Λοιπον, πρωτα να σας χαιτετησω ολους, ειμαι καινουριο μελος αλλα περιφερομαι στα forum αρκετο καιρο. Μενω στις ΗΠΑ λογω σπουδων τα τελευταια 10 χρονια και ηρθε η ωρα να γυρισω στη πατριδα. Ειμαι μεγαλος λατρης των 2 τροχων και τα τελευταια χρονια εχουν περασει αρκετα μηχανακια απο τα χερια μου, multistrada 620, R6, Z1000, κ.α.. Τωρα στο θεμα μας, το Σεπτεμβρη γυριζω ελλαδα και σκεφτομαι την αγορα μιας μηχανης. Το budget μου ειναι περιπου 2000-2500 ευρω και αυτο λογω της οικονομικης καταστασης ετσι ωστε οτι χρηματα πυ εχω να με κρατησουν μεχρι να βρω δουλεια. Εχω κατασταλαξει σε αυτα τα 2 το κλε και ΤΑ λογω τιμης και αξιοπιστιας. Ξερω το στρομ ειναι καλυτερο αλλα δε θελω να υπερβω το ποσο που εχω θεσει γιατι σε τελικη αναλυση δεν ξερω ααν θα καταφερω να μεινω κιολας. Εχω βρει ενα ΤΑ απο τη moto vinios στην Αθηνα για ενα ΤΑ μοντελο του 2000 με 40000 χλμ περιπου και ειναι στα 2000 ευρω. και απο kle δεν εχω καποιο συγκεκριμενο γιατι υπαρχουν πολλα. Γνωμες απο σας. Ευχαριστω πολυ, και συγχωριστε οποια ορθοφραφικα αλλα πραγματικα εχω να γραψω στα ελληνικα πολυ καιρο.