Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Η Honda είναι απαράδεκτη

Απλά Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Λίγο με νοιάζει. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι μας να συμπεριφερόμαστε σαν άνθρωποι.

Δεν μπορεί μια ζωή ο πελάτης να έχει δίκιο Ο,ΤΙ μαλακία κι αν εχει κάνει και να τα φορτώνει όλα στον μηχανικό.
    Άλλωστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μόνο την μαρτυρία του πελάτη. Που και πάλι 100% να είναι πάλι δεν έχει δίκιο.
    ο πελάτεις έχει πάντα δίκιο γιατί πρέπει να πέρνει αυτο που πληρώνει όταν το πλήρώνει
    ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗ αν δεν ήθελε να μπλέξει να μην αναλάμβανε

Το θέμα πάει για λήξη την τετάρτη ερχετε το 2ο ρουλεμάν απο έξω. Μετά απο συζήτηση με τον μηχανικό της αντιπροσωπίας παραδέχθηκε ότι το 1 απο τα 1α ρουλεμάν δεν ήταν γνήσιο αλλά ήταν ίδιου κωδικού απο την ΝΤΝ μόνο που δεν έγραφαν C2/C3 όπως τα μαμά (δηλ μάπα ανοχές αν δεν ειναι τέτοιου τύπου).
    επίσης το σχέδιο ανταλλακτικόν της Honda έδειχνε μια ψευτοφλάτζα την οποία και δεν έβαλαν γιατί κατα τα λεγόμενα του δεν υπήρχε καν απο πρίν. θα μπεί και αυτή.
    και κάτι τελευταίο θα πάρω τον aftermarket εκκεντροφόρο να τον κοιτάξει ένα μηχανουργείο άν είναι ζυγισμένος και κεντραρισμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές
    του κατασκευαστη. όχι πως δεν είναι, αλλα μπάς και. άν δεν είναι σωστός θα μπεί μανάτος.
    όσο για κάποιους απο εσάς δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η επιθετικότητα. άν τα ήξερα όλα δεν θα σας έγραφα καν.

Υ.Γ. όποιος δεν πιστεύει τα λεγόμενα μου ας στείλει π.μ. να τον πάω απο την αντιπροσωπία να τα ακούσει ο ίδιος.
    και αν δεν μπορεί ο moderator και ο administrator να πουν την γνώμη τους χωρίς να σνομπάρουν ή να έχουν επιθετική στάση τοτε
    να αρκεστουν στην ανάγνωση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mkazo Προβολή μηνύματος
    ο πελάτεις έχει πάντα δίκιο γιατί πρέπει να πέρνει αυτο που πληρώνει όταν το πλήρώνει
    ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗ αν δεν ήθελε να μπλέξει να μην αναλάμβανε

Το θέμα πάει για λήξη την τετάρτη ερχετε το 2ο ρουλεμάν απο έξω. Μετά απο συζήτηση με τον μηχανικό της αντιπροσωπίας παραδέχθηκε ότι το 1 απο τα 1α ρουλεμάν δεν ήταν γνήσιο αλλά ήταν ίδιου κωδικού απο την ΝΤΝ μόνο που δεν έγραφαν C2/C3 όπως τα μαμά (δηλ μάπα ανοχές αν δεν ειναι τέτοιου τύπου).
    επίσης το σχέδιο ανταλλακτικόν της Honda έδειχνε μια ψευτοφλάτζα την οποία και δεν έβαλαν γιατί κατα τα λεγόμενα του δεν υπήρχε καν απο πρίν. θα μπεί και αυτή.
    και κάτι τελευταίο θα πάρω τον aftermarket εκκεντροφόρο να τον κοιτάξει ένα μηχανουργείο άν είναι ζυγισμένος και κεντραρισμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές
    του κατασκευαστη. όχι πως δεν είναι, αλλα μπάς και. άν δεν είναι σωστός θα μπεί μανάτος.
    όσο για κάποιους απο εσάς δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η επιθετικότητα. άν τα ήξερα όλα δεν θα σας έγραφα καν.

