πάντα καυστικός και δεικτικός, έτσι;
Αφου μια χαρά δουλεύει και με αυτά, δεν ζεσταίνονται, οπότε; γιατί να δώσωμεν λεφτά για σωστού πάχους καλώδιο; το είχαμε πρόχειρο πεταμένο κάπου και οκ....
Άλλωστε η χρήση του περιορίζεται στο τρύπημα πινακίδων κυκλοφορίας μια στο τόσο![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δηλαδη χρειάζομαι κάτι τέτοιο σαν μινιμουμ?
Δεν σου κάνει γιατί τα 15Α max που μπορεί να δώσει αφορούν σε ΟΛΕΣ τις εξόδους μαζί (ουσιαστικά αναφέρεται στην ισχύ του "πρωτεύοντος" - αν και είναι αδόκιμος ο όρος σε switching τροφοδοτικό).
Πιο εύκολα θα βρεις κάπου τις προδιαγραφές ισχύος του δράπανού σου και θα βγει άκρη για το απαιτούμενο ρεύμα..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τσούκου μάστορα κάνει.......έχω το ίδιο (στα 6Α) για το ποδήλατο 2 χρόνια τώρα .......μάλιστα από λάθος έφαγε και 58 volt ανάποδα στην είσοδο....κάπνισαν λίγο οι πυκνωτές αλλά δουλεύει μια χαρά .....ούτε ripple ούτε τίποτεςΔεν σου κάνει γιατί τα 15Α max που μπορεί να δώσει αφορούν σε ΟΛΕΣ τις εξόδους μαζί (ουσιαστικά αναφέρεται στην ισχύ του "πρωτεύοντος" - αν και είναι αδόκιμος ο όρος σε switching τροφοδοτικό).
θα το συνδέσει σε μια έξοδο και θα πάρει 12-15 Αμπεράκια όμορφα και λαχταριστά να κάνει την δουλειά του.......
το μόνο αρνητικό είναι ότι οι επαφές του (και το 220 και το 24) είναι πολύ εκτεθειμένες και κατά συνέπεια επικίνδυνες...
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων