Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Η Honda είναι απαράδεκτη

Απλά Μέλος

Η Honda είναι απαράδεκτη

ΑΝ υπάρχει κάποιο τέτοιο topic μετακινήστε με ευχαρίστως.

"Καλησπέρα"

Με αυτό το θέμα θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου ίσα ίσα να το βγάλω απο μέσα μου γιατί θα σκάσω με τους χαζούς.
    Όλα ξεκίνησαν απο ένα Honda FMX που έχω "αν διαβάσετε το άλλο μου post θα καταλάβεται ακριβώς" και η αντιπροσοπεία honda
    που το πήγα να το φτιάξει το έχει 2 μήνες και έχει ακόμα μπροστά της για να το πάρω.
    Η HONDA είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όχι μόνο καθηστερεί, όχι μόνο για το παραμικρό ανταλλακτικό πρέπει να το παραγγείλει
    απο έξω αλλά κάθε φορα που γυρνάω το μηχανάκι πίσω που το έχουν κακοφτιάξει με ειρωνεύοντε κιόλας λέγοντας μου ότι "έλα ρε που χάθηκες" ενώ την μηχανή την πείρα την προηγούμενη μέρα. πεδεύομαι 2 μήνες και βάλε.
    Επίσης κάτι άλλο όσο αφορά τα παράπονα. έστειλα mail και στον Σαρακάκη Ε.Π.Ε. και στην Honda motors αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο
    ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ:ZZZ::ZZZ::ZZZ:
    Για μένα η Honda πλέων είναι μία πεθαμένη και απαράδεκτη εταιρία που δεν νοιάζεται καν για τους πελάτες της :a12:.

Τι άλλο να κάνω? Να κάψω την μηχανή μου δημόσια και να στείλω το βίντεο στα κανάλια για να δούν τις μουτσουνάρες τους στην TV?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είναι το μηχανάκι που πείραξες τον εκκεντροφόρο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δεν είναι η εταιρεία μάπα.....

ο ελλην αντιπροσωπος είναι.... και όχι μόνο αυτός...

υγ.... χριστόφορε, μην παίρνεις θάρρος

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mkazo Προβολή μηνύματος

Τι άλλο να κάνω? Να κάψω την μηχανή μου δημόσια και να στείλω το βίντεο στα κανάλια για να δούν τις μουτσουνάρες τους στην TV?
    Το πρόβλημα απ οτι εχω καταλάβει εντοπίζεται στο συνεργείο που σου έκανε την δουλειά.
    Ειχα διαβασει το ποστ και ειχα βγαλει το συμπέρασμα οτι δεν ξερουν τι κανουν, αλλά οταν σου προτάθηκε να το πας καπου αλλού εντέκρουσες οτι αφού τους πληρωσες πρέπει να το φτιάξουν. Κι εχεις δίκιο.
    Αλλά αν δεν εχουν ιδέα δεν θα το φτιάξουν ποτέ σωστά κι εσυ δεν θα εχεις μηχανάκι.
    Ισως σε κοροιδευουν ωστε να σηκωθείς να φύγεις και να γλυτώσουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Ναι εγώ θα το ήθελα να το δώ αυτό στην TV !! Ολα τα λεφτα θα ειναι !!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mkazo Προβολή μηνύματος

Τι άλλο να κάνω?
    Να βρεις εναν σωστο μαστορα και να μην ξαναπατησεις ποτε εκει
    Δεν ξέρω όμως αν αναφέρεσαι στη Honda σαν εταιρία.Όσο την ξέρω,δεν είναι καθόλου απαράδεκτη σαν εταιρία,και νοιάζεται για τους πελάτες της.Απλά τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα,εκπροσωπείται απο εντελώς λάθος ανθρώπους

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Να βρεις εναν σωστο μαστορα και να μην ξαναπατησεις ποτε εκει
    Δεν ξέρω όμως αν αναφέρεσαι στη Honda σαν εταιρία.Όσο την ξέρω,δεν είναι καθόλου απαράδεκτη σαν εταιρία,και νοιάζεται για τους πελάτες της.Απλά τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα,εκπροσωπείται απο εντελώς λάθος ανθρώπους
    Σε (πιθανώς) εξουσιοδοτημένο συνεργείο την πήγε...