Υ.Γ. όποιος δεν πιστεύει τα λεγόμενα μου ας στείλει π.μ. να τον πάω απο την αντιπροσωπία να τα ακούσει ο ίδιος.
    και αν δεν μπορεί ο moderator και ο administrator να πουν την γνώμη τους χωρίς να σνομπάρουν ή να έχουν επιθετική στάση τοτε
    να αρκεστουν στην ανάγνωση.
    Θες ν' αλλάξεις τον τίτλο του θρεντ σου και να γράψεις κάτι σαν "οι αντιπρόσωποι της Honda κλπ";

Δεν σου φταίει καμία εταιρεία (η Honda ή όποια άλλη εταιρεία) αν εσύ βάζεις ότι ανταλλακτικό θες ή ο μηχανικός σου (έστω κι εξουσιοδοτημένος) κάνει μαλακίες.

Κατανοητόν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    άποψή μου:
    ο τίτλος του thread είναι εντελώς παραπλανητικός
    απαράδεκτος είναι ο εξουσιοδοτημένος (;) μάστορας στον οποίον πήγες το μηχανάκι σου (αν ισχύουν όσα λες φυσικά, πάντα παίρνουμε και αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς φυσικά να έχει κάποιος κάτι με σένα)
    χωρίς να μου πέφτει λόγος βέβαια, κατά τη γνώμη μου, πήρες μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, και σε χαντάκωσε ακόμη περισσότερο ο τεχνίτης που πήγε να την υλοποίησει
    το να εξαπολύεις μύδρους εναντίον πάσας κατεύθυνσης δείχνει ανωριμότητα, η οποία φαίνεται και στο γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να ανοίξεις ένα μηχανάκι τύπου FMX για να πάρεις άλλα 5 άλογα ;
    δε σε ξέρω φυσικά σαν άνθρωπο, αλλά το να προσπαθείς να βελτιώσεις ένα FMX δεν είναι και ότι πιο συνετό
    αν έβλεπες ότι δε σου έκανε, μπορούσες να κάνεις υπομονή για να πάρεις κάτι άλλο
    αντιθέτως επέλεξες να μπεις σε μια διαδικασία που οικονομικά σε μάτωσε, χώρια που καθιστά το μοτόρι σου πολύ πιο δύσκολο προς πώληση
    ξανασκέψου τα πιο cold blooded και θα δεις ότι θα συμφωνήσουμε

edit: sniper με αντιγράφεις ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Απλά Μέλος
    Θες ν' αλλάξεις τον τίτλο του θρεντ σου και να γράψεις κάτι σαν "οι αντιπρόσωποι της Honda κλπ";

Δεν σου φταίει καμία εταιρεία (η Honda ή όποια άλλη εταιρεία) αν εσύ βάζεις ότι ανταλλακτικό θες ή ο μηχανικός σου (έστω κι εξουσιοδοτημένος) κάνει μαλακίες.

Κατανοητόν;
    Το παράπονο μου είναι απο αντιπροσωπία της εν λόγο εταιρίας, ο αντιπρόσωπος είναι ένα μεγάλο μέρος που αντικατοπτρίζει την εταιρία άρα φταίει έμεσα η εταιρία.
    όταν πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών μίας εταιρίας ειναι λές και μιλάς απευθείας με την εταιρία γιατί εκείνη την στιγμή ο υπάληλος της έχει επιτελική ευθύνη. άν εμένα με βρίσει η εξυπηρέτηση πελατών τοτε οι ηθικές μου απολαβές αιτούντε απο την εταιρία και όχι τον υπάλληλο.

Το παράπονο μου είναι απο αντιπροσωπία της εν λόγο εταιρίας, ο αντιπρόσωπος είναι ένα μεγάλο μέρος που αντικατοπτρίζει την εταιρία άρα φταίει έμεσα η εταιρία.
    όταν πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών μίας εταιρίας ειναι λές και μιλάς απευθείας με την εταιρία γιατί εκείνη την στιγμή ο υπάληλος της έχει επιτελική ευθύνη. άν εμένα με βρίσει η εξυπηρέτηση πελατών τοτε οι ηθικές μου απολαβές αιτούντε απο την εταιρία και όχι τον υπάλληλο.
    Καλά, ή δεν έχεις ιδέα της πραγματικότητας ή θες να ζεις στον δικό σου κόσμο.

