ναι! σε καμία περίπτωση δεν φταις εσύ για ότι έγινε!
εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθείς επιτέλους!
ναι! σε καμία περίπτωση δεν φταις εσύ για ότι έγινε!
εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθείς επιτέλους!
πλεον ειναι γνωστο οτι δυστυχως τα συγκεκριμενα μοτερ με μια ελαχιστη ελειψη λαδιου χτυπανε εκκεντροφορους κοκορια. φιλος προσφατα αλλαξε κι εβαλε ολοκληρη κεφαλη απο XR600R κι η βελτιωση ηταν δραματικη δεν οδηγησε το μηχανακι με την μαμα κεφαλη σε ακαιρεση μορφη ομως. το ιδιο μοτερ φορανε και τα dominator xr650l xr600
Το θέμα είναι ότι αγόρασα τα κοκοράκια εξαγωγής καινούρια έτριψα βαλβίδες στην κεφαλή και άλαξα και τσιμουχάκια βαλβίδων.
δεν το είδε από την αρχή ότι έχει πρόβλημα η κεφαλή?? τί με έβαλε και της άλαξα τοσα συν την εργασία?
εκκεντροφόρο έχω πάρει. δεν έδινα 300 ευρόπουλα για τον γνήσιο οπότε πείρα hotcams
Πάλι τα ίδια παιδιά με το μηχανάκι. πάλι θα περιμένω 10 μέρες να έρθουν τα ανταλλακτικα (2 ρουλεμάν 1 φλάτζα) απο έξω. Οι τύοι είναι απαράδεκτοι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε Sniper ο μαμά έχει κοντά ένα βασικό μισθό οταν το μηχανάκι κάνει 3. αν ήταν να πάρω μαμά όλα τα πράγματα, προτιμότερο ήταν να το έκανα κρεμάστρα στο δωμάτιο το μηχανάκι. όσο για τον εκκεντροφόρο και τον μαμά να βάλω τα ίδια θα κάνει.
Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βάζει σταδιάτο εκκεντροφόρο και σφυρίλατο πιστόνι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ναι ρε φιλαράκι αυτό που μου λές εσύ τώρα έπρεπε να μου το έχουν πει εκείνοι τότε και όχι να με βάλουν να κάνω όλα αυτα που εργατικά τονίζω πήραν παραπάνω.
και να μήν με έβαζε να φτιάξω αυτήν την κεφαλή
αφου δεν ηθελες βοηθεια τι μας ρωτησες? να σου επιβεβαιωσουμε οτι σε ρουφαει ενας μαλαξ μαστορας και συνεχιζεις και του τα σκας?