Επίσης δεν ξέρουμε ποτε κι αν έστειλε το mail και σε ποιον στην Honda και πως.

Εγώ μόνο Honda καβαλάω μια ζωή (λυπηρό) και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εταιρεία.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Εγώ μόνο Honda καβαλάω μια ζωή (λυπηρό) και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εταιρεία.
    Τι να πώ...δεν έχω μεγάλη εμπειρία,στη μια φορά που πήγα σε αντιπροσωπεία για κάποια ανταλλακτικά,με καθυστέρησαν πάρα πολύ.Χρειάστηκαν σχεδόν 4 μήνες για να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει τελικά με κάποια πράγματα που είχα παραγγείλει,και αν δεν πήγαινα εκεί όλη την ώρα να τους πρήζω είμαι σίγουρος πως ακόμα άκρη δεν θα είχαν βρει.Εκτος αν παντού πρέπει να τους πρήζεις για να κάνουν τη δουλειά που θές, και απλά εγώ δεν έχω εμπειρία.Όμως ρε παιδιά,τα χρήματά μου θα τους έδινα,και μάλιστα πολλά,δεν είπα να καθονται να ψάχνουν αφιλοκερδώς! Μου δίναν την εντύπωση πως δεν τους νοιάζει καν...

Απλά Μέλος
    Σε συνεργείο-αντιπροσωπία HONDA to πήγα όχι απλά εξουσιοδοτη

Απλά Μέλος
    Είναι το μηχανάκι που πείραξες τον εκκεντροφόρο;
    ναι αυτό είναι

Απλά Μέλος

το mail το έστειλα έγω πρίν μία εβδομάδα

Απλά Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα απ οτι εχω καταλάβει εντοπίζεται στο συνεργείο που σου έκανε την δουλειά.
    Ειχα διαβασει το ποστ και ειχα βγαλει το συμπέρασμα οτι δεν ξερουν τι κανουν, αλλά οταν σου προτάθηκε να το πας καπου αλλού εντέκρουσες οτι αφού τους πληρωσες πρέπει να το φτιάξουν. Κι εχεις δίκιο.
    Αλλά αν δεν εχουν ιδέα δεν θα το φτιάξουν ποτέ σωστά κι εσυ δεν θα εχεις μηχανάκι.
    Ισως σε κοροιδευουν ωστε να σηκωθείς να φύγεις και να γλυτώσουν.
    δεν κάνω πίσω καθε 10-15 μέρες που θα έρχοντε τα ρουλεμάν θα τα βαζει θα σπάνε και μετά καινούρια πάλι. μέχρι τον αύγουστο θα έχει δώσει κανένα 400άρι σε ρουλεμάν.

Απλά Μέλος
    έστειλα μαιλ φιλαράκι sniper και στην σαρακάκις ε.π.ε. και στην honda motors στην Ελλάδα απάντηση δεν πείρα απο κανέναν τους. και εγώ Hondaκιας ήμουν άν δεν ήμουν θα έπερνα xtx και οχι το ψωφίμι το fmx. Αλλά μετά απο αυτό ειμαι official εχθρός της honda απο εμένα δεν ξαναπέρνουν λέπι όπως και όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί την έβαλαν σε καραντίνα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Με την εταιρεία ή με τους εδώ αντιπροσώπους της?

Όσο για το πρώτο σκέλος της πρότασης σου που παρέθεσα, λίγο introspection δε βλάπτει
    Έτσι άμα καμιά μέρα έχεις κέφια μπορεί να μοιραστείς μαζί μας τους λόγους που μια ζωή καβαλάς honda. Μπορεί να μας φανούν και χρήσιμοι

Απλά Μέλος
    Στους εδώ αντιπρόσοπους γιατι με την μαμά εταιρία έξω δεν μπορώ να βρώ customer support

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. Ποια ειναι τα καλυτερα λαδια για Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 11:22
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 07:02
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 09:02
  5. αυτο το honda ειναι ωραιο!!! (CBR 600 RR Movistar)
    από GTZ750 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF