ΑΝ υπάρχει κάποιο τέτοιο topic μετακινήστε με ευχαρίστως.
"Καλησπέρα"
Με αυτό το θέμα θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου ίσα ίσα να το βγάλω απο μέσα μου γιατί θα σκάσω με τους χαζούς.
Όλα ξεκίνησαν απο ένα Honda FMX που έχω "αν διαβάσετε το άλλο μου post θα καταλάβεται ακριβώς" και η αντιπροσοπεία honda
που το πήγα να το φτιάξει το έχει 2 μήνες και έχει ακόμα μπροστά της για να το πάρω.
Η HONDA είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όχι μόνο καθηστερεί, όχι μόνο για το παραμικρό ανταλλακτικό πρέπει να το παραγγείλει
απο έξω αλλά κάθε φορα που γυρνάω το μηχανάκι πίσω που το έχουν κακοφτιάξει με ειρωνεύοντε κιόλας λέγοντας μου ότι "έλα ρε που χάθηκες" ενώ την μηχανή την πείρα την προηγούμενη μέρα. πεδεύομαι 2 μήνες και βάλε.
Επίσης κάτι άλλο όσο αφορά τα παράπονα. έστειλα mail και στον Σαρακάκη Ε.Π.Ε. και στην Honda motors αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ:ZZZ::ZZZ::ZZZ:
Για μένα η Honda πλέων είναι μία πεθαμένη και απαράδεκτη εταιρία που δεν νοιάζεται καν για τους πελάτες της :a12:.
Τι άλλο να κάνω? Να κάψω την μηχανή μου δημόσια και να στείλω το βίντεο στα κανάλια για να δούν τις μουτσουνάρες τους στην TV?