Το με τα λεφτά μας γ@μαμε και την κυρά μας δεν ισχύει πάντα.

Απλά Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    άποψή μου:
    απαράδεκτος είναι ο εξουσιοδοτημένος (;) μάστορας στον οποίον πήγες το μηχανάκι σου (αν ισχύουν όσα λες φυσικά, πάντα παίρνουμε και αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς φυσικά να έχει κάποιος κάτι με σένα)
    χωρίς να μου πέφτει λόγος βέβαια, κατά τη γνώμη μου, πήρες μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, και σε χαντάκωσε ακόμη περισσότερο ο τεχνίτης που πήγε να την υλοποίησει
    το να εξαπολύεις μύδρους εναντίον πάσας κατεύθυνσης δείχνει ανωριμότητα, η οποία φαίνεται και στο γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να ανοίξεις ένα μηχανάκι τύπου FMX για να πάρεις άλλα 5 άλογα ;
    δε σε ξέρω φυσικά σαν άνθρωπο, αλλά το να προσπαθείς να βελτιώσεις ένα FMX δεν είναι και ότι πιο συνετό
    αν έβλεπες ότι δε σου έκανε, μπορούσες να κάνεις υπομονή για να πάρεις κάτι άλλο
    αντιθέτως επέλεξες να μπεις σε μια διαδικασία που οικονομικά σε μάτωσε, χώρια που καθιστά το μοτόρι σου πολύ πιο δύσκολο προς πώληση
    ξανασκέψου τα πιο cold blooded και θα δεις ότι θα συμφωνήσουμε

edit: sniper με αντιγράφεις ;
    το μηχανάκι το πείρα μεταχειρισμένο σε εξεφτεληστική τιμή. δεν θα το έπερνα καν αν το πλήρωνα τα λευτα του. μετά απο καιρό χρήσης μου έβγαλε ζημιά και απο το να σκάσω ένα σωρο παράδες να το κάνω μαμά είπα να τους σκάσω αλλά το ανεβάσω κιόλας σύν του ότι τα πειραγμένα ανταλλακτικά ήταν ποιό φθηνά απο τα μαμά. το τερπνόν μετα του ωφελίμου. σαν εμφάνιση ειναι πολύ μπάνικο και γιαυτό το κρατάω.

το μηχανάκι το πείρα μεταχειρισμένο σε εξεφτεληστική τιμή. δεν θα το έπερνα καν αν το πλήρωνα τα λευτα του. μετά απο καιρό χρήσης μου έβγαλε ζημιά και απο το να σκάσω ένα σωρο παράδες να το κάνω μαμά είπα να τους σκάσω αλλά το ανεβάσω κιόλας σύν του ότι τα πειραγμένα ανταλλακτικά ήταν ποιό φθηνά απο τα μαμά. το τερπνόν μετα του ωφελίμου. σαν εμφάνιση ειναι πολύ μπάνικο και γιαυτό το κρατάω.
    Καταλαβαίνεις τι πήρες και τι έχεις έτσι; Δεν χρειαζεται να γίνουμε πιο αναλυτικοί... λες κ μόνος σου όλο το σκεπτικό σου.

Απλά Μέλος
    Καλά, ή δεν έχεις ιδέα της πραγματικότητας ή θες να ζεις στον δικό σου κόσμο.

