ενα απο αυτα ειναι ο Γιώργος με τα ρολόγια! Ειπαμε πολλά! Ελπίζω σε περισσότερα και σε αλληλοβοήθεια!
Βασικά δεν τον προσέγγισα γι αυτο αλλα μιλάγαμε καμια ωρα!
Και του χρόνου και μπραβο για την προσπάθεια σε όλους!
Οσο για τα τεστ... να γκρινιάξω λίγο...μπα, δε θα γκρινιάξω! Ολα καλα, ολα καλα!
ΑΛΛΑ το να κανουν μερικοι 2-3 τεστ και καποιοι καθολου, δεν ειναι καλο!
Σημ: Εγω δεν ήθελα να κανω καποιο τεστ, δε μιλαω για μενα λοιπον!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Από το test ride πέρασαν συνολικά 400 άτομα, την Κυριακή βάζαμε σφραγίδα στο χέρι σε όσους ερχόντουσαν, όμως η σφραγίδα "σβύνει" εύκολα, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να συγκρατήσεις τόσα πρόσωπα και να θυμάσαι αν έχουν κάνει μία ή δύο φορές;;; Ζητώ συγγνώμη αν κάποιοι δεν τα κατάφεραν να δοκιμάσουν τη μοτοσυκλέτα που ήθελαν.
Iωάννα, πραγματικά δεν εχω πρόθεση ούτε να γκρινιάξω, ούτε τα βαζω μαζί σας!!! Ίσα ίσα που μονο τα καλυτερα έχω να λεω για τις διοργανώσεις βασιζόμενος πρωτίστως στην προσπαθεια που κανετε!!! Δες και τα γραφόμενα μου παραπανω που "γκρινιάζω" σε αυτους που γκρινιάζουν!!! Οπωσδήποτε όλα τελεια δε μπορει να ειναι παντα, το θεμα μου ομως πήγαινε σε άλλους αποδέκτες!
Σε αυτους που ειτε με σφραγιδα ειτε οχι, σε οσους τη σβησανε ή τους έσβησε... πηγαν και ζητησαν να (ξανα)κανουν τεστ ενω η ουρα, η διάθεση και η προσπαθεια σας να ικανοποιήσετε οσο περισσοτερους γινεται ήταν τεράστια!
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ απευθύνομαι και... @harris_x διάβασε μερικά ποστ παραπανω που το γράφει (ένας απ αυτούς) ο ίδιος οτι οδηγησε 2 μοτο!![]()
Τελευταία τροποποίηση από DimChios; 20/05/2013 στις 13:00.
Σήμερα νιώθω σαν να έχω φάει πολύ ξύλο, από την κούραση πονάει όλο μου το κορμί , και έχει αρχίσει να γερνάει το άτιμο και μου γκρινιάζει.
Εγώ δεν μπορεσα φέτος να πάω...
Πήγε ο γιoς μου όμως![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.