Το με τα λεφτά μας γ@μαμε και την κυρά μας δεν ισχύει πάντα.
    Και όμως για το χρήμα δέχθηκε να το κάνει όλο αυτο το συνεργείο και θα πώ για μία τελευταία φορά αν δεν ήθελε να μην το αναλάμβανε και να μου έλεγε να
    το κάνω μαμα. Το θέμα είναι ότι άμα το έκανε μαμά όλα τα ανταλλακτικά θα τα έπερνα μεταχειρισμένα η ακόμα καλήτερα θα έβρισκα ένα μοτέρ ολόκληρο.
    Γιατί άραγε δεν το έκανε? μα φυσικά για το χρήμα.
    μία κεφαλή μεταχειρισμένη γεμάτη έχει 300-400 ευρό μπορεί και λίγο παραπάνω δεν είμαι σίγουρος, αυτός σε ανταλλακτικά πειρε άν τα βάλεις κάτω
    κοκοράκια 4, ρουλεμάν 2χ2, τσιμούχες 4 και εργασία στην κεφαλή πολύ περισότερα απο το να μου το έκανε μαμά με μεταχειρισμένα πράγματα.

Απλά Μέλος
    Καταλαβαίνεις τι πήρες και τι έχεις έτσι; Δεν χρειαζεται να γίνουμε πιο αναλυτικοί... λες κ μόνος σου όλο το σκεπτικό σου.
    Βέβαια καταλαβαίνω τι πείρα και τί έχω. διάβασε και το αρχικό μου post που λέει "όλα ξεκίνησαν όταν πείρα ενα ψωφήμι fmx"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    απαράδεκτος είναι ο εξουσιοδοτημένος (;) μάστορας στον οποίον πήγες το μηχανάκι σου
    Αυτό απλά και τίποτα άλλο.

(που το είπε κι ο sniper διαβάζοντας τη σκέψη σου και σε αντέγραψε γράφοντας πρώτος)

@mkazo: Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε σημάδια από δαγκωματιές μηχανικών (εξουσιοδοτημένων ή μη), κι ας μή ζητήσαμε ταρζανιές ή να μας βάλουνε μπιστόλι για μπιστόνι.

1.Shit happens (ειδικά άμα τρώγεσαι)
    2.άλλη φορά πρόσεχε πού πας και τί ζητάς
    3.η Honda ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε σου φταίει κάπου.

Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα

Απλά Μέλος
    Ευχαριστώ, το πείρα το μάθημα μου, μακρια απο την αντιπροσωπεία Honda και μην περιμένεις απάντηση απο την εταιρία αν στείλεις παράπονα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μαρούλι.

Ευχαριστώ, το πείρα το μάθημα μου, μακρια απο την αντιπροσωπεία Honda και μην περιμένεις απάντηση απο την εταιρία αν στείλεις παράπονα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μαρούλι.
    Αν αυτό κατάλαβες, με το συμπάθειο, αλλά @@ μάθημα πήρες.

Την επόμενη φορά πάρε ένα XT600 κι άμα κάποιος εξουσιοδοτημένος στην κάτω Ραχούλα Διαολομανοχωρίου, που έχει ξεχάσει κι ο ίδιος ότι έχει εξουσιοδοτηθεί, σου προτείνει να σου βάλει κινητήρα από BMW M3 για να πηγαίνει καλύτερα το εργαλείο κι εσύ δεχτείς, περίμενε απάντηση στο mail που θα στείλεις στη yamaha, για τον malaha που σου κατέστρεψε το μηχανάκι.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

(που το είπε κι ο sniper διαβάζοντας τη σκέψη σου και σε αντέγραψε γράφοντας πρώτος)
    εσύ φταις, γιατί με έχεις κάνει να σκέφτομαι πριν να γράψω, πατάω το quote παρά 5 και μέχρι να γράψω - σβήσω - στοιχίσω - κάνω reply έχει πάει και τέταρτο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

να σκέφτομαι πριν να....
    Η επανάσταση θα ξεκινήσει από το μοτό.γρ
    Κάνε την αρχή να αλλάξουμε τον κόσμο.

εγώ στην θέση σου θα παιρνα moto guzzi παντως, μιας και εγώ δεν μπορώ.
    done.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. Ποια ειναι τα καλυτερα λαδια για Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2009, 11:22
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 07:02
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 09:02
  5. αυτο το honda ειναι ωραιο!!! (CBR 600 RR Movistar)
    από GTZ750 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF